Şimdi Ara

Nationite S:FLo2 8 GB - Dünyanın en iyi Portatif Medya Çaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilenler biliyor, dünyanın en iyi medya çalarlarından biri, belki de birincisidir. (Teclast T51 olarak da bilinir, aynı üründür)
    Ana işlemci olarak Rockchip RK2806 kullanılan bu harika medya oynatıcısnda, her kanal için ayrı olmak üzere 2 adet Wolfson WM8740 ses işlemcisi kullanılıyor. Anfi olarak ise NXP (Phillips) TDA1308 kullanılmış dahili olarak.
    Oynatabildiği pek çok formatın en önemlileri, kayıpsız ses formatı olan FLAC ve bildiğimiz hd rip filmlerin formatı MKV (720P) bulunmaktadır.
    Kapasitif ekranı ile bütün kontroller elinizin altında.
    Bu cihazın önemli özelliklerinden biri ise ayrılmış bir lineout çıkışı olması. Bu çıkış ile her türlü line in girişine sahip cihazınızda çok kaliteli müzik dinleme şansına da sahipsiniz, özellikle arabanızda AUX girişi varsa bu çıkış çok işinize yarayacak.
    Ayrıca artırılabilir MicroSD hafıza kartı slotu ile (16gb destekler) meşhur Ipod Touch gibi belli bir kapasiteye mahkum olmazsınız. Takarsınız bir 16 lık kart, artık elinizde 24 gb kapasiteniz olur. Denemedim ama 32 gb desteklediğini de okumuştum bir yerlerde, ama sitesinde yazanı doğru olarak alırsak 16 gb diyelim.
    S:Flo2 nin tek eksi noktası, ki içinde bu kadar kaliteli parçalar kullanılmasının bir bedeli olarak, şarjı 10 saat civarı gitmektedir müzik dinlerken.

Bunların yanında isterseniz EBOOK Reader, isterseniz hesap makinesi, isterseniz kronomotrre olur bu cihaz. Ayrıca oyunları da var ama onu pek saymasak da olur

Sadece 2 kere kullanıldı. Zira evli ve çocuklu biri olarak artık fazla ilgilenemiyorum böyle şeylere, ilgilensem de bırakmıyorlar
    Kutusu ve diğer aparatları mevcut, çok temiz durumda. kulaklığı kullanılmadı bile, ki kulaklığı iyi değildir, güzel bir şey almanız iyi olur. Ayrıca çok şık deri kılıfı da dahildir.

Bu mükemmel cihaz için 250 TL istiyorum. Sıradan bir Ipod Touch parası yani

tüm teknik özellikler için
    http://www.nationiteplayers.com/sfloPresentation.htm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytepire -- 7 Eylül 2011; 16:41:34 >

• Sayenizde bişi daha öğrenmiş oldum bytepire
    Heralde parası olan biri için kaçırılmayacak fırsat
    Hayırlı Satışlar dilerim, selam vermek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

Sayenizde bişi daha öğrenmiş oldum bytepire
    Bu aletin sıfır fiyatı ne kadar acaba ve bende Creative Zen var sizce bunu alsam fark eder mi? Birde sıfırını bulabileceğim (Türkiye'de) bir yar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTech

Bu aletin sıfır fiyatı ne kadar acaba ve bende Creative Zen var sizce bunu alsam fark eder mi? Birde sıfırını bulabileceğim (Türkiye'de) bir yar var mı?

gittigidiyor veya sahibinden.com gibi sitelere göz atabilirsin ama ben baktım yoktu. Var olanlarda satılmıştı.
    www.mp4nation.net sitesi ise, ne yazıkki turkiye ye ship etmiyor ürünü.
    Yan, ya tanıdıklarınızdan isteyeceksiniz yurtdışında, ya da tek tük açılan ikinci el ilanlarını kaçırmayacaksınız bu ürünle ilgili

• güzel cihaz.. takas varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_BlasterR

quote:

gittigidiyor veya sahibinden.com gibi sitelere göz atabilirsin ama ben baktım yoktu. Var olanlarda satılmıştı.
    Yan, ya tanıdıklarınızdan isteyeceksiniz yurtdışında, ya da tek tük açılan ikinci el ilanlarını kaçırmayacaksınız bu ürünle ilgili

MP4Nation'un TR gönderimi var.

www.houseofdap.com'da da bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

quote:

quote:

http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=22094&start=30

Burayı inceleyebilirseniz bilirsiniz. Ben hiç yapmadım , forumdan yapan arkadaşların olduğunu biliyorum ancak. Haklıda olabilirsiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=22094&start=30

Burayı inceleyebilirseniz bilirsiniz. Ben hiç yapmadım , forumdan yapan arkadaşların olduğunu biliyorum ancak. Haklıda olabilirsiniz :)

TR'ye EMS ile gönderim yok diyorlar. Hızlı gönderim seçeneği yani. Normal kayıtlı posta ile gönderimi var.

• quote:

Selamlar Black_Blaster kardeşim.
    Teşekkür ederm.
    Bu forum böyle malesef, insanı zarara sokuyor sürekli

@MRTech
    Bu aletin sanırım sıfırı artık yok. Zaten Türkiye de çok nadirdir bu alet. resmi olarak da satılmıyor. Yurtdışında bulsanız bile Türkiyeye gönderim yapacak yer bulmanız güç. Hadi buldunuz diyelim,yurtdışından sorunsuz geleceğine ve de gümrükten sorunsuz geçeceğine dair kuşkularım olurdu benim. Creative Zen veya diğer cihazlarla karşılaştırma yapacak kadar geniş bir tecrübem olmadı ancak dünya çapında ses getiren bir cihaz. Nette yorumlarıokuyabilirsiniz.

@enemy34
    takas düşünmüyorum aslında ama yine de bir öneriniz varsa öğrenmek isterim.

valla bu aleti kayıtlı posta ile alma cesareti gösterebilirseniz, şahsen ben sizi tebrik ederim. kaldı ki böyle temiz bir cihazı bundan daha ucuza mal edebileceğinizi pek zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

quote:

Selamlar Black_Blaster kardeşim.
    Teşekkür ederm.
    Bu forum böyle malesef, insanı zarara sokuyor sürekli

@MRTech
    Bu aletin sanırım sıfırı artık yok. Zaten Türkiye de çok nadirdir bu alet. resmi olarak da satılmıyor. Yurtdışında bulsanız bile Türkiyeye gönderim yapacak yer bulmanız güç. Hadi buldunuz diyelim,yurtdışından sorunsuz geleceğine ve de gümrükten sorunsuz geçeceğine dair kuşkularım olurdu benim. Creative Zen veya diğer cihazlarla karşılaştırma yapacak kadar geniş bir tecrübem olmadı ancak dünya çapında ses getiren bir cihaz. Nette yorumlarıokuyabilirsiniz.

@enemy34
    takas düşünmüyorum aslında ama yine de bir öneriniz varsa öğrenmek isterim.

valla bu aleti kayıtlı posta ile alma cesareti gösterebilirseniz, şahsen ben sizi tebrik ederim. kaldı ki böyle temiz bir cihazı bundan daha ucuza mal edebileceğinizi pek zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam benim için bi sıkıntı yok zaten ben arkadaşa demiştim

Beni bu dünyadan koparan bir cihaza sahibim zaten

Hayırlı satışlar bu arada, güzel cihazdır.

• quote:

Hocam benim için bi sıkıntı yok zaten ben arkadaşa demiştim

Beni bu dünyadan koparan bir cihaza sahibim zaten

Hayırlı satışlar bu arada, güzel cihazdır.

Yorum için teşekkür ederim, ben küçük bir araştırma daha yaptım konuyu.
    Doğru söylemişim, Türkiye'ye shipment'ı yok o sitenin, yani Türkiye'ye mal sevkiyatında bulunmuyorlar, ancak yurtdışında yaşayan tanıdıklarınız vasıtasıyla alabilirsiniz.
    Onu da geçtim, gümrük vs. konusu baya bir sıkıntılı, özellikle, yeni gümrük yasalarının geldiği bu günlerde :)
    Şahsi fikrim bu tamamen benim Sağlıcakla kalın

• Mp4nation tr gonderimi yapiyo ayrica bu tip urunlerde gumruk sorunu olmasi icin ya gorevli kotu gununde olucak ya da faturayi gorucek yani sorun cikma ihtimali dusuk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caut

Mp4nation tr gonderimi yapiyo ayrica bu tip urunlerde gumruk sorunu olmasi icin ya gorevli kotu gununde olucak ya da faturayi gorucek yani sorun cikma ihtimali dusuk..
    Arkadaşlar ürün 180 usd civarı stokta bulsanız dahi gümrük muafiyeti 75€ olduğu için gümrükten geçirmeniz bayağı bir zor. ayrıca postada kaybolma riski her zaman olabilir.

Sflo2 benim diğer Dap larımın hepsinden daha iyi,net ve yüksek bir sese sahip (ipod touch 4, Cowon J3, Sansa Clip+ RB, zaten bence creativele kıyas bile yapmamalı) nerdeyse audiophile grade bir cihazdır. Bence tek rakibi HM801 ve 602 dir,hatta bence HM601 i yine ses kalitesi olarak yener.

Dokunmatiği ve arayüzü hiç fena değildir, zaten bu cihazda bir arayüz olamasa bile olur bu cihazı kullanan (ben) ses kalitesi için kullanır. Orta sınıf bir kulaklık ile (grado SR60) ses güzelliği ve yüksekliği sizi flac bir parçada ağlatır(bence). Hele ki hi-fi bir kulaklığınız varsa siz düşünün.

Bu cihazın pil ömrü içindeki entegrelerin güç tüketiminden dolayı nispeten düşüktür 10 saat civarı ama ben flac dinlediğim için 10 saat bana bir hayal. Ama olsun fişe takıp kullansam dahi o ses yok mu... Ayrıca line-out çıkışından inanılmaz yüksek ve temiz bir ses alırsınız ki bu çıkış zaten amfi bağlamak içindir. Kulaklık çıkışı da bir o kadar sağır edici ses seviyesine sahiptir ayrıca volume ayarı normal çevirmeli pot ile yapıldığından çok çok profesyonel bir havası vardır.

Alana da satana da hayırlı olsun.

Saygılar
    Umut

• quote:

Orijinalden alıntı: ta2mtf

Arkadaşlar ürün 180 usd civarı stokta bulsanız dahi gümrük muafiyeti 75€ olduğu için gümrükten geçirmeniz bayağı bir zor. ayrıca postada kaybolma riski her zaman olabilir.

Sflo2 benim diğer Dap larımın hepsinden daha iyi,net ve yüksek bir sese sahip (ipod touch 4, Cowon J3, Sansa Clip+ RB, zaten bence creativele kıyas bile yapmamalı) nerdeyse audiophile grade bir cihazdır. Bence tek rakibi HM801 ve 602 dir,hatta bence HM601 i yine ses kalitesi olarak yener.

Dokunmatiği ve arayüzü hiç fena değildir, zaten bu cihazda bir arayüz olamasa bile olur bu cihazı kullanan (ben) ses kalitesi için kullanır. Orta sınıf bir kulaklık ile (grado SR60) ses güzelliği ve yüksekliği sizi flac bir parçada ağlatır(bence). Hele ki hi-fi bir kulaklığınız varsa siz düşünün.

Bu cihazın pil ömrü içindeki entegrelerin güç tüketiminden dolayı nispeten düşüktür 10 saat civarı ama ben flac dinlediğim için 10 saat bana bir hayal. Ama olsun fişe takıp kullansam dahi o ses yok mu... Ayrıca line-out çıkışından inanılmaz yüksek ve temiz bir ses alırsınız ki bu çıkış zaten amfi bağlamak içindir. Kulaklık çıkışı da bir o kadar sağır edici ses seviyesine sahiptir ayrıca volume ayarı normal çevirmeli pot ile yapıldığından çok çok profesyonel bir havası vardır.

Saygılar
    Umut

Alıntıları Göster
    Umut Bey,
    Yorumlarınız için teşekkür ederim, benim bu kadar tecrübem olmadığından sizin bu yorumunuz almayı düşünen arkadaşlar için çok değerli olacaktır.
    Teşekkürler.

• quote:

Saygılar
    Umut

Harika bir yorum ürünle ilgili, bu şekilde sade ve anlaşılabilir bir bilgi yok nette türkçe olarak, özellikle benim belirtmek istediğim ama arkadaşların itiraz ettiği gümrük muafiyeti konusunda ( daha yeni sayılır - 75€ en fazla. ) insanları bilgilendirmek istemiştim

Buarada bir arkadaşım için bu ürün ile ilgileniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

Saygılar
    Umut

Harika bir yorum ürünle ilgili, bu şekilde sade ve anlaşılabilir bir bilgi yok nette türkçe olarak, özellikle benim belirtmek istediğim ama arkadaşların itiraz ettiği gümrük muafiyeti konusunda ( daha yeni sayılır - 75€ en fazla. ) insanları bilgilendirmek istemiştim

Buarada bir arkadaşım için bu ürün ile ilgileniyorum

Alıntıları Göster
    Hayırlsı bakalım, ikinci alışverişimiz olur kısmetse...

• quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Hayırlsı bakalım, ikinci alışverişimiz olur kısmetse...

Alıntıları Göster
    saygıdeğer arkadaşlar,

lütfen abarttığımı düşünmeyin sflo2 öyle böyle değildir, Cowon J3 şu anda bir çok forumda dünyanın en iyi Dap ı olarak gösteriliyor,dünya risk alıp amerikadan getirttim 350 TL para verdim, Sflo geldiğinden beri nerdeyse elime almıyorum J3 ü . Tabi sflo ile ilgili bence tek beklentiniz ses ve ses olmalı(head-fi daki bazı audiophilelar portable dap olarak bunu kullanıyor) arayüz, şarj süresi, kullanım kolaylığı hiçbir şeye takılmamak gerekir.

sonuçta bunu alıp ta film seyretmek bence olmaz,bu dap ta saat bile yok... :) iyi bir kulaklık ve sflo müzik e bakış açınızı değiştirir. ne clip+, ne fuze, ne cowon,ne (stok)ipod ne de meizu.

• quote:

saygıdeğer arkadaşlar,

lütfen abarttığımı düşünmeyin sflo2 öyle böyle değildir, Cowon J3 şu anda bir çok forumda dünyanın en iyi Dap ı olarak gösteriliyor,dünya risk alıp amerikadan getirttim 350 TL para verdim, Sflo geldiğinden beri nerdeyse elime almıyorum J3 ü . Tabi sflo ile ilgili bence tek beklentiniz ses ve ses olmalı(head-fi daki bazı audiophilelar portable dap olarak bunu kullanıyor) arayüz, şarj süresi, kullanım kolaylığı hiçbir şeye takılmamak gerekir.

sonuçta bunu alıp ta film seyretmek bence olmaz,bu dap ta saat bile yok... :) iyi bir kulaklık ve sflo müzik e bakış açınızı değiştirir. ne clip+, ne fuze, ne cowon,ne (stok)ipod ne de meizu.

Alıntıları Göster
    ben de o kadar abartılacak bir yanı olmadıgını düşünüyorum sflo2'nin, temiz güzel sesi var ama bu hype geçeli aylar oldu artık. ayrıca hala gümrükle ilgili diretiyosunuz anlamıyorum 75 euro vs. bunları herkes biliyo zaten gerekli şeyler yapıldığı sürece gümrükten geçme sıkıntısı olmaz telefon falan haricinde tabi

• quote:

ben de o kadar abartılacak bir yanı olmadıgını düşünüyorum sflo2'nin, temiz güzel sesi var ama bu hype geçeli aylar oldu artık. ayrıca hala gümrükle ilgili diretiyosunuz anlamıyorum 75 euro vs. bunları herkes biliyo zaten gerekli şeyler yapıldığı sürece gümrükten geçme sıkıntısı olmaz telefon falan haricinde tabi

peki ne alınmalı o zaman sizce? HM 801 800 USD, HM602 400 USD, Forumda satılık HM602 var 600 TL isteniyor ki bu saygıdeğer arkadaşımıza takas teklif ettim diye aksi aksi cevaplar aldım kendisinden.

Ben sürekli head-fi okuyorum-hobi işte- başka bir alternatif göremedim, Sonyleri tanımıyorum zaten bildiğim kadariyle flac çalmıyorlar. Sonuçta Sflo2 erişilebilirlik olarak ta en iyi Dap.
    Cowon almak imkansız gibi amazon TR ye göndermiyor, amazonda 175 USD olan benim Cowon J3 ebay de 225 USD + Nakliye. Maalesef her hobide olduğu üzere TR de kaynağa ulaşmak çok güç.

Gümrük muafiyeti 75€, ben dış ticaretle uğraşıyorum,75€ altında dahi korkuyorum postada kaybolur yada gümrüğe takılır ise ne yaparım diye para kolay kazanılmıyor. Sonuç olarak aslında böyle ilanlar eğer satıcı ile anlaşabilirseniz bulunmaz nimet. Ben Sflo2 yi Ankarada bir saygıdeğer arkadaşımızdan aldım ki kendisi bence tam bir audiophile ve bir o kadar da nazik biri, ilanı gördüğüm anda iletişim kurup yanına gittim hemen cihazı aldım, hiç pişman değilim sflodan yana yani hiç abarttığımı düşünmüyorum.

Herkes için hayırlısı olsun.

• quote:

quote:

peki ne alınmalı o zaman sizce? HM 801 800 USD, HM602 400 USD, Forumda satılık HM602 var 600 TL isteniyor ki bu saygıdeğer arkadaşımıza takas teklif ettim diye aksi aksi cevaplar aldım kendisinden.

Ben sürekli head-fi okuyorum-hobi işte- başka bir alternatif göremedim, Sonyleri tanımıyorum zaten bildiğim kadariyle flac çalmıyorlar. Sonuçta Sflo2 erişilebilirlik olarak ta en iyi Dap.
    Cowon almak imkansız gibi amazon TR ye göndermiyor, amazonda 175 USD olan benim Cowon J3 ebay de 225 USD + Nakliye. Maalesef her hobide olduğu üzere TR de kaynağa ulaşmak çok güç.

Gümrük muafiyeti 75€, ben dış ticaretle uğraşıyorum,75€ altında dahi korkuyorum postada kaybolur yada gümrüğe takılır ise ne yaparım diye para kolay kazanılmıyor. Sonuç olarak aslında böyle ilanlar eğer satıcı ile anlaşabilirseniz bulunmaz nimet. Ben Sflo2 yi Ankarada bir saygıdeğer arkadaşımızdan aldım ki kendisi bence tam bir audiophile ve bir o kadar da nazik biri, ilanı gördüğüm anda iletişim kurup yanına gittim hemen cihazı aldım, hiç pişman değilim sflodan yana yani hiç abarttığımı düşünmüyorum.

Herkes için hayırlısı olsun.

Alıntıları Göster
    bir s:flo2 bu kadar abartılabilir.

ilan sahibi sözüm size değil, hayırlı satışlar diliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.