Şimdi Ara

NAT.GEO.EİĞİTİM CD' Sİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili fotoğraf severler, bir arkadaşımdan Pentax K100 ds satın aldım ve fotoğrafçılık konusunda pek birşey bilmiyorum.
    Nat. Geo. eğitim cd setine sahip olan biri paylaşırsa çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkürler.

• arkadasim bana mail adresini mesaj olarak atabilirsen, elimdeki fotografcilik hakkindaki dokumanlari seninle seve seve paylasirim. ayrica bahsettigin egitim setide bende mecvut uygun bir zamanda cd cekip kargo atabilirim.
  • hocam çok teşekkürler.
  • ben de elimdeki dökümanları paylasabilirim.
    mailim: cagri.m.alkan@gmail.com
  • Net. GEo. CD'sinin r a pid linkini PM attım.
  • bana gnderirmisiniz arkdaslar. tesekkurler
  • arkadaşlar ben bu cdleri daha önce indirdim fakat vistada çalışmadı. Bunlar vistaya uyumlu değilmi? bir çözümü varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

arkadaşlar ben bu cdleri daha önce indirdim fakat vistada çalışmadı. Bunlar vistaya uyumlu değilmi? bir çözümü varmı ?

Aynı sorun bende de oldu xp de çalıştı ancak vista da memory error gibisinden bir hata veriyordu . !
  • Burda da verilmiş gerçi ama Google'de biraz araştırırsanız yayınlayan sitelerde var..
  • Arkadaşlar bende 2 cd lik olanı var. Ama 4 cd mi bu set. Dergi ile almıştım geçen sene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MustafaÇağrı

Arkadaşlar bende 2 cd lik olanı var. Ama 4 cd mi bu set. Dergi ile almıştım geçen sene.

4 CD.
  • 4 cd olan set vista ile uyumsuz arkadaşlar. Son çıkan 2 cd lik set ise vista uyumlu.
  • 4 cd lik set daha mı geniş anlatıyor?

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

4 cd olan set vista ile uyumsuz arkadaşlar. Son çıkan 2 cd lik set ise vista uyumlu.
  • cd lerin bazıları çekim teknikleri, bazıları fotoğrafçılarla ilgili bilgiler gibi 4 set olanın.
    ondna biraz cd sayısı fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.