quote:Orijinalden alıntı: armor_93 Bana oldu elimdeki bardak durup dururken patlamıştı bazı kazalar ve bazı hastalıklara yakalanmıştım. nasil kurtulacam
quote:Orijinalden alıntı: Levis 501 quote:Orijinalden alıntı: armor_93 Bana oldu elimdeki bardak durup dururken patlamıştı bazı kazalar ve bazı hastalıklara yakalanmıştım. nasil kurtulacam Boynuna at nalı asıp 7 gün boyunca onu hiç çıkarmayacaksın.
quote:Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji quote:Orijinalden alıntı: Levis 501 quote:Orijinalden alıntı: armor_93 Bana oldu elimdeki bardak durup dururken patlamıştı bazı kazalar ve bazı hastalıklara yakalanmıştım. nasil kurtulacam Boynuna at nalı asıp 7 gün boyunca onu hiç çıkarmayacaksın. cehnem ol git simdi
quote:Orijinalden alıntı: Levis 501 Varmi etkilendigizi hissettiginiz zamanlar oldumu ? varsa nasil korunuruz? felak nas ihlas oku. buralarda böyle konular açıp bu konuları sevmeyenlerin ağzına sakız yapmayın lütfen
quote:Orijinalden alıntı: sifujack quote:Orijinalden alıntı: Levis 501 Varmi etkilendigizi hissettiginiz zamanlar oldumu ? varsa nasil korunuruz? felak nas ihlas oku. buralarda böyle konular açıp bu konuları sevmeyenlerin ağzına sakız yapmayın lütfen bunlari okuyunca bi acayip oluyorum cunup de degilim sanirim yakisikli oldugum icin kizlar nazar ediyor
quote:Orijinalden alıntı: Levis 501 quote:Orijinalden alıntı: armor_93 Bana oldu elimdeki bardak durup dururken patlamıştı bazı kazalar ve bazı hastalıklara yakalanmıştım. nasil kurtulacam Annen veya Baban nazar duası biliyorsa okuttur. Yoksa git cami imamına rica et.