Şimdi Ara

Natal, PC'ye geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E3'te gösterildiğinde büyük bir heyecan yaratan Natal teknolojisi, PC'ye geliyor. Bill Gates, bunu doğruladı. Windows'da sadece oyunlar değil, diğer uygulamalara da destek verecek olan Natal, yeni bir devri de başlatmış olacak.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 16 Temmuz 2009; 21:49:25 >

• Yaşasın PC oyunculuğu
  • bak bu güzel haber işte.

geçenlerde bu olaya takıldı biraz kafam. acaba xbox 360 ı bu natal teknolojisine uygun biçimde mi tasarladılar, yani önceden düşünülmüş bişey mi. yoksa tamamen yeni baştan bi yazılım mı yaptılar sırf 360 a uyumlu olsun diye. eğer bunu önceden düşündülerse kutluorm gerçekten.
  • Microsoft PC'ye bu denli kaliteli bir arayüze sahip kontrolleri PC'ye çıkarmaması için hiç bir neden yoktu ancak PC için fiyatları yüksek olabilir ya da Xbox 360 ile beraber fiyatları yükselebilir bununla beraber kontroller çok harika olacak.Bunun için Microsofta değil Wii mühendislerine teşekkür etmek gerekli.Çünkü onlar yeni nesil kontrolleri geliştirmeseydi bugün Natal gibi yeni nesil kontroller göremeyecektik.(Not:PS serisinin dualshock kontrolleri de Nitendo sayesinde olmuştur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 16 Temmuz 2009; 23:45:48 >
  • İşin garip tarafı natal ı geliştiren adamın nintendoyla hiçbir alakası yok. Wii üzerinde modlamalar yaparken microsoft un keşfettiği bir kişi sadece ama kendi başına böyle bir şeyi bulması vs çok muhteşem...
  • Hiç ilgimi çekmesede gelmesi iyi olmuş, xbox almaktan kurtuldu millet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Hiç ilgimi çekmesede gelmesi iyi olmuş, xbox almaktan kurtuldu millet..

Evet en güzel tarafı da bu olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sabri_16

Yaşasın PC oyunculuğu

Eveeet, eveeeet yaşasıın. Yihuu
  • bana a4 marka klavyem ve mousem yeter
  • obaaa şimdi işte pc nin elinede koz geçti. hadi bakalım. sony ne yapıcak bakalım. zaten eyetoy la yaptığı sistem nataldan çok gerilerde.
  • Güze Haber
  • az daha xbox alıyordum 1 hafta falan kalmıştı süper oldu valla
  • Oleeey ne dicemi bilemiyom yaşasın microsoffttt

• hadi bakalım hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sabri_16

Yaşasın PC oyunculuğu

Xboxa az kalmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeyjey11

az daha xbox alıyordum 1 hafta falan kalmıştı süper oldu valla

iyi yırtmışın
  • koca koca adamlara ofiste maymunluklar yaptıracaklar şimdi..
  • süper haber
  • Oooo süper oldu bu videosunu izlediğimde ağzım açık kalmıştı
  • Bi laf vardır ama burada söyleyemiyorum. Çıkarılacak anlam Microsoft hiç bişeyi boşuna yapmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.