Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
26
Favori
21.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gerçek hayattan uzaklaşalım diye oynuyoruz zaten burada da keloğlan gibi karakter 😂
    Mesela eski Alien filmindeki Ripley (sigourney weaver) karakterini çok severim güçlü savaşçı bi karakter. Tipi cinsiyeti ten rengi falan kimsenin umrunda değil çünkü orjinal bi karakter. Bunlar çok zorlama duruyor nedense naughty dog aşırı takılmış bu politik doğruculuk olayına. Sevmiyorum birilerinin politik doğrularının sürekli gözüme sokulmasını, ters tepiyor aga bende. Yoksa stellar blade evet abartı bi karakter. Ben sevmiyorum woke falan şahsi fikrimdir, amacım tartışmak değil yanlış anlama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boldrex kullanıcısına yanıt
    Yok hocam estağfurullah. Yani bir manasıda olabilir çünkü trailer da karakteri direk sadece kel görmüyoruz, özellikle kafasını traş ederken görüyoruz. Belki de saçı vardı bilerek traş etti gizlenmek için. Sızıntı bilgilerde kimliği belli olmasın diye kafasını traş etti demişler öylede olabilir.

Yani tabi kel hali ile güzel bir kadın değil bencede böyle sadece üstten saçları olsa bile daha güzel bir kadın oluyor ama napalım, buna da okeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt
    Bence saç giysi opsiyonu olacaktır, rpg ögeleri yerleştirilsin bir zahmet. Gene tamamen cizgisel bir oyun yapmasınlar yarı açık dünya gezeceğimiz bölgeler yan etkinlikler olsun.

Keşke sony tr kapanmasaydı da türkçe dublaj yapılır mı diye konuşabilseydik 😔

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Naughty Dog oyunlarında Türkçe dublaj yapan bir firma. Türkçe altyazı kesinlikle olacaktır ama Türkçe dublaj da bekliyorum şahsen açıkcası.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Keşke olsa biraz daha çeşitlilik katsalar ama muhtemelen olmayacaktır yan görevler gene

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Bence olmasın hocam. Zaten etraf open world ile yan görevle dolu oyunlarla kaynıyor. Geniş alanlar olsun ufak şeyler olsun ama Naughty dog en iyi bildiği işi yapsın.

Ha ama şeyi isterim gemimiz de gezelim içinde gezelim kullanalım. Gemi geliştirmesi süslemesi fln olsun.

• SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt
    Zaten en iyi bildiği işten sapmaz ND hocam. Ufak dokunuşlar olacaktır illa ki dediğiniz türden ama.

• Zaten şuda var dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama duvarda ki resimde ana karakterimizin saçı var ekibi ile beraber olduğu fotoğrafta. Trailer da da direk kafasını traş ediyor

• Umarım sadece robotların olduğu bir dünya yaratmazlar.İnsanlarında olduğu last of us taki gibi brutal bir oynanış görmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dante06 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu istiyorum sadece robotlar olursa pek iyi olmaz ama insanlarda olacaktır muhtemelen çünkü tabancamız da vardı.

• dante06 kullanıcısına yanıt

İnsanlarda olacak gibi görünüyor. Ödül avcısı ve başımıza gelebilecek diğer olaylar da olacaktır. Zaten Last of Us'ta ki NPC ve düşmanlara bakacak olursak o yönde bir çatışmalar da olacaktır. Boss çeşitliliği de azımsanmayacak kadar olsa yeterlidir. Herşey dozunda güzel oluyor. :)

• İntergalactic'in bütün öyküsü yine sızmış.

Naughty Dog üzerindeki Neil Druckmann diktatörlüğünden ve firmanın gittiği yönden rahatsız olan bir çalışan tarafından öykü sızdırılmış.

Bu kaçıncı artık sayamıyorum fakat şurası açık ki bu firma ve çalışanları arasında Amy Hennings gittiğinden beri bir sürtüşme var.

Firma Druckmann'ın ahırına dönmüş halde adam hiçbir eleştiriye kulak asmadan sadece kendi istediklerini dayatıyor.

Not: Oyunun bütün öyküsünü baştan sona öğrendim. Sony hayranları bugünden itibaren 2 yıl sürecek internet orucuna başlamazlarsa çok fena spoiler yerler.

• Intergalactic her türlü kaliteli bir oyun olacak. Fakat o karakterde değişim yapılmalı. Şu anki haliyle, Nasıreddin Şah'ın hareminden çıkmış gibi duruyor:

https://onedio.com/haber/iran-sahi-nasreddin-qacar-in-fotograflarla-ibret-verici-haremi-488854

Hatta kel olduğu için onlar bile beğenmezdiIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

ND, TLOU2 ile topladığı antipatiden sonra yüksek satış rakamları istiyorsa, karakteri en azından orijinal oyuncusuna benzetmeli. Kel olduğu bölümler öne çıkmamalı vb.

Youtube'taki, The Witcher 4 ve Intergalactic fragmanları arasındaki izlenme farkı, bir şey anlatıyor olmalı. Witcher'da, IGN ve CDP kanalı toplamı 12.4 milyon. Intergalactic'te, IGN, PS ve ND toplamı 3.6 milyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapacaksın şöyle bir ana karakter bak bakalım kaç izleniyor fragman; neil druckmana mail atıyorum şimdi keli çıkartıp böyle karakter ekleyecekler sırf sizin için

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 18 Aralık 2024; 17:11:8 >

• Bu oyun çıktığı zaman dünyanın en iyi oyunu olabilir arkadaşlar. İlk günden de alıp oynayabiliriz. Ama bu karakterini eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Tamam karakter dünya güzeli olmak ya da alışılmış görünmek zorunda değil, ama bu şekilde görünmek zorunda da değil. :)

Günlerdir buraya sıfır tıraşlı Sigourney Weawer, Natalie Portman, Demi Moore falan atıyorsunuz ama konu sadece karakterin sıfır tıraşlı olması değil. Konu sıfır tıraşlı, siyahi, asyalı, kaslı, erkek yürüyüşlü vs olması. Çok güzel bir kombo yapmış sevgili ND :) Günlerdir buraya bu karakteri canlandıran asıl oyuncuyu da atıyorsunuz ama bu karakter o oyuncu da değil. Tıpkı Ellie'yi canlandıran Ashley Johnson'ın gerçekte Ellie olmadığı gibi.

Bu karakterin hedeflediği kesim belli. Hani bir oyuna başlarken karakter seçme ekranında Male/Female (Erkek/Kadın) seçmek yerine artık 'Body Type A, Body Type B' seçiyorsunuz ya, hah işte öyle olsun isteyenler için bu karakter böyle. :)

Böyle olunca insanların bölünmesi gayet normal. Like/Dislike sayıları 63/152 olmuş. İki katından fazla. Doğal olarak.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt

o dislike atanların yüzdee 90 ı xbox trolleridir

• console-master kullanıcısına yanıt

Valla sen ve bu şekilde düşünen diğer arkadaşlar kendinizi buna inandırıyorsanız ne diyeyim, ne mutlu size. :)

• işinize gelince xbox fanı yok dersiniz işinize gelmeyince dislikeları xbox fanları atıyor dersiniz oyun satışlarını görünce anlarsınız xbox fanlarımıymış değilmiymiş .

• console-master kullanıcısına yanıt

Bir de Neill'in politik doğruculuğuna kılım diyen bir kitle var ki dünyanın en büyük yalanı. Eş cinsel karakter ekliyor diye kudurup olayı politik doğruculuk kılıfına sokmaları sıfır samimiyet. Kardeşim sen altı üstü bir oyun oynuyorsun ya, altı üstü işten geldiğin gibi ayaklarını uzatıp, bu minik beyaz kutunun başına oturacaksın 3 saat kafa dağıtıp, dünyanın derdini tasasını düşünmekten uzaklaşacaksın sonra kapatıp yatıp uyuyacaksın ve ertesi gün tekrar işine gideceksin. Enflasyon %1500 artmış vs. vs. bunu daha da arttırırız. Sanki yaşadığımız yer Türkiye değil de Norveçmiş gibi ''abi bu Neill'de çok politik doğrucu yaaa, ooofff çok sinirliyim şu an'' gibi samimiyetten uzak tavırlara hastayım. Bakın sevmeyen oynamasın ama kıçının kenarından zorlama şeylerle de kimseyi boklamayın burada.

Bu arada bende heteroyum ama TLOU 2'de ilk meydana geldiği için söylemek istiyorum. Ellie ve Dina çifti sizin o malum sitelerde dönen videolar gibi değil, Japon çocuktan olan minik bir bebekleri ile birlikte çok güzel bir çiftlik evinde birlikte yaşayan ponçik bir aileydiler. Yani öyle oyun daha çıkmadan haterlerin gazladığı gibi ''ooooo eşcinsel sapık bir oyun bu laneett olsun sizeee'' şeklinde tepki gösterilecek bir oyun değildi. Zaten samimiyetsizliğiniz en başta burada yatıyor. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yiyor bu hayatta kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty Dog -- 18 Aralık 2024; 19:43:30 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.