Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LÜTFEN AYNI KONUYU FARKLI BAŞLIKLAR ALTINDA AÇMAYIN. BURASI GÖRÜNÜRLÜK SAĞLAMAK İÇİN KULLANILAN BİR MECRA DEĞİL.

BULBUL KULLANIRKEN YAŞADIĞIM EN BASİT SORUNLARI AŞAĞIDA BULABİLİRSİNİZ.

BUNLAR NAVİGASYON YAPMAMI ENGELLİYORDU, MERAK ETTİM NEDENİ NEDİR ?

yolda giderken sık sık klitlenme
    "fatal application error" diye bir hata

PB
  • ya sonuç olarak, birinci elden kullanan ve sorunsuz, güzel diyecek bir baba yiğit var mıdır? :)
  • pianoblack

Aşağıda verdiğim adrese faturayla birlikte cihazı yollayınız.

Fulya mah.Vefa Bayırı sokak.No:2
    Gayrettepe/İstanbul

En basit sorunlar demişsiniz önemli olanları ögrenebilirmiyim ?

LÜTFEN AYNI KONUYU FARKLI BAŞLIKLAR ALTINDA AÇMAYIN. BURASI GÖRÜNÜRLÜK SAĞLAMAK İÇİN KULLANILAN BİR MECRA DEĞİL.

Bu konuda haklısın sanıırm sadece net sorulara net cevaplar vermek istedim bunu açtıktan sonra aklıma başlık açmak geldi.
    Forum konusunda acemilik diyebilirsin.(illaki reklamda var yaptıgım açıklamalarda ama yalan yada yanlış yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRWeb -- 10 Ocak 2008; 12:46:08 >
  • Birde dün başıma gelen bir durumu anlatıyım.

Ben İstanbul Anadolu yakasını hiç bilmem.Hızlıal.com adresine toplantıya gitmemiz gerekti.Ve şirkette Talihsiz bir nedenden dolayı ben yanlız gittim.Önceden hiç gitmemiştim ve gerçekten nereye gidiceğimi bile bilmiyordum.Dudullu diye bir yerde oldugunu ve cadde ismini biliyordum.Yani tamamen BULBUL a güvenerek çıktım yola tek hata ise ismini hatırlamadığım bir site vardı.Onun içinden geçsem daha rahat giderdim.BULBUL ise rotayı sitenin etrefından dolaştırarak verdi.Ama bu Cihazın hatası değil Çünkü: rota seçenekleri menüsünde en hızlı yoldan, en kısa yoldan ve yaya modu die 3 seçenek var.Ben en hızlı yoldanı seçmiştim ona göre site içi yollarının dar olması, şerit sayısının az olması ve özel biryer olması nedeniyle katman olarak yukarda olan normal yolu seçti ve ordan rota verdi.En kısa modunu seçseydim Sitenin içinden ve bütün ara sokaklardan kısacası kuş uçusuna en yakın şekilde rota vericekti.

• Arkadaşım merak ettiğim birşey var, varsayımlar üzerine kuş uçuşu rotayı vericekti demişsin mesajında, neden farkettikten sonra başlangıç ve bitiş (.....com un adresi ) girerek simulasyon yapmayı denemedin!!! rota değerlerini söylediğin şekilde değiştirdikten sonra simule etsen, zaten içerden mi (söylediğin gibi) yoksa eski rotayı mı kullanmış görürdün ve kafanda da (kafamızda da ) soru işareti kalmazdı.

Bence yani:)
  • selam,

/önceki forumlarda bahsetmiştim ancak yaşadığım sorunları tekrar aşağıda özetlemek istiyorum . burada amacım kesinlikle ürünü kötülemek değil aksine ürünü geliştirmenize yardımcı olmak. yazılımı kendi yaptığınızı söylediğinize göre bunları çözmek sizin için kısa sürecektir ;

- adres girildiği zaman rota hesaplamaları çok uzun sürüyor.
    - bazen rota hesaplarken süre o kadar uzuyorki tüketici cihaz dondu / kitlendi sanabilir.
    - öncenden bahsettiğim ancak garminin yeni versiyonunda bu forumda çözüldüğünü öğrendiğim. bir ilçe altında bulunan aynı isimli sokakların bulunamama sorunu var. örnek olarak besşiktaştaki gül sokaklar veya kadikoydeki sümbül sokakları gibi. bu ciddi bir sorun...haritanızın iyi olması hiç önemli değil. arama yapılamıyor.
    - kavşakları cihaz yol ayrımı olarak nitelendiriyor, bu bağlamda ne yapacağımı şaşırıyordum.
    - köprü ifadesi fazla ve hatalı kullanılmıştı. örnek olarak 500 metre sonra sola döneceğim ve ondan 20 metre sonra bir köprüden geçeceğim. cihaz bana 500 metre sonra köprüyü geçin diyor, doğrusu sola dön olmalı. bazen hiç köprü olmayan veya köprüyü göremediğiniz yerlerde köprüyü geçin diyince kullanıcı olarak söyle bir kalıyorsunuz. bu bence yazılımdan kaynaklanmıyor , tercume hatası.

/bunun dışında ürünü geri alma konusunda tüketici kanunu gereği bildiğim kadarı ile bir zorunluluğunuz yok ancak geri alacak istiyorsanız ki benim
    için bir sakıncası yok. ancak almayı kabul edersenız firma ismi ve ürünü teslim edecek kişi ismini gönderirseniz ürün kaybolmamış olur.

/lisans hakları konusuna gelince Cars film için yasal izin almanız gereken yer Tiglon değil, filmi yapan firmanın Türkiye temsilcisi veya Ülke hakkı sahibidir. ülkemizde bu tip şeyler genelde önemsenmiyor...

pb

quote:

Orjinalden alıntı: TRWeb

pianoblack

Gayrettepe/İstanbul

LÜTFEN AYNI KONUYU FARKLI BAŞLIKLAR ALTINDA AÇMAYIN. BURASI GÖRÜNÜRLÜK SAĞLAMAK İÇİN KULLANILAN BİR MECRA DEĞİL.

Bu konuda haklısın sanıırm sadece net sorulara net cevaplar vermek istedim bunu açtıktan sonra aklıma başlık açmak geldi.
    Forum konusunda acemilik diyebilirsin.(illaki reklamda var yaptıgım açıklamalarda ama yalan yada yanlış yok )

• pm atan 2-3 arkadas sormus aşağıdaki yorumlar hangi ürün için diye.

sanırım detaylı yazmadım veya ifade edemedim.

kendi talebi üzerine bulbul'da çalışan yetkili arkadaşa bulbul'u kullanırken yaşadığım sorunları ifade ettim ve cevaplarını rica ettim...

pb

quote:

Orjinalden alıntı: pianoblack

selam,

/önceki forumlarda bahsetmiştim ancak yaşadığım sorunları tekrar aşağıda özetlemek istiyorum . burada amacım kesinlikle ürünü kötülemek değil aksine ürünü geliştirmenize yardımcı olmak. yazılımı kendi yaptığınızı söylediğinize göre bunları çözmek sizin için kısa sürecektir ;

- adres girildiği zaman rota hesaplamaları çok uzun sürüyor.
    - bazen rota hesaplarken süre o kadar uzuyorki tüketici cihaz dondu / kitlendi sanabilir.
    - öncenden bahsettiğim ancak garminin yeni versiyonunda bu forumda çözüldüğünü öğrendiğim. bir ilçe altında bulunan aynı isimli sokakların bulunamama sorunu var. örnek olarak besşiktaştaki gül sokaklar veya kadikoydeki sümbül sokakları gibi. bu ciddi bir sorun...haritanızın iyi olması hiç önemli değil. arama yapılamıyor.
    - kavşakları cihaz yol ayrımı olarak nitelendiriyor, bu bağlamda ne yapacağımı şaşırıyordum.
    - köprü ifadesi fazla ve hatalı kullanılmıştı. örnek olarak 500 metre sonra sola döneceğim ve ondan 20 metre sonra bir köprüden geçeceğim. cihaz bana 500 metre sonra köprüyü geçin diyor, doğrusu sola dön olmalı. bazen hiç köprü olmayan veya köprüyü göremediğiniz yerlerde köprüyü geçin diyince kullanıcı olarak söyle bir kalıyorsunuz. bu bence yazılımdan kaynaklanmıyor , tercume hatası.

/bunun dışında ürünü geri alma konusunda tüketici kanunu gereği bildiğim kadarı ile bir zorunluluğunuz yok ancak geri alacak istiyorsanız ki benim
    için bir sakıncası yok. ancak almayı kabul edersenız firma ismi ve ürünü teslim edecek kişi ismini gönderirseniz ürün kaybolmamış olur.

/lisans hakları konusuna gelince Cars film için yasal izin almanız gereken yer Tiglon değil, filmi yapan firmanın Türkiye temsilcisi veya Ülke hakkı sahibidir. ülkemizde bu tip şeyler genelde önemsenmiyor...

pb

quote:

Orjinalden alıntı: TRWeb

pianoblack

Gayrettepe/İstanbul

• herkese merhaba
    konu baslıgı sanırım navia idi fakat konu baska cihazlarada dogru kaydı.kendi baslıkları adı altında yazmak daha dogru olurdu sanırım.Herkese iyi geceler dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dominic

quote:

Orjinalden alıntı: JoKeR PL

bu cihazı almayı dusunen arkadaslar var ise
    http://www.nationalgeographic.com.tr/uyelik/default.aspx
    buraya bir baksın yada national geographic uyelıklıle beraber bu aletın fıyatı 330 ytl dergılerde cabası :)

KAMPANYA BENİMDE İLGİMİ ÇEKTİ DÜŞÜNÜYORUM DA,
    İZMİRDEYİM ŞEHİR İÇİNDE İŞİME YARAR MI ACABA? DENDİĞİ GİBİ DERGİLERDE CABASI. YUKARIDAKİ YORUMLARDA İZMİRLE İLGİLİ BİLGİ EDİNEMEDİM , YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Ne yaptın Dominic, aldınmı?
    Ben dün verdim siparişi.

bakalım iyi mi yaptık?

selamlar

• evet bende sipariş verdim artık subat sayısıyla birlikte gelir.bekliyoruz .alan arkadaslara hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

quote:

Orjinalden alıntı: dominic

quote:

Orjinalden alıntı: JoKeR PL

bu cihazı almayı dusunen arkadaslar var ise
    http://www.nationalgeographic.com.tr/uyelik/default.aspx
    buraya bir baksın yada national geographic uyelıklıle beraber bu aletın fıyatı 330 ytl dergılerde cabası :)

KAMPANYA BENİMDE İLGİMİ ÇEKTİ DÜŞÜNÜYORUM DA,
    İZMİRDEYİM ŞEHİR İÇİNDE İŞİME YARAR MI ACABA? DENDİĞİ GİBİ DERGİLERDE CABASI. YUKARIDAKİ YORUMLARDA İZMİRLE İLGİLİ BİLGİ EDİNEMEDİM , YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Ne yaptın Dominic, aldınmı?
    Ben dün verdim siparişi.

bakalım iyi mi yaptık?

selamlar

BENDE 10 OCAKTA SİPARİŞİ VERDİM BEKLİYORUM ARTIK ŞUBAT AYINDA GELECEKMİŞ !!

• bende 10 ocak ta ladım pianoblack kardeşimin sayesinde haberim oldu benimde. sağolsun. şubatta gelecek bakalım
  • ee bu durumda biz ne olacağız. eski Navia kullanıcısıyım ben de National Geographic dergisi istiyorum.. birazdan arayacağım firmayı... bu duruma biraz bozuldum yani ;)
  • 20 ocaktan önce verirseniz bu ay gelir muhtemelen. öyle yazıyor.

edit: yok şubatmış. kötü o zaman. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 11 Ocak 2008; 16:19:09 >
  • bende sipariş verdim artık subat sayısıyla birlikte gelir
  • Kampanya muhteşem.Zaten ara sıra alıyordum ng dergisini.Şimdi navigasyon cihazının yanında bedava gelicek iki sene boyunca.
  • arkadaslar NG si eline gecen varmı.Cihazı bekliyorum sabırsızlıkla...
  • hayır benimde geçmedi daha. şubat sayısı ile gelecek bildiğim kadarıyla. daha önceden NG dergisine abone olan varsa dergilerin ayın kaçında geldiği hakkında bilgilendirebilirmi?
  • ben aboneyim bana ayın 2-5 arası geliyor ama promosyon oldugunda ayın 1 . de geliyordu.oyuzden yazdım eline gecen var mı diye bekleyelim bakalım.
  • ben dergiye abone değilim ama derginin yeni sayısı çıktı şuan elimde. yanında navia'yı tanıtan broşürler filan veriyolar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.