Bence Fragmanın dislike tutulmasının başlıca sebeplerinden birisi Oyunun Uzay temalı olması Uzay temalı oyun demek Ucuza ve kolaya kaçılmış oyun demek.. Peki bunca yıldır bekleyen biz Oyun severler bunu mu hakettik ?? Tabiki Hayır o yüzden Dislike basanlar bir yerde haklı beyler. Bana Konsol'da bir elin parmaklarını geçebilmiş ve efsane olmuş Uzay temalı oyun gösterebilcek var mı ? |
Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (21. sayfa)
-
-
Kevin Nick - Senior Concept Artist at Naughty Dog
"Alıştırma olarak yaptığım bazı kişisel bilimkurgu çalışmaları."
https://cdn.artstation.com/p/video_sources/002/073/125/kevin-jick-sci-fi-city-takeoff-1a.mp4
https://cdn.artstation.com/p/video_sources/002/073/122/sci-fi-street-daily-1a-flythrough.mp4
-
4 yıldır geliştiriliyormuş keşke ufak da olsa oynanış görseydik en azından türü hakkında fikrimiz olurdu. Belki souls like
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
The last of us 3 part III isteriz
-
Hocam videolar açılmıyor link varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Oda arkaplanda geliştiriliyordur hocam. :) En son Neil Druckmann konsepti hazır olduğunu söylemişti.
-
Sony oynanış videosunu kendi özel sunumunda gösterir, kaymağını başkasına yedirmez. Duyuru ve trailer gördüğümüze şükredelim 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu oyunun ana karakterini gece karanlıkta evde görseniz yarınız inme geçirirsiniz.
Bu güzellik ve çirkinlikten ote kadının kafam kadar kol kası var . Saçını kaziyorsun. Nasıl desem insan dışı birseye cevirmeye başlamışlar artık karakterleri.
İlk gördüğümde doğal olmayan , unnatural birseymis gibi hissettiriyor artık bu kadar insanı cirkinlestirmete , bozmaya yapımcıların en azından ana akimdaa hakkı olmamalı.
Koskoca ekipte 1 kişi bile çıkıp Neil Druckmann denen bu adamın hastalıklı fantezilerine dur diyemiyorsa ben eninde sonunda satışlarda duvara toslayacaklarina inanıyorum.
Pekcok kişi reddetsede Last of Us 2 ne kadar teknik yönden üstün olursa olsun ilk oyun gibi sevilmedi. Üstelik ilk oyun başarısını tamamen kendisi yaratmışken Tlou2 ilk oyunun rüzgarını ardına almasına karşın ancak yarısı kadar sattı.
Bu druckmann denen adam ise bütün tepkilere rağmen inadına birseyleri dayatmaya karar vermiş gibi görünüyor. Teknik yönden harika olacağıma şüphem yok ama oyun alt metni ile karakterleri ile yine sevilmeyecek , yine insanları rahatsız edecektir.
Tlou 2'nin yarısı kadar satacagini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Aralık 2024; 17:5:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Trailer'da Kare kod kullanımı olduğu görülmüş. 66260700410 sayısı çıkıyormuş.
-
Şehir Merkezi de olacak gibi duruyor. Birde Araç kullanımı da ekleyebilirler. Daha önce Uncharted oyununda gördüğümüz sekanslarda kullandırabilirler.
-
-
İnanılmaz itici gözüküyor oyun isminde bile hayır yok. Büyük ihtimal patlar bu 1 yıl sonrada PC ye gelir. Sen git Uncharted ve Last of Us yap sonra çık uzaya. Starfield den kıskandılar sanırım ama tutmaz maalesef.
Kodun anlamı ne acaba. O pano da bir çok şey var zaman geçtikçe ve yeni trailer ile veya bilgiler ile çözülür çoğu şey.
-
Tamamen aynı fikirdeyim. Last of Us 2 teknik yönden muazzam bir oyun olsa da dediğiniz gibi ilk Last of Us'ın rüzgarına rağmen beklentileri karşıladığını düşünmüyorum. Oyun içinde yaptıkları hamleyi cesurca bulsam da her cesur hamle doğru hamle olmuyor işte.
Koca nesilde sadece 1 oyun yapıyorsun, yapımın yıllar sürüyor ve yönetmen olacak adamın yaptığı bir tercih belki de satışların normalden yarısı kadar olmasına sebep oluyor ve geliştiricilerin emekleri olması gereken takdiri göremiyor. Nereden baksan üzücü.
Ben bu oyunu önsiparişle satın alacağım bu arada. Ama bu eleştirmeyeceğim anlamına gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 15 Aralık 2024; 18:25:11 >
ya oyun hele bir çıksın oynayalım.. Daha oyun çıkmadan oyun gömülüyor şaka gibi cidden:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X