fragmanda müzik cdsini tuşlarken 2027yi tersten tuşluyor daha önceden konuşuldu mu bu konu ben 2026 olur diye bekliyodum ama bilemedim (track kısmında da görünüyor) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer5139 -- 15 Aralık 2024; 18:58:53 > |
Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (22. sayfa)
-
-
LIKE lamak nasil bir kafa peki sinematikle ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o ciddi hatalar neler siralayabilir misiniz eger size GORECE degilse
2027 de çok geç be
Elestirdigimiz oyunu oynayamaz , filmi diziyi izleyemez miyiz ? Hocam elestirmek kotu bir sey degil ya elestiri bir seyin daha iyiye gitmesine yardimci olan gelisimin ise olmazsa olmazidir. Elestirinin olmadigi hic bir sektor brans vs de ilerleme olmaz devamli yerinde sayma olur.
neil druckman siyonist olduğu için sevilmiyor. Bizim fanatikler bir konsol satın alıyor ruhlarınıda bunlara satıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tatiana Gabrielle :
"Yeni. Seviye. Un. LOCKED 🗝️
BEN BIR VIDEO OYUNU OLACAĞIM MILLET! Ah! Uncharted'ı rezerve ettiğimde çocukluk beynimin diğer tarafında patlayacağı bir kapıyı açtığımı asla hayal edemezdim. lol.
Bu oyun üzerinde ve video oyun tanrısı @druckmann ve tüm @naughty_dog_inc ekibiyle birlikte çalışma fırsatı için inanılmaz derecede minnettar ve heyecanlıyım. Beni gördüğün ve bu yeni bebeğinle bana güvendiğin için teşekkür ederim Neil, seni gururlandıracağıma söz veriyorum dostum ✊🏾
Hadi FXCKIN GOOOOO"
Tatiana Gabrielle HobsoninstagramNew. Level. Un. LOCKED 🗝️ IM GONNA BE A VIDEO GAME YALL! Ah! Never could I have imagined that when I booked Uncharted that i was opening a door that my childhood brain would blow on the other side of. lol i am incredibly grateful and excited for this opportunity to work on this game, and with the video game God himself @druckmann and the whole @naughty_dog_inc team. Thank you Neil for seeing me and trusting me with this new baby of yours, i promise to make you proud dude ✊🏾 Let’s FXCKIN GOOOOO 🚀🪐👾 #INTERGALACTIC #TheHereticProphet #NaughtyDoghttps://www.instagram.com/p/DDktRn8zYIf/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dc46140f-16a2-4b6f-97f2-fe172eb8a0f8
-
Uncharted ve Intergalactic'in kapak resimlerinin benzerliği. Galaxy'nin Nathan'ı geliyor bence
-
witcher 4 ile çakışır bu oyuna yazık olur benden demesi
-
Şöyle görünse belki bu kadar tepki çekmeyecekti. 80'lere de uygun bir saç stili gibi bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 15 Aralık 2024; 21:11:23 >
2027 cidden çok geç ben 2026 ilk yarısı gelecek gibi diyorum, neil erkenden duyurmuyoruz demişti geçen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baskıdan muhtemelen
Kökü onda merak etme uzar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TLOU part 3 için de çalıştıklarını düşünüyorum ama TLOU part 3 bence InterGalactic'ten en az 7-9 ay sonra çıkacaktır. Mesela InterGalactic Mart-Haziran 2026 gibi çıkarsa TLOU part 3 de Ocak-Mart 2027de çıkar diye düşünüyorum. TLOU part 3'ün, GOW Ragnarok'ta yaptıkları gibi PS6 çıktıktan sonra çıkacağını ve hem PS5, hem PS6 için CDli satışa çıkacağını düşünüyorum. Böylece oyunu tekrardan PS6 için Remastered etmekten de yırtmış olurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty Dog -- 15 Aralık 2024; 22:37:36 > -
Naughty Dog oyunu olduğu için PS5'in farkını ortaya koyabilecek bir yapım ancak artık herkesin midesini bulandıran ve ABD'de hükümeti dahi değiştiren propagandaları içermesi nedeniyle tepki çekeceği de kesin.
-
Porsche detayini goren oldu mu? Fragmani izlerken ilk gozume carpan sey oldu, degisik bir isbirligi:)
-
-
iyi yakalamışsın burayı.. Demek 2027 de çıkacak Oyun
-
öyle izlerken dikkatimi çekti ama daha erken çıkarsa sevinirim kuruduk artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazıları konuyu yanlış anlamış çirkinlik siyahi cinsellik diye kızıldğını sanmış.
Kardeşim isteyen eşekle ilişki yaşasın, isteyen makarnaya tapsın, isteyen morderili olsun. Kimsenin eşekle ilişkisini benim gözüme sokmaya, tatliş makarnaya tapanlar zulüm çekti onlar çok tatlı demeye, morderililer şöyle iyidir diye gözüme sokmaya hakkı yok. Drcukman denilen sapık siyonist woke sjw uşağı part 2 de büyük çoğunluğu kusturacak hale getirmişti. Ve güzelim oyunun açıkça içine zıçmıştı.
Biz oyun der geçeriz ama elin adamı oyun deyip geçmiyor kendi sapıklıklarını implemente ediyor. Naughty Dog bu adamdan kurtulmalı. Naughty Dog'un müthiş tekniğine bu ruh gitmiyor.
Çıkış tarihi 2027 tahmin edilmiş ama minimum 2028 diyorum. Hatta 2029 şubat bile olabilir. O zamana yaşar mıyız....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X