yaw bn bişiyi anlayamadım hem dosyanın kapasitesini 167 kb hemde herhangi bir formatta programda çalışmıyor gider Game Cam'le veya Fraps gibi kaliteli bir programla çeker youtube kapalı herhangi bir siteye ya downloadını yada dosya olarak upload larsın bu ne yoksa bn mi bişeyi yanlış yaptım bilgi verirseniz sevinirim... İyi oyunlar
kardeşim bu gunz formatında
Belgelerimde Gunz´ın Klasörü var Bunu Ordaki Replay Klasörünün İçine Atıcaksın... Sonra Oyuna Giriceksin Sol Alt Köşede Replay Yazıo Oraya Tıklayıp Replayı Seçip izliceksin ^^
herkezin kendine göre bi stili wardır önemli olan zevk almak tır . . . Ama sunu demeden cıkmıcam gun gelıcek herkez pro olucak Premli olucak . . .
Eet ama gün qelıceq bazı prolar oyunu bırakıcak gun qelıceq yenı playerlar doğacak çaylak we pro olayı hiç bir zaman btmez xD Bde fatih videoyu sldinmi ben link flan goremıorm ^^
Haklısın
işte yazan yer link hala göremedinizmi hehe
abi önemli olan harbiden zevk alman benim bir 1 lwl lim bide 60 lwl var ama noob pro ayrımı yapmıyorum ikisindede zevk alıyom ben şahsen
Çok doğru soluyorsun :)
bir türke göre iyi, bir yabancıya göre kötü oynuyorsun
türk yabancı ayrımı yapmak saçmalık olur.arkadas amatör.senin tanımadıgın ne kadar pro türk wardır kim bilir
Çoğu yabancı oyunun Gsini bile bilmiyor :) Türkler sadece quest yaptıkları için ezik kalıyolar hiç değilse, öğrenemedikleri için değil
Bence yabancılar türklerden daha kötü oynuyor ! bi kere yabancılar kendı aralarında 20 ping aynı bizim gibi örneğin ben yabancıların coguyla teke tek'te 1on1 de yani vs alıyorum . . . ama aralarında gercekten cok guzel oynuyanlarda war.Yabancılarla oynamak ıcın Lead bilmek lasım :S Eğer sadece türksen aimle bi boka yaramıyor . adamlar bize karsı lead yapmak zorunda kalıyor buda bı ayrı taktıktır adamın bıldıgı seylere baglı sadece aimnle oyun oynanmaz.Benım turklerde alamadıgım adam,benım yabancıyı yendıgım adamla vs yapsa ALAMAZ Cunku LEAD YOQ !!!
Benım turklerde alamadıgım adam,benım yabancıyı yendıgım adamla vs yapsa ALAMAZ Cunku LEAD YOQ
Cümleye bak ya
quote:
Orjinalden alıntı: Vadjet
Benım turklerde alamadıgım adam,benım yabancıyı yendıgım adamla vs yapsa ALAMAZ Cunku LEAD YOQ
Cümleye bak ya
dediini anlamadım yaf sorun bendemi ?
kendi çok lead bilirdi ya
quote:
Orjinalden alıntı: Margaretta
kendi çok lead bilirdi ya
Arkadaşım polemik yaratmak için eski konuları diriltme burası bir forum sizin laf atışma yeriniz değil..