Ya arkadaşlar Bu nat type olayı nedir bende strict yazıyo bunu open yapmaya calıstım olmadı upnpyi actım,natı actım,statik ip atadım bir türlü olmadı saygılar..
Biri bunu cevaplarsa çok iyi olur bende orda takıldım,iki dakkada oyundan atıyor.
www.callofdutyturkey.com Call of Duty Türkce Destek sitesi. O Konuyla ilgili bilgiler forumda var...
Ben modemden DMZ'i aktif ettim NAT type OPEN'a döndü.
Modem ayarlarında Routing e girin "NAT Open" tikli olacak şekilde ayarlarınızı kaydedin.
Bende NAT Open, ama yine de oyunda Strict gösteriyor. Çözümünü bilen? Yoksa herkesde mi böyle?
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİST
Ben modemden DMZ'i aktif ettim NAT type OPEN'a döndü.
Aynen , Airties RT-204 modemimde NAT açık olmasına rağmen Strict diyordu. DMZ'i açında Open'a döndü.
iyide dmz ney:D nasıl değiştirebiliriz modem zyxelprestige 600
28960 nolu portu açın arkadaşlar dmz yi açmayın. Dmz yi açmak tüm portları açmak demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
28960 nolu portu açın arkadaşlar dmz yi açmayın. Dmz yi açmak tüm portları açmak demektir.
Bilgi için teşekkürler , denedim oldu.
vala ben yapamadım ya biraz detaylı anlatabilrimiyiz o portu açmayı
quote:
Orijinalden alıntı: Triple H
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
Bilgi için teşekkürler , denedim oldu.
Rica ederim daha önce benzer bir şekilde bu sorun benim de başıma geldi. Dmzyi açmak çok da güvenli değil o yüzden hangi port kullanılıyorsa o uygulama için sadece onu açın
ya bu port açma olayını birza açıklayabilirmisiniz...
Eğer İnca gibi dünyanını en karmaşık arayüzüne sahip modeminiz varsa lanet olsun deyip DMZ'i aktif ederek tüm portları açrsınız benim yaptığım gibi.