Karakterin ayakkabı markası da Adidas.. Oyunda ürün yerleştirme var. :) |
Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (23. sayfa)
-
-
The Guardians of the Galaxy oyununun da adidas sponsorluğu var hatta adidas ın oyunda ki ayakkabıları sattığı özel bir sayfası mevcut. Jordan A Mun un ayakkabısı satışa çıksın bende alırım.
https://www.adidas.com.tr/tr/gotg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Intergalactic oyununda ne gibi bi sapıklık var
siyonist felan bağlamış hocam. Sürü psikolojisi fazla takılmayın.
x (formerly twitter)cory barlog (@corybarlog) on Xhttps://x.com/corybarlog/status/1336173819145412609
Cory Barlog birnevi oyunu sızdırmış 2020 de. Mandolorian tarzı bountyhunter bir oyun olacak galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sapıklık var mı yazmışım? Oyunun yönetmenlerinden biri olan şahsın son oyunda yapmış olduğu woke sjw abartısından bahsettim sadece. Erkeğimsi kadın ne abi? 2025 yılına gireceğiz mö 4000 cahiliye döneminden kalma saçmalıklar.
Ben oynar keyfime bakarım ama bu kadarda kusturmasın eleman. Banane karakterin cinsel tercihinden. Yine dolduracaktır woke sjw ccpc ile. Adam bu kanserlerin elçisi.
Konuyu uzattım özür diliyorum. Vesselam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya boşver üstad. İstemeyen, beğenmeyen oyunu oynamasın. Neticede kimseye zorla oyun oynatmıyorlar. Rahatsız olan oyunu oynamasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam da Intergalactic in geliştirilmeye başladığı yıl. Vee naughty dog Intergalactic i yapar
Digital Foundry :
- PS5'te başarılabilir görünüyor.
- 60 fps kilitli
- Görüntü kalitesinin bu kadar temiz görünmesine şaşırdım (4k'ya yakın doğal)
- Işın izleme ve muhtemelen düzlemsel yansımaların karışımı
- Kılıçlı son sahne oynanış sahnesi, sinematik/ön render olması pek mümkün değil.
- Gölgeler gerçekten etkileyici, efektleri nasıl elde ettiklerinden emin değiller, muhtemelen RT gölgeleri.
- Nihai oyunun fragman kadar iyi görüneceğinden ve çalışacağından şüpheliler, bunun temel PS5 olduğunu varsayıyorlar çünkü fragman PRO'da çalıştığını belirtmiyor, John bunun Uncharted 4'ün durumuna benzeyebileceğini söylüyor, ilk fragman son oyundan daha iyi çalıştı ve görünüyordu ama yine de karşılaştırılabilir (ve sektördeki çoğu şeyden daha iyi).
Digital FoundryyoutubeAlert status is elevated to GEOFFCON 1 as we react to the major reveals - and other games that caught our attention - at The Game Awards 2024. What can we learn from The Witcher 4's cinematic trailer and the RTX 5090 that powered it? Is Intergalactic from Naughty Dog really rendering in real-time at 4K 60 with ray tracing? How good does Mafia: The Old Country look and just how wonderful was Split Fiction? Does Elden Ring Nightreign exhibit any evidence of technical progression whatsoever? All this and more in the new Direct, plus Oliver's analysis of the new PS5 Pro updates for Avatar: Frontiers of Pandora and Star Wars Outlaws. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Find DF Direct Weekly as a podcast on your favourite podcast streaming service. 0:00:00 Introduction 0:01:25 News 1: The Game Awards 2024 - The Witcher 4 0:15:07 Intergalactic: The Heretic Prophet 0:30:04 Split Fiction 0:37:33 Elden Ring Nightreign 0:42:57 Mafia: The Old Country 0:47:53 John’s picks: Ninja Gaiden, Virtua Fighter, Project Century, Turok. Onimusha, Okami, new GenDesign game 1:01:20 Oliver’s picks: FF7R PC, TLOU Pt 2 PC, Screamer, Sonic Racing 1:13:50 News 2: Avatar and Star Wars Outlaws PS5 Pro fixes tested! 1:26:31 News 3: LG discontinues Blu-Ray players 1:40:30 Supporter Q1: Will Doom: The Dark Ages have the same RT features as Indiana Jones? And should id Tech be licensed to other developers? 1:47:27 Supporter Q2: Why isn’t there a Cyberpunk 2077 PS5 Pro patch? 1:52:05 Supporter Q3: Should we be concerned about the Arc B580’s die size? 1:59:03 Supporter Q4: What would a hypothetical Arc B770 look like? 2:06:58 Supporter Q5: If Geoff was to give an award for game engine utilization, who would win?https://www.youtube.com/watch?v=_W5xqyxI7MM
-
"Porsche : Bir uzay gemisi... en güzel haliyle. Bir sonraki büyük oyunu olan Intergalactic: The Heretic Prophet'te övgü gören stüdyo @naughty_dog_inc ile işbirliği yapmaktan dolayı çok heyecanlıyız."
PorscheinstagramA spaceship...in its most beautiful form. We’re very excited to be collaborating with the acclaimed studio @naughty_dog_inc on its next big game, Intergalactic: The Heretic Prophet.https://www.instagram.com/p/DDpZfbosCcO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1d735396-82d0-4f94-bbac-2271b7160687
-
oyunun geçtiği tarih olabilir. unix time'dan normal zamana çevirdim.
-
Olabilir hocam. 19 eylül de bir mesaj olabilir. 26 Eylül de Outbreak Day olarak kutlanıyor Last of Us için. Acaba manası ne.
Bir de ana karakterin isminin baş harfleri Jordan A. Mun yani JAM bu da Naughty Dog'un ilk ismi JAM Software e bir atıf olduğunu söylüyorlar.
-
şimdi tekrar baktım hocam, o sayı planck sabiti. bir mühendis olarak bunu tek bakışta fark edememek bana yazar. yarın ilk iş diplomamı yırtıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcher of Blaviken -- 17 Aralık 2024; 1:47:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konusunun sızdırıldığı söyleniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İlle büyük meme ve güzel tip olması gerek mi beyler yapmayın. Yani öyle oyunlar da var Stellar blade örneği var mesela her yeri sallanıyor, aşırı dekolteler fln. Ama her firma öyle değil, Naughty Dog daha gerçekçi kişiler ve ağır dramatik hikayeler yaratan bir stüdyo.
Intergalactic'de ki karakterimiz bir Ödül Avcısı, yasa dışı biri, yani böyle olması gayet normal. Herkes seksi değil gerçek hayatta
-
Bu daha kötü olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X