genelde sokakta kızlar tarafından beğenilen biriyim birde dh ahalisinin düşüncesini sorayım dedim nasılım beyler giderim varmı
quote:Orijinalden alıntı: essahmı_layn genelde sokakta kızlar tarafından beğenilen biriyim birde dh ahalisinin düşüncesini sorayım dedim nasılım beyler giderim varmı işimizi sağlama alalım
quote:Orijinalden alıntı: bjknefret quote:Orijinalden alıntı: essahmı_layn genelde sokakta kızlar tarafından beğenilen biriyim birde dh ahalisinin düşüncesini sorayım dedim nasılım beyler giderim varmı işimizi sağlama alalım aynen
quote:Orijinalden alıntı: Dopamine quote:Orijinalden alıntı: bjknefret quote:Orijinalden alıntı: essahmı_layn genelde sokakta kızlar tarafından beğenilen biriyim birde dh ahalisinin düşüncesini sorayım dedim nasılım beyler giderim varmı işimizi sağlama alalım aynen bencede
quote:Orijinalden alıntı: essahmı_layn genelde sokakta kızlar tarafından beğenilen biriyim birde dh ahalisinin düşüncesini sorayım dedim nasılım beyler giderim varmı karı olsam ver desen dönüp arkama vermiyom bile demem.
quote:Orijinalden alıntı: impetuslu quote:Orijinalden alıntı: Dopamine quote:Orijinalden alıntı: bjknefret quote:Orijinalden alıntı: essahmı_layn genelde sokakta kızlar tarafından beğenilen biriyim birde dh ahalisinin düşüncesini sorayım dedim nasılım beyler giderim varmı işimizi sağlama alalım aynen bencede yeter ya
quote:Orijinalden alıntı: essahmı_layn nasılım beyler giderim varmı tehlikeli sorular bunlar saçları uzatırsan afro amcam gibi karizma olursun
quote:Orijinalden alıntı: impetuslu quote:Orijinalden alıntı: Dopamine quote:Orijinalden alıntı: bjknefret quote:Orijinalden alıntı: essahmı_layn genelde sokakta kızlar tarafından beğenilen biriyim birde dh ahalisinin düşüncesini sorayım dedim nasılım beyler giderim varmı işimizi sağlama alalım aynen bencede siz silseniz bile ben aldım.ben silmem
quote:Orijinalden alıntı: FeelLikeaShadow quote:Orijinalden alıntı: Broken Down noolmuş bende onu diyorum noolmuş evet noolmus ?