Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: umutqx

Merhaba Arkadaşlar,

Ben fuarda bir kaç Navia dahil olmak üzere bir kaç navigasyon standını ziyaret ettim.Navia'nın yeni yazılımını gerçekten çok beğendim,harika bir şey.Bana 1 ay'a kadar çıkacağını söylediler,ismini tam hatırlayamadım Black versiyon gibi bir şeydi sanırım.

Navia Black Edition. Ama ben tam anlamadım aslında. Yeni ürünler mi black edition, yoksa yeni yazılım mı ? Yoksa her ikisi birden mi ?
    Bir de benim gibi mevcut NS-1020 kullanıcıları bu yeni yazılımı elde edebilecekler mi ?
    Açıkçası nöbetçi navia dan bazı açıklamalar beklemekteyim :)

Bir de fuarda çektiğim resmi koyuyorum. Merak edenler biraz zoom yaparak cihazları görebilirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMLB -- 15 Ekim 2008; 16:32:13 >

• hay sen çok yaşa ben de inşallah birisi çekmiştir diyodum, o black edition nedir öyle yav :) acayip olmuş almak istememe rağmen satmadılar bana ama yakında çıkıcak inşallah :) benim de merak ettiğim navia kullanıcıları bu yeni yazılıma sahip olacaklar mı? ve nasıl ve ne zaman :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

hay sen çok yaşa ben de inşallah birisi çekmiştir diyodum, o black edition nedir öyle yav :) acayip olmuş almak istememe rağmen satmadılar bana ama yakında çıkıcak inşallah :) benim de merak ettiğim navia kullanıcıları bu yeni yazılıma sahip olacaklar mı? ve nasıl ve ne zaman :)

Valla bende çok beğendim. Sanırım herkes eski yazılımını yenisine upgrade etmek isteyecektir. :) E tabi bu durumda , yeni ürün alanlar avantajlı olacak.
    Gerçi ben yeni ürünlerden yine 3.5 inch istiyorum. 4.3 inch sevmiyorum ben. Bir de yeni 3.5 inchlerin kasaları daha da ince. Neyse herkese hayırlısı olsun.
  • Navianın fuardaki 4.3 inch'lik modelini ben çok beğendim,acaba ne zaman satışa sunacaklar?
  • quote:

Navianın fuardaki 4.3 inch'lik modelini ben çok beğendim,acaba ne zaman satışa sunacaklar?

Ben fuarda sormuştum. 1-1,5 aya kadar çıkabilir demişlerdi. Fiyatını çok merak ediyorum. Nöbetçi Navia da bi bilgilendirme yapmadı buradan fuar sonrası. Açıkçası merak ediyorum. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

quote:

Navianın fuardaki 4.3 inch'lik modelini ben çok beğendim,acaba ne zaman satışa sunacaklar?

Ben fuarda sormuştum. 1-1,5 aya kadar çıkabilir demişlerdi. Fiyatını çok merak ediyorum. Nöbetçi Navia da bi bilgilendirme yapmadı buradan fuar sonrası. Açıkçası merak ediyorum. :)

bence yüksek bir fiyatı olmaz 1020 çıktığında piyasanın en ucuz modeliydi hatırlayın, hala da öyle sayılır, ben de 4.3 çok sevmem ama fuarda bir tanesi çok hoşuma gitti böyle zarif ve asil bir duruşu vardı, kız gibiydi desem yeridir :) diğerlerine hiç benzemiyodu garmin standını da gezdim de odun gibiydi ordakiler :) kıllı erkek gibilerdi diyelim onlara da :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

quote:

bence yüksek bir fiyatı olmaz 1020 çıktığında piyasanın en ucuz modeliydi hatırlayın, hala da öyle sayılır, ben de 4.3 çok sevmem ama fuarda bir tanesi çok hoşuma gitti böyle zarif ve asil bir duruşu vardı, kız gibiydi desem yeridir :) diğerlerine hiç benzemiyodu garmin standını da gezdim de odun gibiydi ordakiler :) kıllı erkek gibilerdi diyelim onlara da :D

yanlış anlamayın ama garminin kıllı erkek dediğiniz cihazlarından da güzelleri vardı :) ama herzaman olduğu gibi çok pahalı ve 1020'den daha iyi ne yaptığını anlamış değilim hala...

• marka hocam bunu birkaç defa daha dile getirdim, cihazların pahalı olması daha iyi oldukları anlamına gelmez..biz buna prestij maliyeti diyoruz...
  • quote:

marka hocam bunu birkaç defa daha dile getirdim, cihazların pahalı olması daha iyi oldukları anlamına gelmez..biz buna prestij maliyeti diyoruz...

Tamamen katılıyorum. Gerçi böyle giderse bütün herşeyin fiyatları artacak yakında. Global kriz herkesi vuruyor. Dolar artıyor. Sonumuz hayrola
  • quote:

quote:

marka hocam bunu birkaç defa daha dile getirdim, cihazların pahalı olması daha iyi oldukları anlamına gelmez..biz buna prestij maliyeti diyoruz...

Tamamen katılıyorum. Gerçi böyle giderse bütün herşeyin fiyatları artacak yakında. Global kriz herkesi vuruyor. Dolar artıyor. Sonumuz hayrola

Şu an tüm ürünlerde olduğu gibi bizim ürünlerimizde de dolara endeksli olarak son kullanıcı fiyatları artıyor. Kriz bitmese de son kullanıcı fiyatlarımızdan yeniden bir düzenleme yapacağız....

4,3" lik ürün yeni yazılımımız ile satışa çıkacak ve paket fiyatı gerçekten çok uygun olacak... Yeni yazılım ve yeni cihaz konusunda ki gelişmeleri önümüzde ki günlerde burdan takip edebilirsiniz...

İyi günler...

• Nöbetçi Navia... acaba 4,3 inchlik ürün için aşağı yukarı bir fiyat vermeniz mümkün müdür ?
    Önceden ürün siparişi versem, extra bir indirim söz konusu mudur ? Bu yeni ürünle ilgili beni bilgilendirirseniz çok sevinirim sayın Nöbetçi navia
  • quote:

Nöbetçi Navia... acaba 4,3 inchlik ürün için aşağı yukarı bir fiyat vermeniz mümkün müdür ?
    Önceden ürün siparişi versem, extra bir indirim söz konusu mudur ? Bu yeni ürünle ilgili beni bilgilendirirseniz çok sevinirim sayın Nöbetçi navia

Selam XMLB,

Net bir fiyat veremeyeceğim malum bu aralar dolar ve euro yüksek ama hedefimiz 449 YTL seviyesinde Bluetooth lu ürünümüzü piyasaya sunmak...

Yeni ürünler ile ilgili olarak çalışmalarımız devam etmekte ve kasım başında net fiyatları sizlere bildirmeye çalışacağım. Hem yeni cihaz hemde yeni yazılım hakkında fiyatları ay başında öğrenebileceksiniz...

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

quote:

Nöbetçi Navia... acaba 4,3 inchlik ürün için aşağı yukarı bir fiyat vermeniz mümkün müdür ?

Selam XMLB,

Net bir fiyat veremeyeceğim malum bu aralar dolar ve euro yüksek ama hedefimiz 449 YTL seviyesinde Bluetooth lu ürünümüzü piyasaya sunmak...

Yeni ürünler ile ilgili olarak çalışmalarımız devam etmekte ve kasım başında net fiyatları sizlere bildirmeye çalışacağım. Hem yeni cihaz hemde yeni yazılım hakkında fiyatları ay başında öğrenebileceksiniz...

Teşekkürler...

450 ytl mi? aslında mantıklı 1020 de çıktığından beri piyasanın çok altında fiyata satılıyor, bence dürüst bir fiyatlandırma politikası izliyorsunuz teşekkür ederiz...

• Fiyat çok uygun gibi gözüküyor,ben NS 1020 kullanıcısıyım çok memnunum,bir arkadaşım da almak istiyor olmazsa biraz bekleyip bu Bluetooth lu modeli almak daha iyi olur sanırım.
  • quote:

Fiyat çok uygun gibi gözüküyor,ben NS 1020 kullanıcısıyım çok memnunum,bir arkadaşım da almak istiyor olmazsa biraz bekleyip bu Bluetooth lu modeli almak daha iyi olur sanırım.

Bence arkadaşına yeni üründen hiç bahsetme, seninkini ona sat :D Yeni üründen kendine alırsın :D
  • Ben arabamda Iphonumu nevigasyon cihazı olarak kullanıyorum, tek sorun sürekli şarjda kalmasının gerekmesi. Yanlızca sesli uyarı sistemi mevcut değil, tavsiye ederim çok kullanışlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aeuygur

Ben arabamda Iphonumu nevigasyon cihazı olarak kullanıyorum, tek sorun sürekli şarjda kalmasının gerekmesi. Yanlızca sesli uyarı sistemi mevcut değil, tavsiye ederim çok kullanışlı.

GPS özelliğide olsun diye üretilen telefonlardan bile güvenlik nedeni ile kaldırılması planlanan GPS'i hemde sesli uyarı olmadan kullanmanız ciddi bir tehlike.Kendinizi düşünmüyorsanız çevrenizdekileri düşünün,o minik ekrana bakarken kaza yapmanız çok olası.

Daha öncede yazdım tekrar yazayım....Cep telefonlarında bulunan GPS özelliği yaya olarak kullanım amaçlı düşünülmüştür,çünki 2.8'' gibi bir ekrana bakmak aşırı dikkat dağıtmaktadır.Bu araştırmalar sonucundada belirlenmiştir.O nedenle giriş seviyesi 3.5'' tir.2009 yılı ortasından itibarende bu paneller artık olmayacak zaten.Çünki üretim 4.3'' ve 5'' olmak üzere şekillendi artık.Daha sonraki zamanlarda ise artık 800x400 gibi çözünürlükler girecek hayatımıza.

Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Ben arabamda Iphonumu nevigasyon cihazı olarak kullanıyorum, tek sorun sürekli şarjda kalmasının gerekmesi. Yanlızca sesli uyarı sistemi mevcut değil, tavsiye ederim çok kullanışlı.

GPS özelliğide olsun diye üretilen telefonlardan bile güvenlik nedeni ile kaldırılması planlanan GPS'i hemde sesli uyarı olmadan kullanmanız ciddi bir tehlike.Kendinizi düşünmüyorsanız çevrenizdekileri düşünün,o minik ekrana bakarken kaza yapmanız çok olası.

Daha öncede yazdım tekrar yazayım....Cep telefonlarında bulunan GPS özelliği yaya olarak kullanım amaçlı düşünülmüştür,çünki 2.8'' gibi bir ekrana bakmak aşırı dikkat dağıtmaktadır.Bu araştırmalar sonucundada belirlenmiştir.O nedenle giriş seviyesi 3.5'' tir.2009 yılı ortasından itibarende bu paneller artık olmayacak zaten.Çünki üretim 4.3'' ve 5'' olmak üzere şekillendi artık.Daha sonraki zamanlarda ise artık 800x400 gibi çözünürlükler girecek hayatımıza.

Kolay gelsin.

ben de katılıyorum, telefonlardaki gps özelliği -ki çoğunda assisted gps var- araçta kullanmak için çok tehlikeli, ancak yanınızda biri varken bakıp size yolu tarif edebilir. sesli yol tarifi olmayan, ekranı seçilmeyen bir sistem hel de şehirlerarası bir yolda gerçekten çok tehlikeli olabilir. 3.5 inçlik navigasyon cihazlarında bile cihaz haritayı mümkün olduğunca yakında gösterirken, google maps üzerinden yol bulmak gerçekten çok daha zorlayıcı olur.

• quote:

iphone üzerindeki s-gps mi yoksa a-gps mi?
  • Bence Navigasyon sesli daha güzel
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.