Şimdi Ara

Navigasyonu iyi telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zaman zaman sehir ici - disi is seyahatlerim oluyor.
    Navigasyon olarak Yandex İgo kullaniyorum.
    Bazen " rotadan ciktiniz & rotaya geri dondunuz " demesi trafikte beni cildirtiyor.

Cift hatli, 5 " ve yukarisi 700 tl civari butce ile tavsiye edebileceginiz cihaz varsa paylasir misiniz ?

Okudugum kadari ile Mtk islemcili telefonlarda bu sorun oluyormus.
    İnternette paylasilan islemleri yaptim ancak sorun ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android telefonlarda kullanılan tüm navigasyon sistemi aynıdır. Telefon almak yerine,direk navigasyon alsanız daha mantıklı bir tercih olabilir. Ancak illaki 700tl civarı telefon önerisi istiyorsanız, Huawei G7 tercih edilebilir.
  • Oncelikle hizli yanitin icin tesekkur ederim.

Seyahatlarimi sirket araclari ile yapiyorum. Yanimda portatif bulundurmam lazim. Arama islevi kolay bir navigasyon olmasi lazim. İGO hantal bir arayuz. Arama islemi Yandex kadar kolay degil. Navigasyon cihazlari offline calistigindan yol- trafik kazasi vb bilgileri de veremezler diye dusunuyorum.
    İGO arayuzunden daha iyi " tercih edilen " navigasyon cihazi tavsiyeniz var midir ?

G7 tek hatli gordugum kadari ile. Bende sahsi ve is olmak uzere 2 hat var, 2 ayri telefon tasimamak icin ozellikle cift hatli istiyorum.

Bende daha once Huawei nin dusuk bir modeli vardi ve navigasyonu elimdeki cinli telefona gore daha stabil calisiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.