Şimdi Ara

Natal, PC'ye geliyor! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu natal ile crysis yada call of duty serisi nasıl olur acaba düşünemiyorum bile
  • Sanal alemde yeni bir çağa az kaldı hadi hayırlısı.
  • yha anlamadığım şey bill amcanın gears of war 2 nin yapımcısına bi garezi var natal gelmesi harika ama xbox almak için tek sbep gew 2 de gelsiiiiiiiinnnn
  • Bu habere çok sevindim.Sırf bunun için xbox alacaktım artık gerek kalmadı.
  • Oyun desteği konusunda bir sıkıntı olmazsa iyi haber...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Natal, PC'ye geliyor!

E3'te gösterildiğinde büyük bir heyecan yaratan Natal teknolojisi, PC'ye geliyor. Bill Gates, bunu doğruladı. Windows'da sadece oyunlar değil, diğer uygulamalara da destek verecek olan Natal, yeni bir devri de başlatmış olacak.

Kaynak

hakkında birşeyler okumuştum manyak bişey bu

• EA Sports tan birisi bu sistemi FIFA 11 de uygulanabileceğini söylemiş
  • bazen oyun yapımcılarının gözünü para bürüyo ulan koskoca ea sportu da mı kriz etkiledi aga bi hayal edin çıksa evin içinde maç mı yapcaz o zmn yaşasın sağlıklı yaşaaam
  • Videolarını felan izledim.Çok harika bir sistem tabi anlattıkları doğruysa.İnşallah Pcyede gelir.
  • pc'nin oyun alanında en büyük eksiği yıllardır düzgün bir hareket algılayıcı sisteminin olmayışı olmuştur. taaa nes ve snes zamanı, ilkel de olsa hareket algılayıcı oyuncaklar ev konsollarında boy göstermiş olmasına rağmen pc hep eksik kalmıştır. sırf kontrol mekanizmasından dolayı sürekli kafamda Wii alsam mı sorusu oluşuyordu. natal pc'ye gelecekse konsola para vermeye gerek yok düşüncesi zihnime nüfuz ediyor.
    tabi bu da ayrı bir maddi külfet olacaktır. gelsin de o zamanki duruma göre bakarız ne kadar ceza ödeyeceğiz.
  • natal projesi rafa mı kaldırıldı bilmiyorum ama hiç bir yerde hiç bir haber bulamamaktan muzdarip durumdayım. wii ile oyun oynarken her yanım ağrıyor, diyorum biz gençken çıkarmadılar bunları da 30'umuzdan sonra bizi maymun edip oradan oraya hoplattırıyorlar. nitekim bekliyorum bu tarz bir şeyi pc'ye. inatla konsol almıyor ve oraya vereceğim parayı yıllardır çalıştırıp ufak çaplı bir servet ediniyorum (yalan), ayrıca bu sistem gelecekse ne zaman gelecek? ben 40'ıma gelip de göbek sahibi, bıyıklı ve beyaz atletli bir adam olduktan sonra mı gelecek? ben o göbeği yerinden kaldırıp hayali kılıçlar savurursam eşimin bana açacağı boşanma davasında ne diyeceğim? bioware oyunlarındaki romance seçenekleri natal destekleyecek mi? bu ihanete girecek mi? mahkeme beni nafaka ödemeye mahkum eder mi?

bu sistemle ilgili kafamda çok soru işareti var, çok...
  • çok hoş bilgilendirdiğiniz için sağolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastperfect

bu natal ile crysis yada call of duty serisi nasıl olur acaba düşünemiyorum bile

çok ilginç olur
  • Süper.
  • Bu Natal teknolojisi ne zaman çıkacak?
  • Eskiden ( gençliğin verdiği fazla enerjiden de olabilir ) oyun oynarken biryerleri geçemeyince sinirlenir ve bu sinir klavye-mouse ikilisinden çıkarırdım ( monitörü bile kırmıştım sanırım bir keresinde ) artık NATAL gelince Mario mantarı mı alamadı, Messi 6 pastan golümü kaçırdı hemen en yakın duvara bir tekme atarım NATAL de ekranda gösterir bunu.
  • Pc nin kapasitesini düşünürsek(ki düşünemeyiz ) çok daha başarılı bi şekilde geleceğini sanıyorum....
  • Nasıl oluyor ki bu ?
  • ufff fps oyunları düşünemiyorum

bu arada çabuk sevinmeyin money money money ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 26 Kasım 2009; 19:05:59 >
  • Bana olamsı zor gibi geldi her ne kadar doğruladıysa da bilmiyorum Xbox'taki kadar bir sistem olur mu belli olmaz?Bence zaten PC hep oyunculukta bir alana sahip olacaktır bunu engelleyemez kimse..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.