Sevgili fotoğraf severler, bir arkadaşımdan Pentax K100 ds satın aldım ve fotoğrafçılık konusunda pek birşey bilmiyorum. Nat. Geo. eğitim cd setine sahip olan biri paylaşırsa çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkürler.
arkadasim bana mail adresini mesaj olarak atabilirsen, elimdeki fotografcilik hakkindaki dokumanlari seninle seve seve paylasirim. ayrica bahsettigin egitim setide bende mecvut uygun bir zamanda cd cekip kargo atabilirim.
hocam çok teşekkürler.
ben de elimdeki dökümanları paylasabilirim. mailim: cagri.m.alkan@gmail.com
Net. GEo. CD'sinin r a pid linkini PM attım.
bana gnderirmisiniz arkdaslar. tesekkurler
arkadaşlar ben bu cdleri daha önce indirdim fakat vistada çalışmadı. Bunlar vistaya uyumlu değilmi? bir çözümü varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: street_cops
arkadaşlar ben bu cdleri daha önce indirdim fakat vistada çalışmadı. Bunlar vistaya uyumlu değilmi? bir çözümü varmı ?
Aynı sorun bende de oldu xp de çalıştı ancak vista da memory error gibisinden bir hata veriyordu . !
Burda da verilmiş gerçi ama Google'de biraz araştırırsanız yayınlayan sitelerde var..
Arkadaşlar bende 2 cd lik olanı var. Ama 4 cd mi bu set. Dergi ile almıştım geçen sene.
quote:
Orjinalden alıntı: MustafaÇağrı
Arkadaşlar bende 2 cd lik olanı var. Ama 4 cd mi bu set. Dergi ile almıştım geçen sene.
4 CD.
4 cd olan set vista ile uyumsuz arkadaşlar. Son çıkan 2 cd lik set ise vista uyumlu.
4 cd lik set daha mı geniş anlatıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: AKINLASINN
4 cd olan set vista ile uyumsuz arkadaşlar. Son çıkan 2 cd lik set ise vista uyumlu.
cd lerin bazıları çekim teknikleri, bazıları fotoğrafçılarla ilgili bilgiler gibi 4 set olanın. ondna biraz cd sayısı fazla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme