Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ascentarium

quote:

quote:

Teşekkürler XMLB.. Bekleyelim bakalım neler göreceğiz. Bu arada 1090 denilen model bu Black Edition'mıdır yoksa bu da mı farklı hepten? Bir de acaba Black Edition modelinin özellikleri (daha doğrusu 1020 karşılaştırmaları) mevcut mudur? Ona göre ne ile karşılaşacağımız hani şimdiden bilsek diyorum

NS-1020 piyasaya sunduğumuz ilk cihazdı ve artık bundan sonra satışta olmayacak...
    Bu model yerine NS-1090 ve CeBit de tanıtmış olduğumuz modeller yer alacak... Fuarda tanıtmış olduğumuz bu yeni 4 modelde ise Navia Black Edition yazılımı olacak... Navia Black Edition ve Navia normal sürüm arasında ki farkları ilk fırsatta (umarım yarın zamanım olur) burdan aktarmaya çalışacağım...

Herkese iyi geceler...

farkları yazmaya bugün zamanınız olabilecek mi? Acaba bunlara sitenizde yer vermeniz mümkün müdür? Seçilen modelleri karşılaştırma yapabilse, ihtiyaçlarımıza göre kendimize uygun modeli belirleyebilsek...

NS-1090 ve CeBİT yeni modellerinizi sitenizde görebilecek miyiz? Bu durumda sizden hem donanım (NS-1090 ve diğerleri) hem de yazılım (Navia Black Edition) karşılaştırmalarını alabilir miyiz?

(çok şey mi istemiş oldum acaba?!)

Ascentarium merhaba,

Aslında çok şey istememişsin. Yeni yazılım ve yeni cihazları satışa çıktığı gün içerisinde sitemize ekleyeceğiz. Bu karşılaştırma isteğinide aynı dönemde siteden yapıyor olabileceksiniz(En azından yetiştire bileceğimizi düşünüyorum).

Bugün karşılaştırmayı yapamayacağım ama yarın büyük bir olasılıkla karşılaşma tablosunu ekleyebilirim...

İyi akşamlar...

• @Ascentarium

Bende aynı senin gibi bu foruma bakarak NS-1020 almaya karar vermiştim. Ve burdan bi arkadaş bana şuna benzer bir uyarı da bulunmuştu.
    Şu an ayın 4 ü, Evo dergisi de her ayın 4-5 i geliyor. Eğer sen bugün ya da yarın dergiye üye olsan bile, ürün bir sonraki ayın dergisiyle beraber gelecek yani 1 ay beklemek zorunda kalacaksın. Bana aynen öyle oldu...
    demişti.

Ve banada aynen öyle oldu :D. Gerçi beklediğime değdi orası ayrı çünkü evo dergisiyle baya bi ucuza geliyor cihaz. :)

quote:

Siyah daha güzel, Kırmızıyı pek düşünmem. Avrupadada kullanmayacağıma göre, standart 1020 uyar o zaman bana. Ben de hemen yazılayım Evo'ya. highjacker, bilgi içiçn teşekkürler ...

• (FAQ) Evo uyarına teşekkürler, göz önünde bulunduracağım.

(Nöbetçi Navia) IST Anadolu yakasında Navia modellerini bu hafta sonu görebileceğim, simüle edebileceğim yerleri bana bildirebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAQ

@Ascentarium

Bende aynı senin gibi bu foruma bakarak NS-1020 almaya karar vermiştim. Ve burdan bi arkadaş bana şuna benzer bir uyarı da bulunmuştu.
    Şu an ayın 4 ü, Evo dergisi de her ayın 4-5 i geliyor. Eğer sen bugün ya da yarın dergiye üye olsan bile, ürün bir sonraki ayın dergisiyle beraber gelecek yani 1 ay beklemek zorunda kalacaksın. Bana aynen öyle oldu...
    demişti.

Ve banada aynen öyle oldu :D. Gerçi beklediğime değdi orası ayrı çünkü evo dergisiyle baya bi ucuza geliyor cihaz. :)

quote:

Siyah daha güzel, Kırmızıyı pek düşünmem. Avrupadada kullanmayacağıma göre, standart 1020 uyar o zaman bana. Ben de hemen yazılayım Evo'ya. highjacker, bilgi içiçn teşekkürler ...

Navia ve National Geographic kampanyası vardı bir ara o devam etmiyor heralde değil mi?

• Devam etse bile NG'ye antipatim var, hayatta kapılarına uğramam
    Evo'da devam ettiğini biliyorum (ama ne zamana kadar o konu meçhhul!)
  • quote:

(FAQ) Evo uyarına teşekkürler, göz önünde bulunduracağım.

(Nöbetçi Navia) IST Anadolu yakasında Navia modellerini bu hafta sonu görebileceğim, simüle edebileceğim yerleri bana bildirebilir misin?

Merhaba,

Şu an için tanıtım amaçlı kiosk larımız sadece Avrupa yakasında bulunmaktadır. Bu bayilerimiz Carousel Vestel, Cevahir Vestel ve Kale Center Vestel...

Anadolu yakasında Bağdat Caddesinde APPLE Center MYRA da, yeni açılan Paladium Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan DARTY mağazasında, ŞaşkınBakkal Nezih Kitap Evi'nde, Kuyubaşı Vestel Harzenşah Elektronik, Göztepe Vestel Alperen Kuyumculuk, Pendik Vestel Kardeşler Gıda da ürünleri ve yazılımı inceleyebilirsiniz...

• National geographic ile olan kampanya devam etmiyor ne yazıkki. Eğer devam etseydi ben evo dergisi yerine açıkçası national geographic i tercih ederdim. Şimdi her ay dergi geliyor, arabalara öyle extra bi ilgim olmadığı için kenarda duruyor.

quote:

Orjinalden alıntı: sercankatip

Navia ve National Geographic kampanyası vardı bir ara o devam etmiyor heralde değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

quote:

Merhaba,

Şu an için tanıtım amaçlı kiosk larımız sadece Avrupa yakasında bulunmaktadır. Bu bayilerimiz Carousel Vestel, Cevahir Vestel ve Kale Center Vestel...

Anadolu yakasında Bağdat Caddesinde APPLE Center MYRA da, yeni açılan Paladium Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan DARTY mağazasında, ŞaşkınBakkal Nezih Kitap Evi'nde, Kuyubaşı Vestel Harzenşah Elektronik, Göztepe Vestel Alperen Kuyumculuk, Pendik Vestel Kardeşler Gıda da ürünleri ve yazılımı inceleyebilirsiniz...

Benim arkadaşımda bayramdan önce Cevahirdeki Kiosk'tan inceledikten sonra almıştı.

• quote:

quote:

Merhaba,

baya yayılmış navianın demoları eskiden bu kadar yoktu 2-3 tanelerdi maşallah ama daha da yayılmak lazım anadolu yakası çok geniş...

• Merhaba,

Arkadaşımla birlikte EVO dergisinden Navia 1020 aldık
    Cihazlarımız birer gün arayla geldi, bendeki kutu daha ve kullanım kılavuzu daha büyük, araç iti tutma aparatı daha iri bir model, arkadaşımdaki cihazın kutusu, kullanım kılavuzu ve aparatı daha küçüktü.
    Arkadalarındaki borcode üzerindeki seri numaralarında da arkadaşımdaki cihazın daha sonraki bir seriye ait olduğu görülüyordu.Bunun üzerinde cihaz yazılımlarında fark olabileceği aklıma geldi, kontrol ettiğimde yazılımlarda versiyon farkı olduğunu gördüm

Bendeki: T.080509.Navia.M15b
    arkadaşımdaki: T.Navia.Pub.080602_2g

Şeklindeydi
    Ayrıca bendeki cihaz açılırken EVO logosu çıkarken arkadaşımdaki NAVIA logosu ile açılıyor.

cihazın çalışmasından yana bir sıkıntım yok ama bu yazılım farkı aklımı kurcalamadı değil, bu iki yazılım arasında herhangi bir bug fix benzeri bir işlem oldu mu acaba?
    yani işlevsel olarak bendeki versiyonla diğeri arasında bir iyileştirme ya da düzeltme yapılmış olabilir mi?

Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: highjacker

Merhaba,

Arkadaşımla birlikte EVO dergisinden Navia 1020 aldık
    Cihazlarımız birer gün arayla geldi, bendeki kutu daha ve kullanım kılavuzu daha büyük, araç iti tutma aparatı daha iri bir model, arkadaşımdaki cihazın kutusu, kullanım kılavuzu ve aparatı daha küçüktü.
    Arkadalarındaki borcode üzerindeki seri numaralarında da arkadaşımdaki cihazın daha sonraki bir seriye ait olduğu görülüyordu.Bunun üzerinde cihaz yazılımlarında fark olabileceği aklıma geldi, kontrol ettiğimde yazılımlarda versiyon farkı olduğunu gördüm

Bendeki: T.080509.Navia.M15b
    arkadaşımdaki: T.Navia.Pub.080602_2g

Şeklindeydi
    Ayrıca bendeki cihaz açılırken EVO logosu çıkarken arkadaşımdaki NAVIA logosu ile açılıyor.

cihazın çalışmasından yana bir sıkıntım yok ama bu yazılım farkı aklımı kurcalamadı değil, bu iki yazılım arasında herhangi bir bug fix benzeri bir işlem oldu mu acaba?
    yani işlevsel olarak bendeki versiyonla diğeri arasında bir iyileştirme ya da düzeltme yapılmış olabilir mi?

Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Teşekkürler

Merhaba highjacker,

Size ve arkadaşınıza gelen cihazlarda donanımsal olarak herhangi bir fark bulunmamaktadır. Anlattıklarınıza göre arkadaşınızın cihazı yeni seri -sizin de söylediğiniz gibi- ve aksesuarları iyileştirilmiş yeni paketlerimizden biri olarak görünüyor...

Sizin cihazın açılış ekranında Navia yerine EVO logosunun yer almasının nedeni, sizdeki cihazın EVO markasına özelleştirilmiş olmasıdır. Büyük ihtimal hediye gönderecekleri ve kendi kullandıkları cihazlar arasında bir karışıklık yaptılar...

Yazılım versiyonları arasında bir fark olup olmadığı öğrenmek isterseniz ya da cihazı yeni tasarlanmış paketlerimizden biri ile değiştirmek isterseniz lütfen 0212 332 0339 numaradan Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçiniz...

İyi geceler...

• quote:

Yazılım versiyonları arasında bir fark olup olmadığı öğrenmek isterseniz ya da cihazı yeni tasarlanmış paketlerimizden biri ile değiştirmek isterseniz lütfen 0212 332 0339 numaradan Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçiniz...

İyi geceler...

Selamlar,

tavsiyeniz üzerine telefon ettim ve tahminimden daha büyük bir ilgiyle karşılaştım, oradaki arkadaşa ilgisi için teşekkür ettim, sizede ayrıca teşekkür ederim.
  • :) Herkes bi arayınca şaşırıyor. Navia nın müşteri hizmetlerinin bu kadar iyi olması gerçekten çok hoş. Zamanında da benim problemimi kısa bir süre içerisinde çözmüşlerdi. Umarım hep böyle devam ederler..
  • nöbetçi navia arkadaşım size birkaç sorum olacak;

1. yaya olarak gezerken yapmış olduğumuz mesafeyi cihaz ölçüyormu, ki reute 66 cihazı yayaların gittikleri mesafe, hız, toplam mesafe, ortalama hız gibi özellikleri mevcut, bu navia modellerindede mevcutmu.
    2. navia almayı düşünürsem bana hengi modeli öngörürsünüz, mp3, fotoğraf çekmek gibi özelliklerden hoşlanmam, sadece navigasyon olsun ama navigasyonun en iyisi olsun isterim, bana model olarak hangisini tavsiye edersin.
    3. tr içinde çok dolaşan biriyim, en kapsamlı sürüm ne zaman piyasaya çıkacak veya çıktımı.
    4. istanbul asya yakasında ikamet ediyorum, nereden temin edebilirim.

saygılar ve teşekkürlerimle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

nöbetçi navia arkadaşım size birkaç sorum olacak;

1. yaya olarak gezerken yapmış olduğumuz mesafeyi cihaz ölçüyormu, ki reute 66 cihazı yayaların gittikleri mesafe, hız, toplam mesafe, ortalama hız gibi özellikleri mevcut, bu navia modellerindede mevcutmu.
    2. navia almayı düşünürsem bana hengi modeli öngörürsünüz, mp3, fotoğraf çekmek gibi özelliklerden hoşlanmam, sadece navigasyon olsun ama navigasyonun en iyisi olsun isterim, bana model olarak hangisini tavsiye edersin.
    3. tr içinde çok dolaşan biriyim, en kapsamlı sürüm ne zaman piyasaya çıkacak veya çıktımı.

Ben nöbetçinavia kadar bilemem tabi ama bildiklerimi söyliyim sana.
    1. şimdi navia nın şu anda benim cihazımda olan yazılımla yaya olarak kullanılabiliyo, aynı mantıkla ne kadar mesafa kalmış, ne kadar sürecek gibi bilgileri veriyor. mantık olarak yazılım geliştirildiğine göre bu özelliklerin yine olması lazım. ama fuarda o kadar detaylı inceleyemedim yeni yazılımlarını.
    2. walla eğer mp3 falan gerekmiyorsa, en ucuz ürünleri 1090mış. fuarda baya bi ucuza satıyolardı. benim ns-1020m var. onu da öneririm.
    3. yeni sürüm ne zaman çıkacak bilmiyorum ama fuardan edindiğim bilgilere göre 1 ay sonra falan çıkması lazım.
    4. falla bu soruyu hiç bilemiycem ben hepsiburada.com dan almıştım zamanında.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

• arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

nöbetçi navia arkadaşım size birkaç sorum olacak;

Ben nöbetçinavia kadar bilemem tabi ama bildiklerimi söyliyim sana.
    1. şimdi navia nın şu anda benim cihazımda olan yazılımla yaya olarak kullanılabiliyo, aynı mantıkla ne kadar mesafa kalmış, ne kadar sürecek gibi bilgileri veriyor. mantık olarak yazılım geliştirildiğine göre bu özelliklerin yine olması lazım. ama fuarda o kadar detaylı inceleyemedim yeni yazılımlarını.
    2. walla eğer mp3 falan gerekmiyorsa, en ucuz ürünleri 1090mış. fuarda baya bi ucuza satıyolardı. benim ns-1020m var. onu da öneririm.
    3. yeni sürüm ne zaman çıkacak bilmiyorum ama fuardan edindiğim bilgilere göre 1 ay sonra falan çıkması lazım.
    4. falla bu soruyu hiç bilemiycem ben hepsiburada.com dan almıştım zamanında.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

• Arkadaşlar Navia Compex fuarına katılıyor mu?Katılıyorsa yeni çıkan yazılımlarını inceleme fırsatı bulabiliriz.
  • Compex fuarı nedir ya.. hiç duymadım. Duysaydım da gitmezdim zaten :)

quote:

Orjinalden alıntı: umutqx

Arkadaşlar Navia Compex fuarına katılıyor mu?Katılıyorsa yeni çıkan yazılımlarını inceleme fırsatı bulabiliriz.
  • bugun gezdim fakat goremedim navia yı sanırım yok fuarda...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.