Geçenlerde program ekle kaldırda navexcel diye bir şey gördüm tanımadığım için kaldırayım dedim o günden beri sürekli ekrana navexcel uninstall edildi ama bazı eklentileri henüz kaldırılmamış olabilir diye mesaj geliyor ve bazı programlarında aksaklıklar olmaya başladı bunun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
ARKADAŞ !!!
Başlat + Çalıştır + REGEDiT yaz + F3 bas bu navexcel hangi programa ait ise ismini yaz + karşına çıkan dosyaları SİL
Navexcel bir Spyware programı, internetten arama yapman için arama kutusu gibi birşeyler ekliyor sanırım IE'a. Bundan kurtulmak için sistemi Adaware ile tarat, düzelmezse bir de System Mechanic le sistemi taratıp artıkları temizlemeye çalış.
quote:
Orijinalden alıntı: playground
Navexcel bir Spyware programı, internetten arama yapman için arama kutusu gibi birşeyler ekliyor sanırım IE'a. Bundan kurtulmak için sistemi Adaware ile tarat, düzelmezse bir de System Mechanic le sistemi taratıp artıkları temizlemeye çalış.
System Mechanic
quote:
Orijinalden alıntı: YBAGCI
System Mechanic
Alıntıları Göster
MERZiFON ' lu ARKADAŞ !!!
Biz eskimişiz arkadaşlar teknolojik takılıyor. Biz eski kurtlardanız sen arkadaşların dedigini yap! En son çare olarak benım dedigimi yaparsın !!!
quote:
Orijinalden alıntı: Bozkurt28
Biz eskimişiz arkadaşlar teknolojik takılıyor. Biz eski kurtlardanız sen arkadaşların dedigini yap! En son çare olarak benım dedigimi yaparsın !!!
Alıntıları Göster
Norton anti virüs programı kullanıyormusun.Nav ile başlayan çoğu şey o programa aittir.Ve bilirizki norton anti sistemden kolay kolay atılamaz.Hepatit gibidir.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Bozkurt28
Biz de eski kurduz da, arkadaş böyle bir soru sorduğuna göre çok tecrübeli olmayacağını düşünerek hazır programları tavsiye ettim
quote:
Orijinalden alıntı: playground
quote:
Biz de eski kurduz da, arkadaş böyle bir soru sorduğuna göre çok tecrübeli olmayacağını düşünerek hazır programları tavsiye ettim
Alıntıları Göster
valla ben prog files dan girip sildim hiç bi sorun tok
quote:
Alıntıları Göster
quote:
yok hocam dediğini yaptım orada bir şeyler çıktı sildim ama düzelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: 5kaza
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 5kaza
değil program files de bilgisayarda bile navexcel kalmadı ama hala dakka başı ekrana uyarı çıkıyor anlamadım gitti.
System Mechanic denen şey ücretli bir program mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: merzifon
quote:
yok hocam dediğini yaptım orada bir şeyler çıktı sildim ama düzelmedi.
Alıntıları Göster
msconfig - başlangıç - navexcel onayını kaldır. güvenli kipte xp yi çalıştır ad-aware se ile sistemi tarat
quote:
Orijinalden alıntı: Northern
msconfig - başlangıç - navexcel onayını kaldır. güvenli kipte xp yi çalıştır ad-aware se ile sistemi tarat
Alıntıları Göster
ms config e baktım naxexcel diye bir tık yok tu.
o da değil yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: mabanaxar
Norton anti virüs programı kullanıyormusun.Nav ile başlayan çoğu şey o programa aittir.Ve bilirizki norton anti sistemden kolay kolay atılamaz.Hepatit gibidir.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mabanaxar
Maalefes tabi senin açından, bu Norton Antivirus e ait değil.
Arkadaşım bu tip belalardan kurtulman için regedit i ve gereksiz olan ve pc de bir şekilde kalan dosyalardan kurtulman lazım.
Maalefes tabi senin açından, bu Norton Antivirus e ait değil.
Arkadaşım bu tip belalardan kurtulman için regedit i ve gereksiz olan ve pc de bir şekilde kalan dosyalardan kurtulman lazım.
hijackthis programını indir orada BHO Navexcel yazan satırı işaretle fix de ya da
araçlar->internet seçenekleri->gelişmiş->üçüncü kişilerin tarayıcı eklentilerini etkinleştiri onaysız bırak
quote:
Orijinalden alıntı: Northern
hijackthis programını indir orada BHO Navexcel yazan satırı işaretle fix de ya da
araçlar->internet seçenekleri->gelişmiş->üçüncü kişilerin tarayıcı eklentilerini etkinleştiri onaysız bırak
Alıntıları Göster
2. dediğini yaptım bakalım ne olacak ?!?!?!?!??!
quote:
2. dediğini yaptım bakalım ne olacak ?!?!?!?!??!
Alıntıları Göster
Google dan arat programı bir dene "Ace Utilities " ....
Bu arada artık, arkadaş bulmuş ve silmiş... atrık Spyware programlerı tespit edemeyebilir.
Dediğim programda Clean Registry ve Remove junk Files ı kullan... Sonuç alma ihtimalin % 85...
quote:
Orijinalden alıntı: X Files
Google dan arat programı bir dene "Ace Utilities " ....
Bu arada artık, arkadaş bulmuş ve silmiş... atrık Spyware programlerı tespit edemeyebilir.
Dediğim programda Clean Registry ve Remove junk Files ı kullan... Sonuç alma ihtimalin % 85...
Alıntıları Göster
arattan nav diye arat. varsa sil.www.inndir.com spy sweeper'ı arat, indir. sistem kararsızlığına neden olan, artık martık ne varsa siler. hadi kolay gele!
quote:
Orijinalden alıntı: Giant_Master
arattan nav diye arat. varsa sil.www.inndir.com spy sweeper'ı arat, indir. sistem kararsızlığına neden olan, artık martık ne varsa siler. hadi kolay gele!
Alıntıları Göster
İnanamıyorum yaaa ad aware i her zaman günceller kullanırım norton 2004 ile sürekli update alır scan yaparım ama registry mechanic i indirdim tamı tamına 388 hata buldu
şu anda spy sweeper da iniyor onla da bir tarama yapıp restart yapacağım gün ola hayrola.
Şimdiden yardımcı olan herkese de teşekkğr ederim.Sonuçları bildireceğim.
quote:
İnanamıyorum yaaa ad aware i her zaman günceller kullanırım norton 2004 ile sürekli update alır scan yaparım ama registry mechanic i indirdim tamı tamına 388 hata buldu
şu anda spy sweeper da iniyor onla da bir tarama yapıp restart yapacağım gün ola hayrola.
Şimdiden yardımcı olan herkese de teşekkğr ederim.Sonuçları bildireceğim.
Alıntıları Göster
Microsoft'un Spy programını tavsiye ederim. Beta olmasına rağmen çok ekili. Anasayfada download adresleri mevcut. Buyrun çekin bence.