Şimdi Ara

NAVY FİELDCILAR BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zevkin parası olmaz çünkü zevk para ile ölçülemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 15 Eylül 2007; 18:30:28 >
  • Güzel oyuna bezniyor ama kota nanay. Kaç mb oyun?
  • güzel oyuna benzio nerxen indrip oynaya bilirriz
  • www.navyfield.com indirip oynayabilirisin
  • bende uzun zamandir oynuyorum suan elimde hosho var bende size tavsiye eger ucak gemisi istiyorsaniz japon battle ship istiyorsanız uk saglam destroyer istiyorsanız almanya alin toplari guclendırmek ıcın topların uzerıne tıklamanız yeterlı sag altakı menude sag tarafta olanlarda ammo sız yenı oldugunuz ıcın heavy ammo takın ayrıa f tusu gaz v yavaslama bosluk ates f1 tusu atıs seklınızı belırlıyor ucaklar . tusu ama ben shift yapiuorum siz sorun ben cevaplarim
  • bu oyuna baslayacak olan ciddi pvp oyuncuları ufak tefek harcamalarda bulunabilecek daha once mmorpg oynamıs olan sabırlı ve bilincli arkadasların bu oyuna baslamasını tavsiye ederim cunku oyun son serece detaylı ve bi o kadarda zevklidir.

ayrıca ucak gemisi icin us yada almanlar bb icinde almanlar dısında herhangi biriyle baslayın cunku almanlar cok uzmanlık isteyen bi oynanıs isterler.

eger basında soyledigim gibi yapay zeka dusmanlar yerine devamlı gercek insanlara karsı savasmak istiyorsanız ve paradan yana fazla derdim yok diyorsanız buyrun gelin her turlu yardımcı olmaya calısırıs ama baslayıp daha sonra bırakacaksanız zart diye (pek cok cocugun yaptıgı gibi) hic baslamayın vakit calmayın.

ben arizona servarında oynuyorum

nick : yarbay

eger ben bu oyunu beceririm diyosanız gelin

ayrıca oyun sadece 400 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman1453 -- 15 Eylül 2007; 23:15:57 >
  • ucak gemisi icin us mi sen hic gemi soyagaclarina bakmiyorsun bb icinde german demissin uk nin en fazla bb cesidi uk de var germanların avantajı kalın zırh buyuk ınclı toplar dez avantajı ısabet bulge mıllete yanlıs bılgı verıyorsun arkadasım

cv icin japon
    dd icin german
    bb icin uk
    cv icin us de secebılırsınız ama us kısıtlı ucak gemıs var ayrıca almak ıcıın ıstedıgı lvl fazla
  • benmi yanlıs bilgi veriyorum sen hosho sahibisin ben gz

ayrıca kalın zırh almanlarda degil ingilizlerde.cesitlilik onemli deildir.ayrıca senin oyundaki tayfaların ability lerinin oneminden haberin yok sanırım.o nedenle cv icin elbette amerika diyecegim ama almanların daha ustun oldugun soylemeden gecmedim dikkat edersen ama yeni baslayanlara tavsiye verdim
  • abilty kadar kolay bir sey yokkı 2 dolara 100 tane verıyolar 4 tane alınca 20 tanede bedava 8 dolara hepsını fullıye bılırsın ayrıca oyun ıcınde kredı ıle satılıyor ben hosho var dedım ama o suan kullandıgım ayrıca turkıye clanındaydım oynuyorsan bılırsın sen lvl e gore kıyaslıyorsan 4 ulkedende 49 54 61 44 lvl captanlarım var

Japan
    + Torpedoes are their specialty
    + Large CV variety
    + Good Gunners
    - Very weak armor
    bak ne dıyor japanlar ıcın

yanlız bırseyde takılmısım ozur dılerım uk deymıs best shell ama en ıyı bb de japonlarda kıng yamato
  • Large CV variety = cok cesitli ucak gemisi secenegi demek en iyisi degil

bak koc o satılan ability degil vet ve expertler haberin olsun.yanlış anlatma kimseye lutfen

ayrıca en iyi bb de montana ile lion kapısır ikiside 1 atista 1 bb batırabilirler eger tam salvo oturturlarsa,

benim bb kaptanım 84 topcularım 87 supportlarım 75+

ucak gemişi kaptanım 77 avcılarım 75 ve bomberlar 68+

kuma kai bo m da var dolayısı ile idda etmek yerine lutfen itraz etme kardes bise biliyoski soluyoz
  • kardesım bende zaten ucak gemısı cesıdının en fazla japonyada oldugunu soyluyorum kı daha remodeller var japonyada bır yıgın lvl 36 da dahı sahıp olabılıyorsun japonyada +eger yorumları okursan orada en ıyı bb nın kıng yamato oldugunu gorursun ayrıca sen lvl e vurup burda ahkam kesmek ıstıyorsun ancak bende statık maket turkıye 3. suyum gemılerı benden ıyı bılmem ımkansız gıbı bırsey hee bıde unuttum uzakyol gemı kaptanlıgında okuyorum 6 sevıyede ıngılızcem var 4 senedır bu forumdayım bunları kendımı ovmek ıcın demıyorum ama herkezde bıraz haddını bılerek konusucak
  • Arkadaşlar Server'a Bağlanırken ID Ve Pass Yazdıktan Sonra Login Diyorum Uzun Bir Bekleyişden Sonra Your Connection Lost To The Server Diye Bir Hata Veriyor. Nasıl Düzeltebilirim
  • baglanmaya calıstıgın servera tıkladıgına emınmsın mısauru sanırım adını suan hatırlamıyorum bayadır gırmıyorum ona tıkladıgına emınmısın ayrıca belkı bakım vardı bazen sıtesıne yazıyolar fırtına cıktı su saate kadar kapalıyız dıye ben bakmak ısterdım ama suan acamıyorum kardesım
  • ben haddimi bilerek konusuyorum bilader ama su varki oyunda gercek gemilerle alakası olan bisi deil gerceklerden cok farklı bi durumda oyun haberin olsa iyi olur.ben ahkamn kesmek istemiyorum sadece dogru bilgi daha iyidir diyorum.bu oyunda gir kime sorarsan sor en iyi figter pilot us de en iyi avci ucak almanlardadir der sana ingilizlerin torpido bomberi iyidir pesinden us gelir der.
    en iyi bb nin king deil super yamato adindaki gemi oldugunu deilde montananin 12 mermilik atis kapasitesi ile yada lionun tum mermileri birlikte atmasi ile onlarin oldugunu soyler.ama yamato kotu gemi deildir bu oyunda kotu gemi deil zayif oyuncu yada yada zayif tayfa daha etkilidir
    ama esit sartlarda olursa avantajlı ve dez avantajlıları vardır.
    gemi okumakla oyuun motoru ve oyun hakkında bilgi arasında alaka goremiyorum.ahkam kesmek diel daha basarili olmak acisindan ben yardimci olmaya calisirken sen nedense herseyi ben bilirim hevesindesin yapma kardes bole yeni baslayanlara yardimci olalim lutfen.ingilizcen varsa sailor tree ye bakip hangi ulkenin pilotlarinin daha iyi oldugunu soylermisin bana??

ayrıca su an oyundayım gel istersen herkesle konus

[simage][/simage]
    http://www.imagehack.eu/tr/uploads/9084d05a81.jpg[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman1453 -- 16 Eylül 2007; 2:55:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

baglanmaya calıstıgın servera tıkladıgına emınmsın mısauru sanırım adını suan hatırlamıyorum bayadır gırmıyorum ona tıkladıgına emınmısın ayrıca belkı bakım vardı bazen sıtesıne yazıyolar fırtına cıktı su saate kadar kapalıyız dıye ben bakmak ısterdım ama suan acamıyorum kardesım

Evet Kardeş Eminim Tıklıyorum Join Dediğimde Bekliyor Bekliyor Sonra Hata Veriyor Silip Bide C:'ye Yükledim Ama Sonuç Gene Aynı
  • zamaninda cok baktim ama sen hala anlamak ıstemıyorsun ben japonların cv gemı sayısının cok fazla oldugunu premıum uyelık almazlarsa zaten 30 dan sonra acı cektırdıgı ıcın bır an once cv almak ıstıyen japon olması grektıgını almanların avcıların ıyı olmasının sebebi bf109 ucaklarına sahıp olması ucak faktoru cok onemlı ayrıca ben bılırım havasında degılım ama senınde kalkıp Large CV variety = cok cesitli ucak gemisi secenegi demek en iyisi degil dersen ayıp olur benım oraya onu yazma amacım apayrı bısey bılıyorsun ayrıca sıper yamato oyundakı ısmı yamato tek bır top bıle atamadan battıgı ıcın ona oyle ısım verılmıs hafıften dokundurma anlamında ben dusuk lvllerde cok fazla gemı cesıdıyle oynayabılsınler dıye jpn secıtıyorum yoksa ben uk sectım alıyordum york u takıyordum trıple ları 8" gıdıp prınz eugenlerı haklıyordum ama lvl lazım pre almazsan unları yapmanda ımkansız gıbı bısey ama cv de ulke secılmemıs bı askerı kasıp kaptan yapıp yenı gemılerle oynarsın buda bı taktık

ahahah kaptank ya selam sole wacolina dan de turkıye klanından red_guardın arkadası de bı zahmet suan bılgısayarımda yok format attım yenı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miridni -- 16 Eylül 2007; 3:05:50 >

• arizonada turklerin klani 1 tane zaten
  • hıc arizonada oynamadım bana lagın fazla oldugunu soyledıler kısı sayısı fazla oldugu ıcın bende hıc kayıt olmadım ama baslıyacam tekrar arizonada acayım barıde aynı klanda oluruz
  • beyler acil yardıma ihtiyacım var.benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin.Oyunu siteden indirdim ve kurdum buraya kadar bi sorun yaşamadım.Oyunu açmaya kalktığımda tam oyuna başlıyacakken oyundan atıp masa üstüne geri dönüyo.İlk akla gelen ekran kartı driver ı.. g-force 7300gs ekran kartım var.www.nvidia.com dan en son sürümünü indirdim.Oyunun sitesinde de aynı şeyleri söylüyo zaten.fakat değişen bişi olmadı.hala oyuna giremiyorum.ram düşük diyenlere söyleyim 2048 ram var.şimdiye kadar hiç bi oyunda yada programda benzeri bi sıkıntı yaşamadım.sadece bu oyunda yaşadım.oyuna başlamayı çok istiyodum ama bu gidişle pc den kaldıracam.sitenin sss lerine baktım benzer sorun olmuş galiba ama ne yazıkki ingilizcem o kadar yeterli değil.Eğer buna benzer bi sorun yaşayıp çözebilen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim. hepinize ii oyunalar (ben hariç :))

• walla daha hic ole bi sorun yasamadim.sitenin forumlarindada gezdim ama ole bi ss goremedim.firewall ayarlarini kontrol eidp ozel izin versen belki sorunun cozulur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.