Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SecondChance

Merhaba... Benim navigasyon cihazım yok ama anlayan arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. Arkadaşımda naviası var. Şimdi bu yeni yazılım çıkınca, GPS ten direkt cihazın içerisindeki yazılımı güncelleyecek mi? Böyle bişey mümkün müdür ? Yoksa arkadaşım beni keklemeye mi çalışıyor ? :)

:):) GPS üzerinden bahsettiğin şekilde yazılım update yapılabilecek bir veri transferi ne yazık ki mümkün değil. O yüzden arkadaşın ya seni keklemeye çalışmış, ya da kendi keklenmiş diyebilirim :)
    Ama fikir fena değil, umarız gün gelir, GPS ten bu şekilde veri transferi de yapabiliyor oluruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

Black edition'ı deneyebileceğimiz bir yöntem var mı bu konuda yardımcı olur musunuz?

BlackEdition u deneyebileceğimiz bi yöntem derken, trial versiyon gibi bişey mi soruyosun. Ben anlamadım açıkçası.

onu düşünmemiştim ama iyi fikir :) benim sormak istediğim eskiden alışveriş merkezlerinde falan gidip incelebiliyorduk, şimdi yeni yazılımı da biyere gidip inceleme şansımız olacak mı?

Selamlar,

Yeni yazılım olan Black Edition Kiosk versiyonu üzerinde çalışmamız devam etmektedir. Satış noktaları üzerinden bu tarz bir tanıtıma başladığımız zaman burdan sizlere bilgi vereceğim...

Teşekkürler...

Çok güzel...bekliyoruz en kısa zamanda :)

• Arkadaşlar hepinize mutlu bir yeni yıl dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercankatip

Arkadaşlar hepinize mutlu bir yeni yıl dilerim...

Teşekkürler Sercankatip :) herkese iyi seneler
  • Hepinize mutlu saglık dolu bir yıl dilerim
  • arkadaslar ben de navia 1020 var 7 aydır kullanıyorum. igo8.3.2 yukledim cok memnunum.zaman saman tomtom 7 ve sygic ilede kullanıyorum ama en guzeli igo 8. bu hafta miopocket programı yukledim su an makinanın cep bilgisyarından farkı yok.oyunlar excel word pdf vb programalar falan sahane bir makina oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: husam35

arkadaslar ben de navia 1020 var 7 aydır kullanıyorum. igo8.3.2 yukledim cok memnunum.zaman saman tomtom 7 ve sygic ilede kullanıyorum ama en guzeli igo 8. bu hafta miopocket programı yukledim su an makinanın cep bilgisyarından farkı yok.oyunlar excel word pdf vb programalar falan sahane bir makina oldu

hocam sen ciddi misin nasıl yaptın yav? cihaz kaldırıyo mu o kadar yükü? bir de son bişi sorayım bütün yazılımlar aynı sd kartta değil dimi? farklı kartlardan çalıştırıyorum de bana...
  • ben de vaktinde bi uğraşmıştım ama becerememiştim, navia'nın kendi yazılımı yeterli bence ama çeşit olsun diyorsan dene hiperkene, hem yeni çıkacak olan black edition için igo dan çok daha iyi diyorlar, çıktığı zaman göreceğiz..
  • hepsi tek bir sd kartın içerisinde .kurulan programla zaten cihaz el bilgisayarı gibi oluyor ve istediğin programı secebiliyorsun.ben de 1 gb lık sd kart var icerisinde 4 tane navigasyon yazılımı var beğendiğim 4 tanesi isterseniz sayı artırılabilir.http://www.netfresco.com/MioPocket/ bu siteden son versiyonu indirin.rardan cıkartın bostaki 1 sd kartınızın içerisine rar dan cıkardığınız dosyaları atın.MioAutoRun.exe adlı dosyanın adını cihazınıza gore naviaCE420.exe yada navia420.exe, MioAutoRun.mscr adlı dosyayı da naviaCE420.mscr yada navia420.mscr olarak değistirin sdkartın içerisine Navia adlı bir dosya acın bu iki dosyayı keserek bu Navia klasorune atın.igo,sygic,tomtom programlarını sd kartınıza yukleyin ve miopocket programından hangisini kullanmak isterseniz onu açıp kullanın.navia isimli baska bir dosya olmamsı gerekir.orjinal yazlılımı kullanacaksanız ismini değistirin
    NOT:yapılan işlemler cihazınızın garantiden cıkmasına sebep olabilir sorumluluk kabul edilmez.

• quote:

nobetci navia arkadasım bu islemlerin nasıl yapılacagını anlatırsa arkadaslar daha detaylı yapabilirler bu işlemi.siz bu tur programları desteklemelisiniz yoksa next karsısında fazla barınamazsınız.(next uydu alıcısından biliyorum, cihaz destekelri cok iyidir)

Selamlar,

Benim burda yapmak istediğim, Navia Kullanıcılarına sorun yaşadıklarında ya da kullanım esnasında yaşadıkları sıkıntılara cevap vermek... Diğer şekliyle yardımcı olmak...

Kimseyi burda başka programa ya da sizinde belirttiğiniz gibi cihazı garantiden çıkaracak işlemlere yönlendirme gibi bir hakkım yok. Zaten siz bunları fazlası ile yapıyorsunuz... İsteyen fazlası ile sizin yazdıklarınızdan yardım alabilir...

Teşekkürler... İyi çalışmalar...
  • quote:

nobetci navia arkadasım bu islemlerin nasıl yapılacagını anlatırsa arkadaslar daha detaylı yapabilirler bu işlemi.siz bu tur programları desteklemelisiniz yoksa next karsısında fazla barınamazsınız.(next uydu alıcısından biliyorum, cihaz destekelri cok iyidir)

Valla yazınız bir garip olmuş,firmalardan destek veren arkadaşlara bu şekilde başka firma sanki bu desteği veriyormuş gibi yazıyorsunuz.Kaldıki bu sitede destekleri nedeni ile en çok takdir edilen kişilerden birine hitaben bu yazınız pek güzel olmamış.

Ayrıca yukarıda yazdığınız yapın edin şeklindeki yazılımlarda illegal olarak nitelendirilen şeylerdir,sygic hariç.

Bana kalsa bu konu başlığını kapatır sadece teknik yardım için bir konu açardım ve bu tür destek dışı sorulara Nöbetçi_Navia gibi yanıt verirdim.

Neden acaba karşısında muhatap bulunduğunda bu tip garip şeyler yapılırda,muhatap bulamayınca yapılmaz.

Teknik servisi olmayan,bir web sitesi olmayan,haritası allahlık olan,cihaz kalitesi yerlerde sürünen bir sürü marka varken böyle destek aldığınız markaları korumanız el üstünde tutmanız lazım.

Yakışmıyor....

• bu biraz şeye benzemiş, apple dükkanına gidip de iphone alıyorsunuz, soınra müşteri hizmetlerini arayıp "biz şimdi bunu nasıl unlock edicez diye soruyorsunuz" zaten yapılan yanlış birşey bir de firmaya danışmak daha yanlış...
    bu arada yapılanın yanlış olduğunu söylesem de ben dahil bu forumdaki birçok kişi bu işleri çok sık yapmakta, hatta navigasyon yazılımı bunun sadece küçük bir örneği, ne işletim sistemleri ve programlar bu şekilde kullanılmakta..dolayısı ile acımasızca yargılamak da yanlış..
  • gps.navigation ın söylediklerine tamamen katılıyorum.
    Bir de zannedersem farkında değilsin ama Nöbetçi Navia, Navia'nın buradaki resmi üyesi. Yani demek istediğim, sen adamlardan kendi cihazlarında illegal yolları açıklamalarını anlatmalarını istemişsin. Zannedersem farkında değildin, çünkü gayet saçma sapan bi davranış olurdu bunu bilipte yapsaydın. Bill Gates'ten windows şifresi istemek gibi bişey :)

• Hocam naaptın sen ya :) Tamam iyi güzel de :D , nöbetçinavadan boyle bişey istemek bomba olmuş. Kutlarım !
    Başarılarının devamını dilerim :)

quote:

hepsi tek bir sd kartın içerisinde .kurulan programla zaten cihaz el bilgisayarı gibi oluyor ve istediğin programı secebiliyorsun.ben de 1 gb lık sd kart var icerisinde 4 tane navigasyon yazılımı var beğendiğim 4 tanesi isterseniz sayı artırılabilir.http://www.netfresco.com/MioPocket/ bu siteden son versiyonu indirin.rardan cıkartın bostaki 1 sd kartınızın içerisine rar dan cıkardığınız dosyaları atın.MioAutoRun.exe adlı dosyanın adını cihazınıza gore naviaCE420.exe yada navia420.exe, MioAutoRun.mscr adlı dosyayı da naviaCE420.mscr yada navia420.mscr olarak değistirin sdkartın içerisine Navia adlı bir dosya acın bu iki dosyayı keserek bu Navia klasorune atın.igo,sygic,tomtom programlarını sd kartınıza yukleyin ve miopocket programından hangisini kullanmak isterseniz onu açıp kullanın.navia isimli baska bir dosya olmamsı gerekir.orjinal yazlılımı kullanacaksanız ismini değistirin
    NOT:yapılan işlemler cihazınızın garantiden cıkmasına sebep olabilir sorumluluk kabul edilmez.

• arkadas hicde iyi davranıslar sergilememiş.bizler burada illegal programlara karsı savasıyoruz.arkadas bu tarz yaklasımla hem bu işe yatırım yapmıs firmaları hemde bizim gibiguncelleme bekleyen kullanıcıları engellemeye calısıyor.bu konuda enteresan bir bilgilendirme yapmıs........
  • Benim de zaten vurgulamak istediğim arkadaşın kırmış olduğu pot üzerine mecazi bir tepkiydi. :)
  • öncelikle herkese selam ve saygılarımı sunarım...

inanmıcaksınız ama 1. sayfadan itibaren son yoruma kadar zevkle okudum ''Nöbetçi_Navia'' abimiz herkezin gönlününü kazanmış gördüm, özellikle son 4 cevap bunun ispatı olmuş gibi.Nöbetçi_Navia konuya ilgisi ve yardımları için sizin adınıza teşekkür ederimsizlere iki sorum olucak...

1-yeni versiyon ne zaman çıkar
    2-1020'de en son güncelleme ne zaman yapıldı harita anlamında...

ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum metrobüs çalışmalarından sonra E-5 ve yan yollar çok değişti misal B.çekmeceden Sefaköye giderken eski yol zamanında E-5 den direk bağlanıyorduk ama metrobüs düzenlemelerinden sonra Sefaköye sapmak için 1-2 km öncesinde yanyola girmek gerekiyor.yolu bilmeyen birisi veya yol tabelarını takip etmeyen birisi sapağı eminimki kaçıracaktır.onun için haritanın güncel olması benim için önemli :) herkes için önemli olduğu gibi :))

cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

öncelikle herkese selam ve saygılarımı sunarım...

inanmıcaksınız ama 1. sayfadan itibaren son yoruma kadar zevkle okudum ''Nöbetçi_Navia'' abimiz herkezin gönlününü kazanmış gördüm, özellikle son 4 cevap bunun ispatı olmuş gibi.Nöbetçi_Navia konuya ilgisi ve yardımları için sizin adınıza teşekkür ederimsizlere iki sorum olucak...

1-yeni versiyon ne zaman çıkar
    2-1020'de en son güncelleme ne zaman yapıldı harita anlamında...

ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum metrobüs çalışmalarından sonra E-5 ve yan yollar çok değişti misal B.çekmeceden Sefaköye giderken eski yol zamanında E-5 den direk bağlanıyorduk ama metrobüs düzenlemelerinden sonra Sefaköye sapmak için 1-2 km öncesinde yanyola girmek gerekiyor.yolu bilmeyen birisi veya yol tabelarını takip etmeyen birisi sapağı eminimki kaçıracaktır.onun için haritanın güncel olması benim için önemli :) herkes için önemli olduğu gibi :))

cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Selamlar,

Yorum için yapmış olduğun değerlendirme için teşekkür ederim. Sorularına ben cevap vereyim istedim :-)

1-) Bir süredir yeni yazılımımız ile optimizasyon çalışmalarımızı yürütüyorduk. 2 hafta içerisinde yeni yazılımımızı satışa çıkarmayı düşünüyoruz.

2-) Harita konusunda ise, yeni yazılım ile beraber ekim haritası beraberinde gelecek. Yani şu anda mümkün olan en güncel haritayı kullanıcılarımıza sunacağız. Şu an kullanımda olan yazılımımızda güncellemeyi Mayıs ayı başında yapmıştık.

İyi günler dilerim...

• oncelikle sizin dediğiniz gibi zaten hemen hemen herkes diğer yazılımları kullanıyor benim burada demek istedğim bu yazılımın disinda cihazın bir pda ya donusturulebildiği ve excel word goruntuleme , book reader, yuzlerce oyun oynayabilme pdf goruntuleyici. resim video oynatma ve mp3 calmasını soylemiyorum zaten cihaz bunları yapıyor(ama diğer programlarladabunları yapıyorsunuz media player gibi) hatta bilgisayarınızda kullandığınız media playerdaki sarkılaranızı otomatik olarak navianıza atmaktan bahsediyorum. yoksa buradaki herkes zaten diğer programları kullanıyor.benim nobetci naviadan bekledğim destek bu konudadır bunun da illegal falan oldugunu zannetmiyorum.hatta cihaz cıkarken bunun gibi bir programla cıkarsa cok daha guzel olur ve cok daha fazla satar yoksa diğer programları kullanabilmeniz için biraz arastırma yapılması yeterli.zaten onlarda bunu engellemek isteselerdi cihazları unlock olmadan cıkarırlardı
    chazın gorunumu ve kullandıgım programların bazılarıhttp://www.netfresco.com/MioPocket/Images/VistaAurora.jpg
    ayrıca sayfanın başlığı "Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz?" bu yazdıklarımla yeni cihaz alacak arkadasların makinanın neler yapabileceğini gormelerini istedim.hiçbir cihazı kotulemek falan da istemedim aksine cihazın bilinmeyen yonlerini gostermeye calıstım.
    iyi calismalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam35 -- 10 Ocak 2009; 0:22:48 >

• Merhabalar Nöbetçi_Navia

İnternetten Satın Almak İçin Baktım Ama NS-1090'la İlgili Birşeyler Göremedim (Sitenizde Gördüm Gerçi Ama).Acaba Satıştamı Yoksa Yakın Zamanda Çıkacak mı?NS-1020 Düşünüyordum Ama Eğer Yakın Zamanda Sahip Olma Fırsatım Varsa NS-1090'ı Beklemeyi Düşünüyorum...

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 12 Ocak 2009; 3:41:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.