Şimdi Ara

Nasuh Mahruki - 6.Şubat depreminden bu yana 400bin telefondan sinyal yok (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ülkedeki yalanları konuşmak yerine engelleyerek kaçması çok manidar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu topraklara cok uzun zamandir hakim olan sansur kulturu yuzunden gercek rakami hicbir zaman bilemeyecegiz ama alternatif bir yol olarak resmi aciklamalardaki rakami 3 veya 4le carpabilirsiniz. bu formul cogu olayda gercege en yakin rakami verir. ustelik bu hesabi kafadan yaparsaniz elestirel ve sorgulayici dusundugunuz kanitlanamaz. (bkz. düşünce suçu)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drejtc kullanıcısına yanıt

Toplu mezarları nasıl sayacaksın ya da enkaz altında kalmış, betonların içinde çürümüş, parçalanmış, betonla bir olmuş cesetleri? Sen şey mi sanıyorsun herkes ölü ya da diri tek parça çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben maalesef deprem bölgesinde görevliydim ve hükümetin verdiği bütün rakamların yanlış olduğuna bizzat şahidim.

• Her şeyde olduğu gibi bunda da akp’nin yanlış bilgi verdiği ortaya çıktı. Her şeyi yalan bu heriflerin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son 11 yıla ÇOK FAZLA büyük olay sığdı.

1- Gezi olayları
    2- 15 Temmuz olayı
    3- Sayısı 10 milyonlarla ifade edilen arap göçü
    4- Pandemi
    6- Enflasyon
    6- Türkiye tarihinin gördüğü EN BÜYÜK deprem

Bu 6 olayın 6'sından da hükümet güçlenerek çıktı.

Sırada ne var?

• Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

Güçlenerek çıktığını sizin yanılgınız bu olaylardan önce 50+ oyu olan partinin son seçimde oyu 32% ye düştü

bugün seçim olsa 30% unda altında alacağına yemin edebilirim ama kanitlayamam  

• 07.06.2015' den sonra gördük "güçlenerek çıktı" nı...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Korkutarak, hile hurda yaparak, baskı ve yalanlarla seçim kazanmak, alnının teri bileğinin hakkıyla deel, yalandan ve pis yollardan alınmış bir zaferdir. Lağım kadar kıymeti vardır...en geç 2028 de hiçbir hile hurda bunları kurtaramayacak...

• 14 milyon nüfuslu bir bölgede 7+ çifte deprem oluyor. En az 400-500 bin kayıp vardır. Tabii bunu hiçbir zaman açıklamayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 1 Eylül 2024; 11:36:51 >
  • ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    1- Gezi olayları (2013)
    2- 15 Temmuz olayı (2016)
    3- Sayısı 10 milyonlarla ifade edilen arap göçü (2010-)
    4- Pandemi (2020)
    5- Enflasyon (2022)
    6- Türkiye tarihinin gördüğü EN BÜYÜK deprem (2023)

31.Mart.2024 yerel seçimlerinde Türk Halkı net biçimde saraydaki adama artık hadi git dedi evet fakat sonuç? Yok. 2028'e dek kalacak gibi görünüyorlar. Maarif (İslami) Eğitim, yeni dev cami projeleri (Bursa Görükle Kampusu), malum BOP partisi istfini bozmadan BOP projesi gereklerini yerine getirmeye devam ediyor. Bu süreçte CHP'nin Türk Halkının yerel seçimlerdeki (Saraydaki Adam artık gitsin) mesajını hiçe saydığı da görülüyor. Objektif değerlendirmem budur. Nitekim o yüzden yukardaki listedensonra "sırada hangi büyük olay var" diye sordum. Benim tahminim önümüzdeki 1-2 yıl içinde yine büyük bir olay olacak ve o olayda da malum parti koz geçirecek. Türk Halkı yine kaybedecek. Bu son tümceyi, öyle bir olay olmadan önce zikrediyorum ki, bilincine varılsın diye.

• Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

ben son 5 yıldır aynı tezi savunuyorum mozambikte bir iş savaş veya harici bir ülkeyle savaş olmadan mozambikte bu hikaye bitmez...

• Sayılar tabiki yüksek ama 380 bin o kişilerin hiç mi mirasçısı yokmuş kimsesi olmayan kişiler mi? Mirasçısı varsa zaten otomatikman yasal sahibine geçer ve hareket olur. sallamayon bence. Kimse de öyle bu tarz verilere ulaşamaz.

• onur1301 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle: "Seçimlerde oyların sayısı değil, oyları sayanların verdiği sayı geçerlidir"

Mirasçısı olup talep edenler ile hareket gören hesapların dışında 380.000 banka hareketi olur o durumda yani ölü sayısı 380.000'in de üstünde olur.

Turhan Çömez, eski AKP m.vekili o verilere ulaşmış.

Sanırım tekrarlamak gerekiyor: Depremden etkilenen bölgede 400bin telefondan sinyal 380bin banka hesabında hareket yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.