Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Black editionda kampanya devam ediyormu hala ? Forumun navia bölümü ıssızlaşmış.
  • Arkadaslar cok acil yardim.
    Tatile cikma uzeri Navia bozuldu. Biraz kurcaladim iyi halt ettim. Simdi yeniden isletim sistemi yuklemem falan gerekiyor. Nasil yapbilecegim konusunda yonlendirebilecek kimse varsa sevinirim.

Not:Mesaj hitini artirmak icin cevap yazmayiniz. Lutfen sadece yardim etmek isteyen yazsin.
  • nöbetci navia bu konuda cok yardımcı olur ben bir kac kere yolladım.2 gunu gecmiyor hemen yolluyorlar.navia sayfasından teknik servisi ara cok ilgililer.Nesimi bey yardımcı olacaktır.
  • Sevgili arkadaşlar, ben hayatımda bukadar kaliteli teknik destek veren bir başka firma daha görmedim. 6-7 ay kadar önce ekran değişimi için Navia ns-1020 cihazımı servise yolladım serviste ekran değişimi+pil değişimi yapılıp aynı gün kargoyla geri yollandı. 31 Tem. 2009 da yine cıhazı işletim sistemi sorunu nedeni ile servise yolladım bugün 3 Agu.2009 ürün yine elimde araya hafta sonu girmesine rağmen. Hatta pilin şişmesi sonucu deforme olan arka kapağı ve pili ücretsiz değiştirip yolladılar. Kaybolan stilus kalemide ilave etmişler, kendilerine verdikleri sorunsuz hizmetten dolayı teşekkür ederim. Bugüne kadar tavsiyelerim ile en az bir 15-20 arkadaşım Navia yı tercih etti hepside üründen ziyadesi ile memnunlar.
  • Merhaba, Benim NS-1020 bir sure once arizalanmisti. Servise gondermistim. Geldiginde biraz sinyal almada gucluk cektigini farketmistim. Ama o zaman hava kosullari da etkili oldugunu dusunerek cok onemsemedim. Ama simdi abimin NS-1020 si ile yana yana denedigimde, o sinyalleri hemen yakaliyor, oysa benimki 15 dk sonra yavas yavas almaya basliyor. Sorun ne olabilir. Servise mi gondermem gerekiyor. Tsk.
  • Şirket hakikaten çok iyi teknik destek veriyor. Bu arada ürünü bu yaz epey denedim, değişik şehirlerde. Yalnız nedense İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi hızlı çalışmıyor gibi geldi bana.
  • Arkadaslar, Burada NAVIA Yetkililerine cok tesekkur etmek istiyorum.

Gercekten NAVIA nin Teknik Servis Hizmeti muhtesem. Her konuda yardimci oluyorlar.
    Sizi cozumsuz gondermiyorlar. Bu politikalari devam ettigi surece eminim cok hizli yukseleceklerdir.
  • Gerçi bu forum ölmüş gibi görünüyor ama benim bir sorum var. Hiç koordinat girerek yer bulmaya çalıştınız mı? Benimkinde bir problem mi var bilemiyorum ama koordinat girdiğimde ekranda hiçbir oynama olmuyor, hiçbir şey bulmuyor.
  • koordinat girilmiyor.
  • Evet, koordinat ve posta kodu girişi henüz çalışmıyor. Yeni yazılım sürümü ile düzeltirler inşallah. Bu arada bu forum ölü ama gene de sorayım, yeni yazılım sürümünden haberi olan var mı?
  • arkadaşlar. benım navia NB 1020 cihazımın hafıza kartındakı bilgiler silindi komple. bana o dosyaları atabilecek bi arkadaş var mı acaba???? mesutozdemir54@hotmail.com.....
  • Forumun öldüğünü bile bile bir şansımı denemek için yazıyorum. Yeni sürüm ile ilgili bilgisi olan var mı?
  • arkadaslar navialara 1020 yada 1090 a igo ve başarsoft un haritaları yüklenebiliniyormu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamman115 -- 17 Ekim 2009; 22:09:45 >
  • Arkadaşlar yeni konu açmayı düşünüyorum , çünkü bu konuyu hortlatmaya gerek yok defalarca.Lütfen Piranha ve Navia hakkında yorumlarınızı oraya aktarır mısınız.

Tşk.
  • bu cihazlara lisanslı olarak igo yükleyemezsiniz. ancak talep ettiğiniz haritayı kullanan başka yazılımlar var.

quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

arkadaslar navialara 1020 yada 1090 a igo ve başarsoft un haritaları yüklenebiliniyormu acaba
  • Selamlar,

İlk navigasyon cihazım oldu navia 1020r, biraz acemilik var o yüzden.
    Yaşadığım sorun şu, cihazın uyduya bağlanması çok uzun sürüyor, 5 dk bekledim yine de bağlanamadı ben de çıktım yola. Yolda 2-3 kere daha denedim ama uyduyu görmesine rağmen gps sinyali alınıyor diyor sürekli. Püf noktası nedir bunun, neyi yanlış yapıyorum ben yoksa bu kadar uzun sürmesi normal mi
  • Yağmurlu, bulutlu vs havalarda bağlanması 5 dakika ve üzeri sürebiliyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Selamlar,

Yaşadığım sorun şu, cihazın uyduya bağlanması çok uzun sürüyor, 5 dk bekledim yine de bağlanamadı ben de çıktım yola. Yolda 2-3 kere daha denedim ama uyduyu görmesine rağmen gps sinyali alınıyor diyor sürekli. Püf noktası nedir bunun, neyi yanlış yapıyorum ben yoksa bu kadar uzun sürmesi normal mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif@

Yağmurlu, bulutlu vs havalarda bağlanması 5 dakika ve üzeri sürebiliyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Selamlar,

Anladım, teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.