Şimdi Ara

NAVY FİELDCILAR BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım orada tek link yok pachi falanda var işallah onların ucunude indirmissindir
  • arkadaslar benimde bu oyun cok hosuma gitti bu arada babam seyir asubayı idi onun icin baya ilgisini cekecen neyse ben serverda ezik kalmamak icin en son acılan serverı soracaktım onda baslarsa heralde digerlerini yetisebilirim ama arizonayada gelebilirim tabi biraz yardım yapabilirseniz :D su an oyunu indiriyorum acc alacagım ama server soruyor hangisini seceyim
    bu arada us yada alman olmayı dusunuyorum
    aslında benim aradıgım gemi su en az 10 gemiye dayanabilecek baya iide damage veren gemiye sahip olan ulken hangisiyse onu sececem ama avantajlarına ve dez avantajlarına baktımda almanlar baya ii gozukuyor ama eksisi var ama us nin eksisi yok hep artısı var

http://www.youtube.com/watch?v=8SUS36p-YNI&mode=related&search= suna bi bakın begencekmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actionsee -- 18 Eylül 2007; 9:35:53 >

• Eğer ben uzun vadede sıkılmadan (6 ay, 1 yıl gibi) oynarım bu oyunu diyorsan. benimde Battle Ship'im olacak diyorsan; ya UK yada US gitmen ilerde senin başkalarının kabusu olmanı sağlayacaktır.

Montana ve Lion II nin yapabildiğinin yapan başka gemi yok.
  • arkadaslar simdi soyle bir sorun var oyunu hic bilmiyorum ne yapacagım simdi lvl falan kasmak icin ve soyle işime yarıyacak taktikleride paylasırsanız guzel olur simdiden tesekkurler
  • Oyunun arizona server'da bulunan Türkiye Clanı olarak, yeni katılacak Türk Arkadaşlara Türkçe bir rehber hazırlamaktayız. Yakın zamanda faaliyete girecek olan bu sitede yeni başlayanların merak ettkleri yapmaları gerekenler herşey olacak :)

Yakın zamanda 1, 2 gün içerisinde adresi burdan duyururuz.

Arizona server daki yeni başlayan arkadaşlar akşam saatlerinde online'ız...
  • kardes oyunda askerlerin lvl atladıgında sende lvl atlamıs sayılıyorsun heralde ona gore silah ve gemi satınalıyorsun bu arada en ii lvl kasma metodu battle yaparak heralde baska lvl kasma metotları varsa soylersen sevinirim bide para kasma yontemi falan varsa bu arada 12 lvl olunca oyun bana bitane komutan bitanede topcubirlik sectirdi birlikleri amerikan sectim simdi ben amerikalımı oldum trade falan var heralde bu oyunda bide o sistem nasıl oluyor soylerseniz sevinirim
  • bu arada 16 17 lvllim bi yeni gemi acılmadı hala 5 lvl gemisini kullanıyorum bu arada us oldum daha bi faydasını gormedik ama neyse
  • Daha öncede bahsettiğim Navy Field Türkiye Clanı web sayfası ve forumunu bir elden hazırladık sayılır. Yeni başlayan arkadaşlara rehber olması açısından. Oyunla ilgili temel bilgilerin bulunduğu web sayfamızhttp://turkiyenavyfield.googlepages.com

Ayrıca forum aracılığı ile de sorularınızı cevaplamaya devam edeceğiz. Arizona server da oynayanlar için oyunda yardım almaları gerektiğinde kullanıcı adım serkanay beni radioman'dan arkadaş listesine ekleyip oyun içi yardım alabilirler.

Önemli Not: Oyunda trade kısmı mevcut fakat bir oyuncunun trade yapabilmesi için min. 50.000 Credit ve 50.000 Point'i olması gerekiyor. Bu yüzden arizona serverdaki yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem. Para harcamamaya bakın. Trade için uygun hale geldiğinizde bizi bulun her türlü Credit, Point, Sailor ve bilgi yardımına açığız. Sadece 50K olana kadar sabredin ondan sonra bizim aracılığımızla rahat edeceksiniz.

• kardes site super olmus yaw bursuru sey ogrendim bursurude yanlısımı gordum
    hee bu arada airiming radarı alınca nasıl top atısını falan ayarlıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actionsee -- 20 Eylül 2007; 21:23:01 >
  • aiming radarda "w,s" tuslari ile toplarinin acisini "a,d,q,e" tuslari ilede yönünü ayarlıyorsun en basta biraz zorda gelse alışmak gerek çünkü auto fcs toplari cok daginik atıyor
  • Merhaba arkadaslar.

ben bu oyunu 2 senedir oynuyorum. bos zamanlarimda yaptigim tek aksiyon diyebilirim. ilk baslarda sabir istiyor ama sonrasinda zevkini almaya basliyorsunuz ve hedeflerinizi belirliyorsunuz.

burda ne konusursak konusalim oyunda butun irklarin birbirinizi ezen ustunlukleri var herkes uk - us oynayin diyor peki km - ijn ne olacak?
    (ulan duygu somurusu gibi oldu :D )

yani isin acikcasi zevkle oynayacaginiz sevdiginiz bi gemi olmali.

ben gercektede denizciyim ve gemilerin tarihcelerini scsxx ile cok arastirip tartisiriz oyunda da boyle oluyor.

gercekte sevdigimiz gemileri oyun icinde yonetme sansimiz oluyor. size uk gidin us gidin diyemem cunku oyun tarzina gore degisir.

tum dikkatimle oynadigimda benim andrea doriami battleshipler batiramaz hale geliyor o yuzden alman gemilerini bu kadar ezmeyelim lutfen :)

NOT: bizimle konusmadan yeni sailor secmeyin ve mutlaka bizimle temas kurun

OYUNDA BULUSMAK UZERE

• bende yeni başlayacağım sistemim

p4 1,5 ghz
    386 ram
    128 fx5200 ekran

bakalım olacakmı
  • herkes japonlar böle ingilizler şöyle diyor bırakın ırkçılığı kardeşim
    bende yeni başlıyorum inşallah çabuk iner
  • birisi indirmek için direkt link verebilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pun13her

birisi indirmek için direkt link verebilirmi

http://www.navyfield.com/ download kısmından indirebilirisin yalnız benim pcde acayip kastı 5kara girmee çalıştım sadece birkez oyun tam açıldı zar zor bir gemi yaptım tam eğitime girecektim oyun kilitlendi bende sinirlendim oyunu sildim olmaz olsun
  • yarın çekçem dehşet birşey gibi gözüküyor.
  • ya ben sinir oldum bu işe formattan sonra pc sapıttı benim ya formattan önce yüklüydü bu oyun şimdi tekrar indirdim ama şimdi oyun açılınca id pw yazmaya geliyor hata veriyor sonra gönderme diye kapanıyor sonra oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 23 Ekim 2007; 22:40:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

ya ben sinir oldum bu işe formattan sonra pc sapıttı benim ya formattan önce yüklüydü bu oyun şimdi tekrar indirdim ama şimdi oyun açılınca id pw yazmaya geliyor hata veriyor sonra gönderme diye kapanıyor sonra oyun

Büyük ihtimalle ekran kartı driver problemidir. Birde sendeki oyunun versiyonun kontrol edermisin orda problm olmasın. Şu an aktif versiyon 1.89 dur.

Arizona server da baya bi organize şekilde türk clanında iyi yerlere gelmeye çalışıyoruz.

Şu an arkadaşlarımızdan biri level sıralamasında server 6. cısı. Çok sağlam CV oyuncularımız var.

Toplam rakamda 80'i aştık ama aktif oyuncusu sayısı değil tabi.

Yeni başlamış ve başlıyacak herkesi arizona server'e bekliyoruz.

Oyuna yeni başlayanlarhttp://turkiyenavyfield.googlepages.com adresine göz attiktan sonra oynamaya başlasınlar lütfen.

Ayrıca bu sitede bulunan forumda oyunda usta olmuş arkadaşlar sorularınızı yanıtlıyor.

Arizona serve'a yeni başlayacak olan tüm arkadaşlara Credit, Point ve Sailor desteği yapılır...

İyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanay54 -- 24 Ekim 2007; 13:40:43 >

• ya driver sitesi var ekran kartının ama çok saçma şeyler var yok xp yok xp sp2 tamam sp2 benim giriyorum oraya ekran kartlarını seçiyorum bi bakıyorum pm800 pm 880 fln yazıyo benim ekran kartının yonga setini bilmiyorum ben everestle baktım ondada yazmıyo yonga seti fln güncelliyemiyorum yani
  • selam beyler bende başlamak istiorm ama bna biras bilgi verebilcek war mı hangi serwerde oynuosnz fln??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.