Bildirim
NBA 2007 sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
senin cd de sorun vardır bende gayet iyi...hazır nba 07 den konusulmusken alleyop ve superstar tuslarını oyun esnasında nasıl degıstırecegım
nba 2k7 ıcınde bır soru alleyop nası yapıcam ve nba gıbı super star tusu falan varmı -
hngisi daa gsel 2k7 mi live mı ? -
ikiside rezil kesinlikle almayın...ea in yemediği laf kalmadı 2007 yüzünden en kötü oyunu serinin bu seneki... -
yeni nesil konsollarda da tutunamadı nba live zaten. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 21 Aralık 2006; 20:57:53 > -
nba 2k7 bence mükemmel
nba 2k7 yı oynamadan önce nba 07 bırıncı dıyodum hatalarıda olsa basketbol asıgı olarak bana guzel geldı tabı klasık hataları vardı
nba 2k 7 bgn netten ındırımı bıttı yukledım 1-2 saat oynadım tusları zor geldı smac basamıyorum zorlanıyorum alleyop yapamıyorum forumda nba 2k7 ıle ılgılı bı lınk varmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X