Şimdi Ara

Navitech nx-207r Double Din Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2008 Kia Sportage aracımda Necvox 9880 Double Din var. Ön arka kapı haparlörlerim orjinal olarak 16cm 2 yollu ve gayet kaliteli ses veriyor. Bu sisteme xetec 600.1 amfi ile 2 adet RF Punch2 30cm bağladım.

Ama subwoofer çıkışı yok, bu yüzden basslarımın stabil ve güzel çalmadığını düşünüyorum. Ana ünitem güneşte çok parlıyor gözükmüyor. Direksiyondan kumanda yok üstündeki tuşlarda tam basmıyor, dokumatiğin hassasiyeti çok kötü :(

Bu durumda yeni ana ünite almaya karar verdim. Fiyat/Performans açısından Navitech nx-207r Double Din hoşuma gitti.

Benim için önemli olan;

*Kaliteli Navigasyon
    *Kaliteli Tv
    *Kaliteli Ses
    *Subwoofer çıkışı
    *Direksiyon kumandam olmadığından, ele kolay gelen yuvarlak ses açma kapama potansı.
    *Gündüz ekran parlaklığının iyi olması ve gündüz görüş kaybının en az olması.
    *Dokumatiğinin hassas ve güzel olması.
    *Geri görüş kameram var ama gece görüşü yok sanırsam çok kötü gösteriyor. Bu cihazla hediye veriliyor gece görüşlü kamera.

Bu durumda bu cihaz bana uyuyor gibi gözüküyor. Kullananlar varmıdır, varsa memnunmu yada önerebileceğiniz başka bu özelliklerde cihaz olurmu. Pioneer almak isterdim ama tv takılıyormu bilmiyorum. Bana dahili tv gerek araçta çok kullanıyoruz. Harici tv alınsa cihazın dışında ayrıca bir kontrol kumandasımı oluyor? Bir de ana üniteyi aldıktan sonra cihaza uyumlu direksiyon kumandası alsam kia sportage a kolay montajı olurmu yada sonradan takılıyormu? Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMeSo34 -- 5 Nisan 2015; 12:57:44 >

• Bende kardeşime bu hafta 2005 sportage aldık onun için düşünüyordum bu sistemi siz aldınız mı ? yada geri görüş kamerasına ek ön kamera kayıt yapan modellerden önere yapabilecek kimse var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc0576 -- 16 Nisan 2015; 11:51:23 >
  • Hayır ben daha almadım. O sebepten hala ürünün nasıl olduğunu bilmiyorum. Bir yerde teşirde görmek istiyorum ama denk gelemedim daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.