< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasuh Mahruki - 6.Şubat depreminden bu yana 400bin telefondan sinyal yok (2. sayfa)
-
-
Konu terör saldırısı, sel felaketi, korona salgını değil.
Konu önce gece yarısı 4'te milyonlarca insan uyurken 7.7 ile yüzbinlerce binanın çökmesi
8 saat sonra bir 7.7 ile milyona yakın binanın göçmesi.
Siz bunları şaka olarak mı düşünüyordunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Basit bir soru:
Sizce bu deprem hükümetin işine geldi mi? Depremden 3 gün sonra TOKI müjdeleri falan.. İyi düşünün.
Peki bundan ne ders aldık? Yeni bir deprem olacak olsa çürük binaları hazırlamak için neden adım atılmıyor?
-
Ermeni Rum kanalı yalan makinası Tele 1 isimli kanalı kaale alıp mesaj yazanlar kendilerini sorgulasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorgulasalar ne olacak? Sorgulayan kişi kendi ölen yakınının 52 bin içide olup olmadığını nerden bilecek?
-
Çünkü hiçkimse böyle bir şey istemiyor. Vatandaş da istemiyor, müteahitler de istemiyor, devlet de istemiyor.
Deprem mevsuzu Türkiye'nin gündeminden bir sonraki 1000+ ölümlü deprem olana kadar düştü.
Şu an herhangi bir Jeo Profu "bilmemne fay hatlarıyla ilgili çalışmalarımızı tamamladık çok önemli bulgular elde ettik bunları sizin programınızda paylaşmak isteriz" diye CNN Turk'e veya Haberturk'e başvursa;
"hocam şu anda gündemimiz çok dolu bir yandan gazze-israil, köpekler, enflasyon,erken seçim, ukrayana rusya vb... inşallah başka sefere hocam (bir sonraki depreme)" diyip gönderirler.
Halk da izlemez rating de getirmez zaten program. Halk da şu anda depremle ilgili bir şey duymak izlemek istemiyor.
-
Covidde de rakamları saklamadi mi ? Sonradan itiraf etmediler mi? Nefen bahsediyorsun sen de ıssız adaya düştün fe yeni mi kurtardilar dunyadan haberin yok ya da bizimle maytap mi geciyorsun
Şaka misiniz ya are you cola?
Hayatı forumlarda 24 saat mesai yapıp maytap geçmek. Günün her saati üyenin mesajını görüyoruz. Normalde çoktan banlanması gerekirken buralarda dolaşıyor.
Technopat’a güzel banladılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Depremi yaşamış biri olarak, ölüm sayısının açıklanandan daha fazla olduğunu düşünüyorum. Özellikle 2. ve 3. depremlerde evine girenlerin çoğu vefat etti. Sırf benim eşimin akrabalarından 50 kişi vefat etti. Benim tarafımdan 5-6 kişi vefat etti. Bu sadece bizim taraf. Hatay'da özellikle açıklanan rakamın doğru olduğuna inanmıyorum.
-
Küfür ettirme kendine benim tahminim o zamanlar bile en az 250.000 ölüm olmuştur şeklinde idi.
gidebildi devlet herhangi bir depreme bölgesine 3 gün yaprak kımıldamadi be. Afad başkanı ölenlere dua okumakla yetindi muhtemelen kapasite o çünkü...
X2YK Ozkank kardeşim ne diyorsa odur.
Nike ın stoğunu bile aklında tutuyor, nike kendisini arıyor soruyor Japonya'da stokta şu ayakkabı var mı diye..
Aynen hocam sen tahmin ettiysen tamam o zaman. Aynen aynen devlet normalde 300-400 bin kişi öldü ama 54 bin gösteriyor oaly bu yani.
Öyle bir gösteriyor ki Hiç kimsenin ruhu duymuyor muhalefetin haberi olmuyor sistem bu mu yani ?
Ülkede adrese dayalı hikamet sistemi var ama bilmiyor kimse
Veya depremin üstünde 2 seçim geçti seçim zamanı seçmen listeleri açıklandı tüm partilere dağıtıldı muhabetlera gitti ama hiç biri ölü sayılarını göremedi öyle gizlemişler.
Veya mezarlıklar müdürlüklerinin dünyada haberi yok binlerce ölüyü gizledi.
Yetmedi okullar açıldı o sıra millieğitimde çocukları gizledi sınıflarına gelmeyen öğrencileri saymadılar bilmediler.
Veya askerlik döneminde olan yoklama sırası gelen kişileri askeriye görmedi duymadı saymadı gizlediler hep.
Muhtarlar belediyeler büyükşehir belediyeleri hepsi şehrinde ölen insanları bilmeyecek nalamayacak durumda dimi ?
Aynen aynen sizsizin depremden 1.5-2 yıl sonra çıkıp 300-400 bin öldü aslında deyin bu kafa ile bu sığ muhalefet analyışı ile devam keee. Tek bir kaynak bilgi belge suymayın tahmin edin geçin.
Not: Bu konuda başka cevap yazmayaacm. 15 Temmuza bile tiyatro diyen bir kitleye ne anlatabilirsin ki.
-
22 yıllık akepe iktidarı bize gösteriyor ki sayının az gösterilmesinin sebebi
İstifalar istenmesin,
Akepenin beceriksizliği, acizliği, başarısızlığı gün yüzüne çıkmasın
Yukarıda saydığım sebeplerden dolayı yaklaşan genel seçimde akepenin oyları erimesin diyeydi.
Corona'daki ölümlerdeki sayı da enflasyon ve işsizlik rakamlarındaki sayı da aynı sebeple düşük gösterildi. Yalan ve iftira bunların bir taraflarında yuva yapmış.
Ben tam bunu yazacaktım. "Azıcık kaliteli muhalefet" arayan Özkan'ın dediği gibi aynı kişinin 3 hesabı olsa dahi hesap yanlış.
Hareket olmayan her 3 hesap 1 kişiye ait olsa bile aile fertlerini de ekleyince sayı, ortalama 4 kişilik aile hesabı yapsan bile asgari o rakama tekabül eder zaten.
Adıyaman, Maraş ve Adana'daki tanıdıklarıma o zaman hükümetin açıkladığı rakamları sorduğumda, önce sövüyorlar. Sonra da "Yaw bütün mahalle/şehir yok olmuş. Ne 50 bini? Sadece burda en az o kadar ölü var" diyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 25 Ağustos 2024; 14:41:47 >
-
Sıkıntılardan biri binanın mühürlenmesi, deprem testi yaptırınca bina çürük çıkar da mühürlenir evsiz kalırız derdinde millet. Deprem riski olsa da yeniden yaptıracak parası
olmadığı için böyle bir işe girişmiyorlar. Burada görev devlete düşüyor, seçim zamanı seçim bittiği anda biten bir kampanya yaptılar evleri yenilemek için uygun fiyatlı kredi
veriliyordu. İşte öyle birşey olacak ki anca millet finansman bulup yeniletecek. Öbür türlü artık para yok diye herkes çürük binasında ölümü kabullenmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X