Şimdi Ara

NBA 2K10 (PC) Önsipariş Konusu (yaklaşık 39 TL) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ukafadar

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

quote:

ps3 yada xbox olsa düşünürdüm ama maalesef pcde draft combinesiz oyuna o kadar para veremem

pc de my player mode olucaktır.

Kaynak
    http://2ksports.com/games/nba2k10

sitede videoların altında solda bulunun game features da pc ye basıp nelerin olduğunu görebilirsin.

olmayacak diye biliyordum.çok sevindim. ya o değilde ne olacak bu phoenixin hali cefakar taraftar

phoenix'i diyorsan bence phoenix takım olarak hücum daki başarısını defansta da gösterirse, steve kerr takımdan giderse phoenix başarılı olur. Kısacası benim düşüncem ne yazık ki suns'ın uzun süre başarılı olamıyacağı. ya bu steve kerr'ü anlamıyorum ben bir insan bu kadarmı beceriksiz olur bütün kararları yanlış adamın. Tabi ne olursa olsun herzaman Phoenix .

o dediğin savunma bu kadroyla imkansız.35ine gelmiş nashe bu saatten sonra öğretecek değiller.bu sezon hedef playoff yapıp ilk turu atlamak olur en fazla.amarede kontratı bitince gidecek.yeniden yapılanma şart.sadece hücumla nereye kadar gidildiğini gördük ama 5-10 yıl kadar şampiyonluk olmayacağı kesin

• bende sipariş verdim izmir den umarim sorunsuz gelir..
    sendit.com
    Sipariş verilen oyunun platformu ve adedi: PC (1 adet) /
    Siparişin verildiği il / ilçe: izmir-*konak

Siparişin verildiği tarih: 05.10.2009

ama oyunun pc versiyonu 13 ünde çıkacak sanırım sitesinde oyle yazıyo..2k da onsipariş fiyati daha pahalı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 7 Ekim 2009; 22:44:58 >
  • Sipariş verilen oyunun platformu ve adedi: PC (1 adet)
    Siparişin verildiği tarih: 06.10.2009
    Siparişin verildiği il / ilçe: Ankara / Çukurambar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ps3 yada xbox olsa düşünürdüm ama maalesef pcde draft combinesiz oyuna o kadar para veremem

Kaynak

sitede videoların altında solda bulunun game features da pc ye basıp nelerin olduğunu görebilirsin.

olmayacak diye biliyordum.çok sevindim. ya o değilde ne olacak bu phoenixin hali cefakar taraftar

phoenix'i diyorsan bence phoenix takım olarak hücum daki başarısını defansta da gösterirse, steve kerr takımdan giderse phoenix başarılı olur. Kısacası benim düşüncem ne yazık ki suns'ın uzun süre başarılı olamıyacağı. ya bu steve kerr'ü anlamıyorum ben bir insan bu kadarmı beceriksiz olur bütün kararları yanlış adamın. Tabi ne olursa olsun herzaman Phoenix .

o dediğin savunma bu kadroyla imkansız.35ine gelmiş nashe bu saatten sonra öğretecek değiller.bu sezon hedef playoff yapıp ilk turu atlamak olur en fazla.amarede kontratı bitince gidecek.yeniden yapılanma şart.sadece hücumla nereye kadar gidildiğini gördük ama 5-10 yıl kadar şampiyonluk olmayacağı kesin

tamam doğru zor gözüküyor defans yapmaları ama takıma senelerdir nash'in adam gibi bir yedeğini bulamadılar ayrıca ben steve kerr e kızıyorum ya ne diye shaq'ı yolluyorsun öyle böyle oynuyor zaten sene sonu kontratı biteceğinden salary cap ta büyük boşluk olucak neyse dediğin gibi yapılanma şart.
    Zaten olursa Phoenix'in bayan takımı şampiyon olur bu gidişle

• Sipariş verilen oyunun platformu ve adedi: PC (1 adet)
    Siparişin verildiği tarih: 05.10.2009
    Siparişin verildiği il / ilçe: İstanbul / Bayrampaşa
  • Steam'in Türkiye'den Counter-Strike vb satışları yapıp hatta Gather-Network ülkeye getirenlerden biri olarak söyleyebilirim ki Steam'de satışı olacak :)
    29$ gibi satış fiyatı olacağını tahmin ediyorum gene tek sorun oyunu oynamak için Steam'i açmak olacak ve o zaman da offline olarak oyunu oynayamayacağız.
    Sendit'ten almayı ben de çok istiyorum ama geleceğinden emin olamıyorum maalesef gene Steam'den keyi alıp netten oyunu indirip orjinali key'i kullanacağım gibi geliyor. İnşallah netten çektiğim versiyon eksik olmaz. Veya bana dvdsini verebilecek birini bulmam lazım :)
    Güvenlik açısından sorun çıkar mı daha önce almadım Sendit'ten yani garanti gelir mi ürün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intuition -- 6 Ekim 2009; 13:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-mac6
    bende sipariş verdim izmir den umarim sorunsuz gelir.

Bu mesajını düzenleyip, diğer arkadaşların yazdığı formatta sipariş bilgilerini yazabilir misin?

quote:

Orijinalden alıntı: intuition
    Güvenlik açısından sorun çıkar mı daha önce almadım Sendit'ten yani garanti gelir mi ürün?

sendit.com'dan ürünün mutlaka gelecektir. Ancak gönderim yapılan adres baya önemli, özellikle gönderim adresi olarak bir işyeri adresi tercih etmeni tavsiye ederim, işyeri adresine siparişi ulaşmayan kimseye rastlamadım. 4 senedir PES serilerini sendit.com'dan sipariş verdim ve hiçbir sorun yaşamadım.

quote:

Teslimatta sorun yaşar mıyım?

Sorun yaşarsın. Kredi kartının üzerinde yazan isim dışında hiçbir yerde Türkçe karakter kullanmamanız gerekiyor. "USKUDAR" yazın mesela. Bence bu siparişi iptal edip, adres bilgilerinizi düzenleyip, tekrar sipariş verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Orijinalden alıntı: t-mac6
    bende sipariş verdim izmir den umarim sorunsuz gelir.

Bu mesajını düzenleyip, diğer arkadaşların yazdığı formatta sipariş bilgilerini yazabilir misin?

quote:

sendit.com'dan ürünün mutlaka gelecektir. Ancak gönderim yapılan adres baya önemli, özellikle gönderim adresi olarak bir işyeri adresi tercih etmeni tavsiye ederim, işyeri adresine siparişi ulaşmayan kimseye rastlamadım. 4 senedir PES serilerini sendit.com'dan sipariş verdim ve hiçbir sorun yaşamadım.

quote:

Teslimatta sorun yaşar mıyım?

Sorun yaşarsın. Kredi kartının üzerinde yazan isim dışında hiçbir yerde Türkçe karakter kullanmamanız gerekiyor. "USKUDAR" yazın mesela. Bence bu siparişi iptal edip, adres bilgilerinizi düzenleyip, tekrar sipariş verin.

Cancel ettim "Processing Cancellation" diyor. Şu an para çekilmiş midir?

• quote:

Siparişlerin ücretlerini zaten ürünleri yollarken çekiyorlar. Sadece bir deneme tahsilatı yapmışlardır 1 TL'nin altında, eğer başarılı tahsilat yapılmışsa, bu tutarı da iade etmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Siparişlerin ücretlerini zaten ürünleri yollarken çekiyorlar. Sadece bir deneme tahsilatı yapmışlardır 1 TL'nin altında, eğer başarılı tahsilat yapılmışsa, bu tutarı da iade etmişlerdir.

Peki şimdi baktım İptal etme şartlarına, diyor ki; "İptal ettiğinizde onay için email gönderilecektir". Bana daha mail gelmedi onaylama için, yalnız 1 saati bulabilir tarzı bir açıklama var. Daha önce böyle bir durumla karşılaştın mı?
  • quote:

Peki şimdi baktım İptal etme şartlarına, diyor ki; "İptal ettiğinizde onay için email gönderilecektir". Bana daha mail gelmedi onaylama için, yalnız 1 saati bulabilir tarzı bir açıklama var. Daha önce böyle bir durumla karşılaştın mı?

Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım ne yazık ki. Hiç sipariş iptali yapmadım bugüne kadar. Ama Fearless böyle birşey yapmıştı galiba, bu konunun önceki sayfasında onun mesajlarını bulabilirsin. Ona bir özel mesaj at istersen, o sana anlatsın kendi iptal ettiğinde nasıl olmuş.
  • @intuition Ben daha önce iptal etmiştim ve mesajın gelmesi biraz zaman almıştı 2-3 saatti heralde.
  • quote:

@intuition Ben daha önce iptal etmiştim ve mesajın gelmesi biraz zaman almıştı 2-3 saatti heralde.

Çok teşekkür ederim ilgin için.
    Ben de şimdi baktım mail gelmeden iptal etmişler direkt olarak :)
  • Sendit'ten verdim siparişi.

Sipariş verilen oyunun platformu ve adedi: PC (1 adet)
    Siparişin verildiği tarih: 06.10.2009
    Siparişin verildiği il / ilçe: İstanbul / Beyoğlu
  • Merhaba;

Sipariş vermek istiyorum ama sistemim kaldırırmı boşuna vermeyeyim

(P4 2.66, 3 gb ddr2, asus ati3650 512)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaynak

tamam doğru zor gözüküyor defans yapmaları ama takıma senelerdir nash'in adam gibi bir yedeğini bulamadılar ayrıca ben steve kerr e kızıyorum ya ne diye shaq'ı yolluyorsun öyle böyle oynuyor zaten sene sonu kontratı biteceğinden salary cap ta büyük boşluk olucak neyse dediğin gibi yapılanma şart.
    Zaten olursa Phoenix'in bayan takımı şampiyon olur bu gidişle

maddi durumlar phoenixin belini çok büktü.fernandez-rondo-rodriguez-nate robinson-gortat-luol deng.oynayamadan direkt draft haklarına vsye takas edildi.şu oyuncuların birkaçı olsaydı çok güzel tamamlarlardı takımı.shaq gitti ben wallace geldi.oda phx salary capin üstünde olduğu için serbest bırakıldı.önce maliye düzeltilmesi lazım.yoksa bu işin sonu yok.elden kaçan oyuncular ortada.
    wnbade perşembe maç olması lazım.bari orada görelim şampiyonluk

• Sipariş verilen oyunun platformu ve adedi: PC (1 adet) Shopto.net
    Siparişin verildiği tarih: 07.10.2009
    Siparişin verildiği il / ilçe: Ankara / KIZILAY

• Steam benim bildiğime göre 20$dan çıkartacak oyunu,umarım öyle olur yoksa gg steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: crocodile81
    Merhaba;

Sipariş vermek istiyorum ama sistemim kaldırırmı boşuna vermeyeyim

(P4 2.66, 3 gb ddr2, asus ati3650 512)

Sanırım sistemin kaldırır:

quote:

Minimum System Requirements for NBA 2K10 (PC)
    Processor: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista)
    Memory: 512 MB or more (1 GB for Vista)
    Graphics: Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required: ATI x1300 or greater | NVIDIA 6600 or greater | DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support
    DirectX®: DirectX 9.0c compatible
    Hard Drive: 10.5 GB or more free space
    Sound: DirectX 9.0c compatible

• Bu arada shopto.net de NBA 2K10 (PC) önsiparişi almaya başlamış. Ben en son site yetkililerine mail attığımda bu ürünü satmayacaklarını söylemişlerdi. Gerçi shopto.net'ten önsipariş verebiliyor olsak da, gönderim ücretiyle beraber yaklaşık 15 TL fark oluyor sendit.com'daki fiyatla. Ben de Urzais100 arkadaşımız sipariş verdiği site olarak shopto.net belirtince, shopto.net'e girip bunu farkettim :) Ama 15 TL'lik fark biraz fazla olmuş gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.