Bildirim
nasılsınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu forumun en ilginç başlığı tebrikler
türkçene hayran oldum tebrikler
biraz sakin ol sadece tavsiye
d500ün standardı belli ne bekliyordun ki canon yada sony kalitesinde fotoğraf mı? -
iyiyim senden naber
ya bu ne biçim başlık olum
-
allaha şükür yuvarlanıp gidioruz teknolojyle sen nasılsın elindeki cep telefonu unutma birde resim çekerken telefonu pek sarsma bulanık çıkmaz -
iyiyiz be üstad d500 ün çekecegi standart belli zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinetik -- 7 Ağustos 2007; 16:23:20 > -
iyiyiz be kardaş sen napıyon?
edit:Başlık. -
ba?lykla sorunun ne alakasy var. insanlar samimiyetinizden ?üphe edece?inden bilse de yardym etmek istemez. editleyin bence. -
quote:
Orjinalden alıntı: cihan.ates
samsung d500 de resim cekiyorum bu resımlerı ftografçılarda cıkartmak ıcın goturuyorum ama resımler bulanık camaranın farklı ayarı mı var yoksa yardım edersenız sevınırım
D 500 FOTO AYARLARI
d500 cü arkadaslar gündüz fotoları icin iso autoyu acın ve nokta odagını kapatıp cekin gercektem mukemmel cekiyor hele cicek resimlerinde iso 100 ü sakın acmayın resimdeki morluklar bu yuzden oluyor aksam cekerkende ısık yetersizken iso 400 yapınve 2-3 saniye bekleyin telefon ısıgı ayarlıyor ve böylece daha parlak ve net (mükemmel) resimler cekebilirsiniz(kaliteyi cok net yapmayı unutmayın) BOYUTU 1280*1024 -
pekı ıso kac yapayım -
boyutu senon dedıgın yaptım ama bu sefe r zoom acılmıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: cihan.ates
pekı ıso kac yapayım
iso otomatik olsun gece çekimlerinde 400
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X