arkadaşlar selamlar.. foruma göz atrtım ama sorunumu bulamadım.. azureus kullanıyorum ve nat sorunu veriyor... firewall u disabled yaptım yeni port açtım (azureus un kullandıı 6881-6889) fakat haala sorunum çözülmedi..
tavsiyeleriniz??
burdan modemin marka ve modeline gore resimli anlatım vardır...bir goz at
Bende azureus kullanıyorum benim portlarım 49152-65534 olarak ayarlı
ben tek porttan bağlanıyorum kaspersky yüklüyse firewall'a dikkat et. en iyi torrent aracı bence bu arada azureus, 215kb stabil indiriyorum
nat ile açtığın portun azerusta aynı olmasına dikkat etmelisin. ayrıca port açarken 5 haneli port açılmasını tavsiye ediyorlar. mesela arkadışınkı gibi; 48152 - 65534.. bunlar güzel.
Azureus'a ve port açmaya falan gerek yok bence... Flashget artık torrent motoru yamalı... Geçende 700mblık bir filmi komple indirdim ortalama 105 ile...Gayet güzeldi ve eğer indirdikten sonrada bırakırsanız aynı torrent programları gibi upload yapmayada devam ediyor. O da olmadıysa Opera browser kullanın. Onunda yaması var torrent için. Torrent linkine tıkladığınızda normalde indirdiğinizo ufak dosyayı hemen alıp esas dosyayı hemen indirmeye başlıyor. Opera olmazsa torrent indirmek için firefoxunda yaması var. FoxTorrent'ti galiba yamanın adı. Azureus biraz fazla kasıyor java tabanlı olduğu için...Gerek kalmadı artık torrent programına...Flashget varsa indir keyfine bak işte. Zaten hemen hemen herkesin bilgisayarında vardır Flashget... Kolay gele herkese...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme