Şimdi Ara

NAVY FİELDCILAR BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende oyuna yeni başlayacağım oyunun gereksinimlerine baktım budur:
    Pentium III 450MHz,
    512MB RAM,
    graphic card 16MB,
    700 MB HDD.
    Benim bilgisayar budur:
    Pentium III 650MHz
    256MB RAM
    graphic card 64MB
    en alttaki ney bilmiyorum
    burdan bakılınca kasıcağa benziyo ama grafiklerin düşürürüm az kasar.
    Bide ben sizlerin msn adreslerini alayım anlatırsınız bana yaklaşık 3:30 saat sonra oyuna girecem inşallah

Ekleme:Başka bir yerdede gereksinimlerine böyle diyodu galiba doğrusu bu:
    CPU: 500 MHz
    MEM: 128 MB RAM
    GFX: 32 MB 3D Vid Card

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 29 Ekim 2007; 18:33:41 >
  • İndi oyun fakat yüklemeye çalışırken hata veriyo kendi sitesinden indirdim ama olmadı yüklemiyo bi yardım ediverin

Düzeltme:Sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 29 Ekim 2007; 21:47:45 >
  • arkadaşlar eğer oyun hakkında daha rahat bilgiye ulaşmak istiyorsanız klan sitemize buyrun biz arizona server dayız

www.turkiyenavyfield.googlepages.com
  • up

tüm gününüzü harcamanıza gerek kalmayan battle room larda takılıp exp ve para kazanabileceğiniz bir oyun. tavsiye ederim Şuan bende lvl34 deyim eğlenceli baya
  • beyler oyun beleş mi bi de kaç mb?
  • oyuna yeni başladım.oyun bana ff verdi.4 adam koyma yeri var.ama hiçbir şey anlamadım.tahminen yerleştiriyorum resim doğru mu?
    gemi personelinde kimi nereye yerleştirecez?(operator-engine-aa gunner-gunner-repair vs)bir de arta kalan elemanlar galiba gemi büyüynce lazım olacak.pekii onların yerini nasıl ayarlyacaz.
    https://store.donanimhaber.com/05/ff/11/05ff11150882c2d1b3628d01a54b7ef0.jpg
     NAVY FİELDCILAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bart1969 -- 6 Aralık 2007; 18:52:29 >

• arakdaslar ben oyunu flashgetle indirek istiyorum yanlıs indirecek link yok normal indirsem 17 sat sruyor event clienti indirdim o ne ise yarıyor anlamadım gercek ful client icin direk dlsi olan link versin lutfen ya
  • saolun cok yardım ettiniz!
  • arkadaşlar bu oyunda belli lwl lerde para falan verilmiyomu lwl 22 oldum hala bişe yok
  • arkadslar selamun aleykum ben navyfieldi yaklasık larak 7 yıldan beri oynuyorum ama son 6 ay ara vedım ve simdi sifremi ve passaportu yazıyorum giremoyom acil yardım edersenız sevinirim
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    selam kardesim bir sorun yasıyorum oyuna giremiyorum yaklasık olarak 6 yıl kadar oldu ve 3 yada 4 ay kadar bir ara verdim simdi girdigim zaman sifremi ve pasaportumu kabul etmıyor neden ve nası oyuna gire bilirim yardimcı olurmusun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.