Bildirim
nasılsınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu forumun en ilginç başlığı tebrikler
türkçene hayran oldum tebrikler
biraz sakin ol sadece tavsiye
d500ün standardı belli ne bekliyordun ki canon yada sony kalitesinde fotoğraf mı? -
iyiyim senden naber
ya bu ne biçim başlık olum
-
allaha şükür yuvarlanıp gidioruz teknolojyle sen nasılsın elindeki cep telefonu unutma birde resim çekerken telefonu pek sarsma bulanık çıkmaz -
iyiyiz be üstad d500 ün çekecegi standart belli zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinetik -- 7 Ağustos 2007; 16:23:20 > -
iyiyiz be kardaş sen napıyon?
edit:Başlık. -
ba?lykla sorunun ne alakasy var. insanlar samimiyetinizden ?üphe edece?inden bilse de yardym etmek istemez. editleyin bence. -
quote:
Orjinalden alıntı: cihan.ates
samsung d500 de resim cekiyorum bu resımlerı ftografçılarda cıkartmak ıcın goturuyorum ama resımler bulanık camaranın farklı ayarı mı var yoksa yardım edersenız sevınırım
D 500 FOTO AYARLARI
d500 cü arkadaslar gündüz fotoları icin iso autoyu acın ve nokta odagını kapatıp cekin gercektem mukemmel cekiyor hele cicek resimlerinde iso 100 ü sakın acmayın resimdeki morluklar bu yuzden oluyor aksam cekerkende ısık yetersizken iso 400 yapınve 2-3 saniye bekleyin telefon ısıgı ayarlıyor ve böylece daha parlak ve net (mükemmel) resimler cekebilirsiniz(kaliteyi cok net yapmayı unutmayın) BOYUTU 1280*1024 -
pekı ıso kac yapayım -
boyutu senon dedıgın yaptım ama bu sefe r zoom acılmıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: cihan.ates
pekı ıso kac yapayım
iso otomatik olsun gece çekimlerinde 400
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung b310e oyun yükleme
- s22 vs s23 fe
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- secure folder nedir
- exynos 1480
- exynos 2400
- samsung a15
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X