Şimdi Ara

NAVY FİELDCILAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar navyfield oynuyanlar bulusalım bırbırımızle savasalım kaynasalım sorunlarımı cozelım hadı beklıyorum

• ben oynıodum ama silah gucunu guclendiremince sıkldım sildim herkez o beyaz guclu ateşten atıo ben kırmızı gucsuzden atıom bişe yapamıorum o yuzden bende oynamıorum
  • o senın attıgın gucsuz top deılkı senın attıgın topları gorebılmen ıcın senınkılerın renklerı farklı eger 2 kısı oynarsanız yanındakı ekrandan bunu anlıyabılırsın bence oyuna gerı don cunku bence mukemmel bı oyun
  • msn adresini ver
  • o çok sağlam oyundur navy field oynamayanlara tavsiyemdir
  • nasıl bişiy bu oyun ss var mı ?
  • böle stratej oyunu gibi gemin var sana ait onu geliştiriyosun savaşlara katılarak acayip zevkli 10 a 10 kapıştık bi kere hatırlıyorum mermiler vız vız vız hiç eksik olmuyodu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anllattıklarına göre güzel bi oyuna benziyo. link verirsen sevinirim.
  • ewt arkadaşlar bencede güzel oyun KO SRO gibi aynı tarz oyunlardan sıkılanlara iyi bir alternatif.. Missouri serverinda oynuyorum levelim 32

www.navyfield.com buda linkiniz
  • missouriserverındabne yenibaşlıcam oyunn nsl olduhu hakkında bilşgi verirmsiniz
  • arkadasım ben senın soruna cevap vereyım oyun gemı sımılasyonu once frıgate ıle baslıyorsun ondan sonra lvl 12 olana kadar ulke secemıyorsun 12 olunca ger uk japon ve usa oluyorsun ondan sonra destroyer kruvazor ole ole buyuk gemılere gıdıyorsun en guzel kısmı modellemenın mukemmel olması akıcı olması gercek gemılerden olusması kontrollerın kolay olması ancak cok kafa yorması delı stratejı ıstıyor cunku al sana bık kac ss

NAVY FİELDCILAR BURAYA

ayrıca sıtenın ss kısmında 6 tane daha var
  • Yalnız bu sadec geminin aparatlarla geliştirilmesi esnasındaki bir ss asıl savaş zamanındaki önemli olan pek büyük bir şey beklemeyin en az Age of empires taki denizde yer alan gemilere benziyor ama savaş olayı çok muhteşem açık denize bırakılıyor 2 taraf ve bu açık denizde birden bire uzaklardan bir düşman gemisi belirebiliyor :D Gerçekten çok hoş geçen sene oynadım ben bu oyunu lvl 19 fln yapmıştım sonra accımı kaybettim sonra pcm yandı felan oynayamadım şimdi yeni pc aldım kotam olmasa indiricemde işte kota çok zorluyo... Herkese tavsiyemdir oyun.Playerlarlda çok kalitelidir ayrıca..
  • ben açtım adam lvl 11 yaptım onu sildim yeni adam açtım sonra şuan lvl 6 ama şu topları nsl güçlendiriyoz onu bulmadım herkez< güçlü atıyo ben o güçsüzden
  • ben baglanamıyorum.hata veriyor.the connection server to has been lost. diyor.nasıl baglanacam.
  • yokmu beyler bu oyunu adam akıllı oynayan şöyle leveli 40+ olan falan ben 43 levelim ve alman askerlerimi ingiltere askerleriyle değiş tokuş yapacak birilerini arıyorum
  • Güzeldir Ama saglam dil ister..
    Yükledigimden 10 saat sonra sinirden silmiştim,yabancı dilim pek iyi deildirde
  • beyler arizona serverinda oynayanlar benimle iletisime gecerlerse cok guzel olur levelim 62 her turlu bilgisel destekde bulunabilirim
  • beyler yardım!!!! oyunu kurdum ama giriş yaparken birden masa üstüne geri dönüyor...g-force 7300 kullanıyorum sürücü güncel ama daha oyuna bile giremedim çıldıracam bilen varsa cvp yazsın pls
  • oyunu serverları dun gece cokmus. suandada bug duzeltmeleri yapılıyormus ondan dolayı oyuna girilemiyor.
  • ARKADASLAR

ben bu oyunu uzun suredir oynuyorum ve eger isteyen varsa yardımcı olabilirim

genel olarak oyun en ufak gemiden en buyuk gemiye dogru ilerlemeyi gerektirir.oyun hakkında detaylı bilgi icinwww.trainworld.us sitesinden solebi goz atabilirsiniz ancak oyuna baslamaya karar verirseniz AKIL,PARA ve SAVIRDA yi oldugunuzu dusunuyosanız baslayın.

oyun bedava gibi gorunsede sizden para sizdirmanin yollarini iyi bilmekte.bost,prem subs(hesap),vet,expert gibi oyun icinde lasim olan ve size herdaim gerekecek olmassa olmas seyler var
    ama hepsi birden aynı anda alınması sart deil.ufak ufak paralarla cok guzel bi oyun oynayabilirsiniz.ayrıca oyun bedava olarak oynansada prem siz oynamak hakkaten cok zor

HER TURLU SORUNUZU BURAYA BEKLİYORUM AYRICA YAKINDA BİR ADET BB VE CV KLAVUZU OLUSTURACAGIM BASLAMAK İSTEYENLERE.

AYRICA YOUTUBE DA ARATIP VİDEOLARINA GOZ ATABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman1453 -- 15 Eylül 2007; 17:50:23 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.