Şimdi Ara

Nasuh Mahruki - 6.Şubat depreminden bu yana 400bin telefondan sinyal yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

küfür yemek için yoğun çaba içinde olduğunu görüyorum.

tam 3 yıl önce ev fiyatları ne idi bugün nedir?

sebze fiyatları neydi bugün nedir ? liste uzun hepsini yazamıycam

bunları hesaplayamayıp kanıt isteyen bir insan varsa zekasından veya kanından şüphe ederim.

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt

Aynen aynen bu söylediklerinden varılan sonuç ölü sayısı 400 500 bin vardır demek oluyor dimi ?

Şaka gibisiniz ya :) Ülkedeki muhalefetin özetisiniz resmen.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

noldu senin kanıt işi?

chat gpt ile konuşuyor gibi hissettiyorsun tartışmada...

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt

Şakamısınız ya :D Bir şey iddia ediyorsan SEN KANIT SUNACAN ! Bana ne yani.

Yalan dolan komplo teorisi ile yaşamaya devam edin siz. Dünyayıda 3 aile yönetiyormuş. Korona aşısı olanların kuyruğu çıkacakmış İkiz Kuleleri aslında ABD kendisi vurdu depremde 500 bin insan öldü devlet gizliyor flan bu yalanlar ile yaşayın siz.

• 6 şubat depreminde asıl olan bu dönemde böylesine bir yıkımın gerçekleşmiş olmasıdır. ev yapmasınıda bilmiyoruz, şehir kurmasınıda, evi nereye yapacağımızıda, deprem sonrasında da ne yapacağımızı bilmiyoruz. olası marmara depreminde bu bölgede yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun, çünkü durumumuz Allah kaldı.

• İstanbul depremi gece olursa 5 milyon ölüm bekliyorum. Umarız da kışa denk gelmez. Türkiye'nin bitişi olur.
    11.Eylül olayında ikiz kulelerin uçak çarpması ile toz olduğuna inanıyorsanız durumunuz vahim.

Bu durumda bir mantık sorusu sorabilir miyim izninizle:

11.Eylül günü ikiz kulelere ek olarak WTC 7 denilen 47 katlı bir kule daha, o günün akşamı 17:20 gibi toza döndü.

Buna gerekçe olarak devletler "ikiz kulelerden fırlayan ateş parçaları WTC 7'nin üst katlarına sıçradı, üst katlar göçerek alt katlara baskı uyguladı iskambil etkisi (progressive collapse) ile WTC 7 göçtü" dedi.

Fakat 2007'de devlet ağız değiştirdi. WTC 7 kontrollü imha (controlled demolition) ile göçürüldü dedi!

Amerika Başkan Vekili John Kerry 'nin bunu dediği video:
    BadCaseyoutube
    John Kerry Says WTC 7 Brought Down In Controlled Fashion
    https://www.youtube.com/watch?v=rJsJjYwYOAA
    yani buna iddia, komplo, söylenti diyemezsiniz.

Devlet 11.Eylül olayında oldukça manidar bir yalan söyledi.

Koskoca Amerikan devleti önemli bir olayda küçük birşeyi gizlemek için yalan attı ise Türk devleti önemli bir olayda ölüm sayısı gibi önemli birşeyi gizlemek için yalan atamaz mı?

Mantık sorusu.

• Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

Bana ne abicim 11 Eylülden ya !

2001 yılında olan olay üstünde 23 sene geçmiş öylemiş olmuş böylemi olmuş Komplo terorisi üret dur sen Bana ne veya kime ne bunlardan ? ABD dert etmiyor 350 milyon nufuslu ABD halkı merak etmiyorda ben mi derdine düşecem 11 Eylül ün...

6 Şubat depreminde 54bin kişinin öldüğüne sırf devlet açıkladığı için inanıyorsun ya, devlet hiç yalan söylemez diyorsun ya

işte 11 Eylül örneğinde devletin yalan söylediğini kanıtladım, şimdi "bana ne abicim yaa" diyorsun. Neyse sen inandığın yoldan ilerle.
  • Adana'ya leoparın kuyruğu değmişti depremde.Fay Kozan tarafına doğru değil de Hatay yönünde kırılıp dümdüz etmişti.

Ona rağmen 12 bina tamamen yıkıldı ve 480 kişi öldü Adana'da.

12 apartman ve 480 vefat.

Dilli kanıt demiş . 12 apartman 480 kişinin vefatına neden oluyorsa 18 bin 200 yıkılan bina kaç kişiye mezar olmuştur?

50 bin diyorsan elimde köprü var PM at 50 bine vereyim dilli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 29 Ağustos 2024; 9:48:38 >
  • Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

"İddia yok. 380bin baka hesabında hareket yok"

Bu veriye nasıl ulaşıyor?

Ağababaları kimi hepsi işkembeden atıyorlar. İpi nereye çekerlerse oraya gidiyorlar.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Madem biliyorsun gerçek rakamı verir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Şakamısınız ya :D Bir şey iddia ediyorsan SEN KANIT SUNACAN ! Bana ne yani.

Yalan dolan komplo teorisi ile yaşamaya devam edin siz. Dünyayıda 3 aile yönetiyormuş. Korona aşısı olanların kuyruğu çıkacakmış İkiz Kuleleri aslında ABD kendisi vurdu depremde 500 bin insan öldü devlet gizliyor flan bu yalanlar ile yaşayın siz.

kesinlikle eminim sen kendine küfrettip bana ceza aldırmaya çalışıyon :D

sevgili vatandaşım açıklanan enflasyonun gerçek enflasyondan daha düşük olduğunu beyninin algılaması için nasıl bir kanıta ihtiyacın var ?

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Hemen efenim. Emriniz olur efenim.
  • Bu elemanın yalanlarının halen alıcısı olduğu sürece sallamaya devam edecektir.

İsteyen resmi rakamlara inanır, isteyen başkasına inanır.

Ben de 70 milyon öldü, ülkede 15 milyon kaldık diyorum. Nasıl olsa ispatlamak zorunluluğum yok.

• Artırıyorum. 1.6 milyon hesap hareketsiz, 2 milyona yakın hat kapandı. Hadi bakalım...

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Linkteki videoda, o veriye eski AKP m.vekili (şu anda başka bir partiden m.vekili) Turhan Çömez 'in ulaştığı belirtiliyor.

M.vekili olarak bu tür verilere ulaşabilmesi mümkün olmalı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.