Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: StreloK

Merhabalar Nöbetçi_Navia

İnternetten Satın Almak İçin Baktım Ama NS-1090'la İlgili Birşeyler Göremedim (Sitenizde Gördüm Gerçi Ama).Acaba Satıştamı Yoksa Yakın Zamanda Çıkacak mı?NS-1020 Düşünüyordum Ama Eğer Yakın Zamanda Sahip Olma Fırsatım Varsa NS-1090'ı Beklemeyi Düşünüyorum...

Teşekkürler

Sanırım Kimsenin Pek Uğrayacak Vakti Yok...
  • quote:

quote:

Merhabalar Nöbetçi_Navia

İnternetten Satın Almak İçin Baktım Ama NS-1090'la İlgili Birşeyler Göremedim (Sitenizde Gördüm Gerçi Ama).Acaba Satıştamı Yoksa Yakın Zamanda Çıkacak mı?NS-1020 Düşünüyordum Ama Eğer Yakın Zamanda Sahip Olma Fırsatım Varsa NS-1090'ı Beklemeyi Düşünüyorum...

Teşekkürler

Merhaba,

NS-1090 model ürünümüz satış ekibimizle temasa geçip temin edebilirsiniz. Satış ekibimize 0212 290 38 38 numaralı telefondan yada info@navia.com.tr den ulaşabilirsiniz...

Geç cevap verdiğim için üzgünüm. Sizin de bahsettiğiniz gibi bu aralar bir yoğunluk yaşamaktayız. Elimden geldiği kadar erken cevap vermeye çalışıyorum...

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

quote:

quote:

Merhabalar Nöbetçi_Navia

Teşekkürler

Merhaba,

NS-1090 model ürünümüz satış ekibimizle temasa geçip temin edebilirsiniz. Satış ekibimize 0212 290 38 38 numaralı telefondan yada info@navia.com.tr den ulaşabilirsiniz...

Geç cevap verdiğim için üzgünüm. Sizin de bahsettiğiniz gibi bu aralar bir yoğunluk yaşamaktayız. Elimden geldiği kadar erken cevap vermeye çalışıyorum...

Teşekkürler...

Cevap İçin Teşekkürler,İlk Fırsatta Arayacağım.

Bu Yoğunlukta Kolay Gelsin Sizlere...

• @StreloK
    Keşke cebite gelseydin. orda bi 1090 ları baya uygun fiyata sattılar. Şimdi krizdi dolardı, fiyatı biraz artmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

@StreloK
    Keşke cebite gelseydin. orda bi 1090 ları baya uygun fiyata sattılar. Şimdi krizdi dolardı, fiyatı biraz artmış olabilir.

Aslında Haklısın Gitmem Gerekirdi Ama Maalesef Gidemedim,Dediğin Gibi Maliyetlerde Arttı Biraz.Artık Fazlada Geciktirmeye Niyetim Yok,Özellikle Son 2-3 Haftadır DH Vasıtasıyla Takip Edip Araştırıyorum,Yorumlara Bakarak En Doğru Kararın Navia Olduğuna Kanaat Getirdim.İlk Fırsatta Edineceğim İnşallah...
  • quote:

quote:

@StreloK

Aslında Haklısın Gitmem Gerekirdi Ama Maalesef Gidemedim,Dediğin Gibi Maliyetlerde Arttı Biraz.Artık Fazlada Geciktirmeye Niyetim Yok,Özellikle Son 2-3 Haftadır DH Vasıtasıyla Takip Edip Araştırıyorum,Yorumlara Bakarak En Doğru Kararın Navia Olduğuna Kanaat Getirdim.İlk Fırsatta Edineceğim İnşallah...

Şimdiden hayırlısı olsun o zaman. Güle güle kullan. Ben de burada uzun süredir navia kullanıcısı olarak kendi çapımda sorulara cevap vermeye çalışıyorum. Nöbetçi Navia da var tabi onların adamı ama bişey olursa sen bana sor genede :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMLB -- 23 Ocak 2009; 12:46:54 >

• merhaba3 tane sorum olacak, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    1- navia ns 1020 kullanıyorum. versiyon olarak 2.3.28 (390) olarak gözüküyor. bu versiyon, mevcut olan en güncel haritayı ihtiya ediyor mu?

2- ayarlar seceneği altında kulanım kılavuzunda görünen "ses ayarı" ve "ışık ayarı" secenekleri bende yok, neden?

3- navia'yı usb kullanarak bilgisayara bağladım. icinde müzik diye bir klasor actım. bilgisayarımdan 1 şarkıyı kopyala yapıştır yaparak klasöre taşıdım ama yeterli yer yok diye bir uyarı mesajı geldi, aktaramadım. oysa 250 mb'lık sd kart var. bilgasayardan mp3 dosyalarını nasıl aktarabiliriz.
  • 2.3.28 yazılımın versiyonu olması lazım. Ama o yazılımla beraber yeni harita geliyor diye biliyorum. Yani sende büyük ihtimalle güncel harita var.

2. maddede söylediğin şeyi bende farkettim. Arayıp sormuştum. PDA versiyonu için olan yazılımla beraber gözüküyormuş o seçenekler. Yani bizim cihazlarda yok zaten.

Müzikleri atmak için ayrıca bi müzik klasörü oluşturmana gerek yok. Direk navia klasörünün yanına kopyalaman yeterli.
    Müzikleri de ben sd kartı laptopa takıp, direkt dosyayı kopyalıyorum. bugüne kadar bir problemde yaşamadım.
    sen söyledin diye usb kablosu ile de denedim :) öyle de attım dinledim bi problem göremedim. belki senin sd kartın gerçekten dolmuştur. yan zaten 100-110 mb navianın kendi klasörü tutuyor. sende daha önceden bişeyler kopyaladıysan, yer kalmamış olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: kordecsine

merhaba3 tane sorum olacak, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    1- navia ns 1020 kullanıyorum. versiyon olarak 2.3.28 (390) olarak gözüküyor. bu versiyon, mevcut olan en güncel haritayı ihtiya ediyor mu?

2- ayarlar seceneği altında kulanım kılavuzunda görünen "ses ayarı" ve "ışık ayarı" secenekleri bende yok, neden?

3- navia'yı usb kullanarak bilgisayara bağladım. icinde müzik diye bir klasor actım. bilgisayarımdan 1 şarkıyı kopyala yapıştır yaparak klasöre taşıdım ama yeterli yer yok diye bir uyarı mesajı geldi, aktaramadım. oysa 250 mb'lık sd kart var. bilgasayardan mp3 dosyalarını nasıl aktarabiliriz.

• Arkadaslar uzun zamandır naviadan pek haber cıkmıyordu.Gelen mailde black editiona terfi icin bilgiler verilmiş bir bakın isterseniz.

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 26 Şubat 2009; 12:29:21 >
  • Ben de burada gördüm bu haberi ama mail bana da gelmiş. Hemen telefonla aradım siparişimi verdim ben. Zaten en son compex fuarından beri bu black edition ı bekliyordum. Yazılım bir öncekine göre epey geliştirilmiş.
  • Dün itibari ile Black Editionu kullanmaya başladım,gerçekten güzel olmuş Nöbetci Navia a yardımlarından dolayı teşekkür ederim.yalnız eski versiyonda adres ararken bina numarası seçeneğide geliyordu,bu yazılımda her ne denediysem kapı numarası olmuyor.mesela adres ara-sokak ara ya basıyorum,küçüksu çamlık sok diyorum tamam ama no yu neresine yazıcam devamına yazıyorum böyle obje yok diyor ama eski versiyonda cadde ve sokak yazıyordum sonra bina no su istiyordu direk buluyordu,sonuçta cadde ve sokağı buluyor ama o sokakta hangi bina numarasının olmasıda lazım bence yada benmi beceremiyorum anlayamadım?kullanım kılavuzunada baktım ama bina no sunun hangi formatta yazılacağı veya aratılacağı ile ilgili bişey bulamadım,bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wheller -- 28 Şubat 2009; 15:39:03 >
  • Bu sabah itibariyle Navia'nın yeni yazılımı elime ulaştı arkadaşlar. Öğleden sonra eve geçip, ilk izlenimlerimi ve yorumlarımı size aktaracağım.
    Nöbetçi Navia'ya telefonda gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wheller

Dün itibari ile Black Editionu kullanmaya başladım,gerçekten güzel olmuş Nöbetci Navia a yardımlarından dolayı teşekkür ederim.yalnız eski versiyonda adres ararken bina numarası seçeneğide geliyordu,bu yazılımda her ne denediysem kapı numarası olmuyor.mesela adres ara-sokak ara ya basıyorum,küçüksu çamlık sok diyorum tamam ama no yu neresine yazıcam devamına yazıyorum böyle obje yok diyor ama eski versiyonda cadde ve sokak yazıyordum sonra bina no su istiyordu direk buluyordu,sonuçta cadde ve sokağı buluyor ama o sokakta hangi bina numarasının olmasıda lazım bence yada benmi beceremiyorum anlayamadım?kullanım kılavuzunada baktım ama bina no sunun hangi formatta yazılacağı veya aratılacağı ile ilgili bişey bulamadım,bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba?

wheller selam,

Yorumların için teşekkür ederim.

Adres arama ile ilgili olarak sorduğun soruda kapı numarasını da bildirirsen daha ayrıntılı yardımcı olabilirim...

Arama yaparken sıralamayı; Semt Adı, Sokak Adı, Kapı Numarası olarak yazmak durumundayız...

Senin sormuş olduğun adresten yola çıkarak; Küçüksu çamlık 15 yazmamız gerekiyor. Ben bu şekilde belirtmiş olduğun sokaktaki tüm kapı numaralarına ulaştım.

Kapı numarasını da yazarsan eğer ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim...

İyi geceler...

• quote:

Bu sabah itibariyle Navia'nın yeni yazılımı elime ulaştı arkadaşlar. Öğleden sonra eve geçip, ilk izlenimlerimi ve yorumlarımı size aktaracağım.
    Nöbetçi Navia'ya telefonda gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim...

Selamlar,

XMLB konuyu yeni Başlık açarak yorumlamışsın ve ayrıntılı bilgiler vermeye başlamışsın, teşekkürler...

Black Edition hakkında merak ettiğiniz konular yada paylaşmak istediklerinizi aşağıda yer alan linke yazmanızı rica edeceğim...

http://forum.donanimhaber.com/m_30144081/tm.htm

Teşekkürler...

• Merhaba,

Navianın sitesinde, kullanıcı girişini yaptıktan sonra "Güncellemeler" bölümünde NS-1020 3 haziran 2008 güncellemesi (xp) için bir download link bulamadım. Naviayı 2008 Mayıs ayında almıştım.

Henüz cihazımın hangi versiyonu içerdiğini bilmiyorum. Ancak sözünü ettiğim tarihteki güncelleme daha yeni ise bu güncellemeyi nasıl indirebilirim? Sanırım Nöbetçi Navia yardımcı olacaktır.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisher -- 27 Mart 2009; 15:37:19 >
  • dun itibariyle bende navia siparişimi vermiş bulunmaktayım arkadaslar.uzun zamandır forumu takip ediyorum bilgili arkadaslarında dusuncelerını okuduktan sonra kesin olarak navia ya karar verdim.almayı dsunen arkadaslar ıcın yardımcı olacaksa soyleyeyim.dun emınonune gıtmıstım ve ordan 300 ytl ye aldım.2 yıl navia garantisi bulunmakta.normal fiyata gore nasıldır bilmiyorum gitmısken alalım dedık.ordaki arkadasta tutturdu navitech soyle boyle..oraya giden herkez gozumun onunde navitech aldı.sanırım sahibimi degısmıs ne ondan satan arkadas memnun gorunuyordu.benımde gorduklerıme gore adres bulma fln baya kolaymıs basarsoftu kullanmaya baslamıslar falan..ama ben burda okuduklarıma gore oraya gttgım için sasmadan navia aldım.pişman olacagımıda hiç sanmıyorum.urun kargoda bugun gelmesi lazım aldıktan sonra direk black edition ı yuklemeyi dusunuyorum.nobetcinavia nın da yani navianın musteri memnuniyeti kaliteside benim urunu almamda onemli yer tuttu.herkeze kolay gelsin
  • nobetci navia ya sorum var ben cihazımı aldım urunumu navia ya kayıt ettrcem ona gore fakat ürün seri no su var fakat ürün lisans no su mevcut değil navia yol rehbernde var dyor fakat bana gelen kutuda oyle bsy yok.o numarayı nerden alıpta kayıt ettirebilirim.
    birde cihaz içinde black edition yuklu halde geldi bendeki harita son guncellenme tarihi 2008.12 tarihinde olmus.yenı guncelleme varmı?ürün kayıt ettrdkten sonra bunuda yapacagm.tsk.ler
  • slm,
    Arkadaslar ben de bayaa bi suredir navia kullanicisiyim. Fakat bu cihazi birazda el bilgisayari gibi kullanmak istiyorum. Gerektigi zaman Navia yi calistirmak istiyorum. Bi sure once Kbattery.exe ile windows a dusuyordum. Ama simdi daha legal ve kolay bir yol yok mudur?

Ayrica ilk zamanlar bana cok yardimi olan Nobetci Navia a ya da tesekkur ederim tekrar. Sadik bir NAVIA kullanicisi olarak belki bu konuda LEGAL bir sey onerebilir.
    Simdiden tesekkurler.
  • Herkeze selamlar. Ben bu yaz ilk defa araba ile İstanbul çıkışlı Antalya'ya ve oradan Marmaris, İzmir, vs üzerinden İstyanbul'a dönüşlü bir seyahat yapmayı planlıyorum. Bu güzergahlar üzerinde bana zor anlar yaşatmayacak, ona buna yol sormama neden olmadan beni gideceğim noktalara ulaştıracak bir yardımcı arayışındayım. Uzun zamandır doınanım haberin çeşitli forumlarında aktif olduğum için bu sitenin güvenilirliği ve yapılan yorumların doğruluğuna çok güveniyorum ve hatta şimdiye kadar aldığım birçok ürünü, cihazı da bu yorumşların yönlendirmesi ile aldım ve hiç yanılmadım. Şimdi bu konuda da araştırmalarımda forumunuzu gördüm. Gerçi bir süredir aktif olmadığı halde eminim yazıma cevap verecek arkadaşlar olacaktır. Fporumun son 3-4 sayfasını ve baş sayfalarını okudum. Navia'nın bu konuda doğru seçim olacağı aşikar. Kendi web sitelerine de baktım. Burada tavsiye edilen NS 1020 ile beraber NS 1020A (anladığım kadarı ile Avrupa haritalı versiyonu) ve NS 1090 modellerinin olduğunu gördüm. Sorularıma gelince, sieden birebir karşılartırdığım halde NS 1020 ile 1090 arasında 1020'nin MP3 dosyalarını çalabilme özelliğinden başka teknik ve fiziksel özellikleri de dahil olmak üzere birebir aynı oldukları anlaşılıyor. Ancak Black Edition yüklü fiyatları arasındaki 100TL gibi olan farkı anlayamadım.

• Arkadaşlar, soruma yanıt alamadım. 1020 ile 1090 arasında 100TL fark yaratacak özellik farklılıkları nelerdir? Birde bu cihaz ile hangi illerin detaylı (sokaktaki apartman nosuna kadar) hangi illerin daha genel bilgilerine ulaşmak mümkün?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.