Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiyede elektronik ve bilgisayar fuarcılığı compex ile başladı, Ülkemizdeki bilgi teknolojileri fuarını Cebitten ibaret sanmayın lütfen

Compex 27 yıldır düzenlenen bir fuardır.
    http://www.compex.com.tr den fuar hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bilmediğiniz birşeyi küçümsemeden önce biraz araştırın isterseniz.

quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

Compex fuarı nedir ya.. hiç duymadım. Duysaydım da gitmezdim zaten :)

• İyi geceler
    Fuara navigasyon firmaları katıldı mı ? Fuarın sitesinde görünmüyor.
  • hayır goremedim ama fuardaki mediamarkt ta tomtom ve garmin standları var hem deneyebiliyorsunuz hemde yardımcı olacak ilgililer mevcut.navigasyon cihaz ve firması goremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

hayır goremedim ama fuardaki mediamarkt ta tomtom ve garmin standları var hem deneyebiliyorsunuz hemde yardımcı olacak ilgililer mevcut.navigasyon cihaz ve firması goremedim.

avea standının hemen yanındaydı, bütün yetkililer de ordaydı, keşke denk gelebilseymişsin..
  • haklısın cok iyi olurdu saat 11 de acılır acılmaz girdik arkadasın acelesi vardı hemen dolasıp cıktık.buarada keske diger fuardakı gibi Nobetcı navia bilgi verseydi foruma orada konusabilirdik.napalım canımız sagolsun.
  • Compex fuarına bilgisayarla ilgili olduğunu öğrendikten sonra pazar günü (dün) gittim. Lütfi kırdar da biraz ufak bi yer olduğu içinde fuarda biraz ufaktı. Avea dışında pek kayda değer birşey yoktu. Bu arada avea nın kızları çok güzeldi :)
    Chemucell in aksine ben navia yı gördüm fuarda. cebittekinden farklı olarak yeni yazılımlarının farklı bir özelliğini gördüm. Çok hoşuma gitti.
    Nöbetçi navia yı sordum o anda orda değilmiş. Neyse bekliyoruz navia nın yeni cihazlarını :)
  • bence süper cihaz mutlaka alınmalı hem güvenlik açısından da gayet iyi
  • quote:

hayır goremedim ama fuardaki mediamarkt ta tomtom ve garmin standları var hem deneyebiliyorsunuz hemde yardımcı olacak ilgililer mevcut.navigasyon cihaz ve firması goremedim.

Bende Compex'e gitmiştim.Tam Avea standının karşısındaydı,Navia.Tekardan yeni çıkaracakları yazılımı ve yeni navigasyon modellerini bir kez daha gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avensec

bence süper cihaz mutlaka alınmalı hem güvenlik açısından da gayet iyi

Güvenlik açısından derken ?
  • quote:

haklısın cok iyi olurdu saat 11 de acılır acılmaz girdik arkadasın acelesi vardı hemen dolasıp cıktık.buarada keske diger fuardakı gibi Nobetcı navia bilgi verseydi foruma orada konusabilirdik.napalım canımız sagolsun.

Selamlar,

Her fuarda olduğu gibi bu yılda Navia ve diğer markalarımız ile birlikte Compex fuarına katıldık.

Haklısınız yoğunluktan dolayı burdan fuar duyurusunu yapamadım. Ama standımız giriş katında ve görünür bir yerde bulunuyordu.

Fuarda bizi ziyaret eden kullanıcılarımıza ekip olarak fazlası ile yardımcı olmaya çalıştık.

XMLB, pazar günü geç saatte standımızda olabildim. Keşke tanışma şansımız olsaydı...

Bir sonraki fuarda görüşmek dileği ile...

Herkese iyi günler...

• Eğer İstanbulda herhangi başka bir fuara katılırsanız, ve yeni ürününüz piyasaya çıkmış olursa kesin ziyarete gelirim.
    Yalnız peşinen söyleyeyim, ben uzun süredir Navia kullanıcısıyım. Yeni ürününüz için indirim isteyeceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

quote:

haklısın cok iyi olurdu saat 11 de acılır acılmaz girdik arkadasın acelesi vardı hemen dolasıp cıktık.buarada keske diger fuardakı gibi Nobetcı navia bilgi verseydi foruma orada konusabilirdik.napalım canımız sagolsun.

Selamlar,

Her fuarda olduğu gibi bu yılda Navia ve diğer markalarımız ile birlikte Compex fuarına katıldık.

Haklısınız yoğunluktan dolayı burdan fuar duyurusunu yapamadım. Ama standımız giriş katında ve görünür bir yerde bulunuyordu.

Fuarda bizi ziyaret eden kullanıcılarımıza ekip olarak fazlası ile yardımcı olmaya çalıştık.

XMLB, pazar günü geç saatte standımızda olabildim. Keşke tanışma şansımız olsaydı...

Bir sonraki fuarda görüşmek dileği ile...

Herkese iyi günler...

• Navia kullanıcılarımıza yeni yazılım sahibi olmak istediklerinde özel avantajlar sunacağız. Bu konuda bir sıkıntı yaşatmak istemiyoruz kullanıcılarımıza...

Diğer konu başlığına da bir kaç resim ekledim Black Edition ile ilgili olarak incelemek isteyen olursa ya da yeni resim isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım...
  • Black edition'ı deneyebileceğimiz bir yöntem var mı bu konuda yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

Black edition'ı deneyebileceğimiz bir yöntem var mı bu konuda yardımcı olur musunuz?

olamaz mısınız sayın nöbetçi?
  • quote:

quote:

Black edition'ı deneyebileceğimiz bir yöntem var mı bu konuda yardımcı olur musunuz?

olamaz mısınız sayın nöbetçi?

bence teknik servisi bir ara, ordan yardım iste bu konuda...
  • quote:

BlackEdition u deneyebileceğimiz bi yöntem derken, trial versiyon gibi bişey mi soruyosun. Ben anlamadım açıkçası.
  • quote:

quote:

BlackEdition u deneyebileceğimiz bi yöntem derken, trial versiyon gibi bişey mi soruyosun. Ben anlamadım açıkçası.

onu düşünmemiştim ama iyi fikir :) benim sormak istediğim eskiden alışveriş merkezlerinde falan gidip incelebiliyorduk, şimdi yeni yazılımı da biyere gidip inceleme şansımız olacak mı?
  • Bildiğim kadarıyla şu anda alışveriş merkezlerinde eski yazılım var,ama bir sormak lazım belki yeni yazılımda koyarlar.
  • quote:

quote:

quote:

onu düşünmemiştim ama iyi fikir :) benim sormak istediğim eskiden alışveriş merkezlerinde falan gidip incelebiliyorduk, şimdi yeni yazılımı da biyere gidip inceleme şansımız olacak mı?

Selamlar,

Yeni yazılım olan Black Edition Kiosk versiyonu üzerinde çalışmamız devam etmektedir. Satış noktaları üzerinden bu tarz bir tanıtıma başladığımız zaman burdan sizlere bilgi vereceğim...

Teşekkürler...

• Merhaba... Benim navigasyon cihazım yok ama anlayan arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. Arkadaşımda naviası var. Şimdi bu yeni yazılım çıkınca, GPS ten direkt cihazın içerisindeki yazılımı güncelleyecek mi? Böyle bişey mümkün müdür ? Yoksa arkadaşım beni keklemeye mi çalışıyor ? :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.