Şimdi Ara

NBA 2K10 (PC) Önsipariş Konusu (yaklaşık 39 TL) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: t-mac6
    You currently have no Outstanding orders. sendit.com da boyle yaziyo acaba yolladilar mı yopllamadilar mı gorebilirmiyiz yada bu ne demek tam olarak parayı aldik gibi bişii mi??? yada tam tersi....

sendit.com hesabına giriş yapıp, "Order History" e bakacaksın. Eğer orada gönderilmiş gözüküyorsa ürünün, yollamışlardır.
  • Ürün durumu "Despatched" olarak gözüküyor.
    Hadi bakalım. Gerçi daha mail gelmedi ama.
  • Despatched durumunda urun 13 unde çıkmış gozukuyo kartıma bakamadım daha sabah bakcam bakalım...bi de mail geldi bu arada

Hello ,

Thanks for placing your order with us at Sendit.com, order number 9640368. BU NUMARA PTT İLE FELAN İLGİLİMİ?

We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.

NBA 2K10

We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order
    yazıyo:)))) umarim sorun yoktur.. gönderilmiş gozukuyo despatched yaziyo ama k.kartini kontrol etcem sabah:....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 13 Ekim 2009; 22:21:47 >
  • Thank you for your order with Sendit.com. We can confirm the item(s) below have been sent to you.

Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.

We send each item of your order as soon as it becomes available at no extra charge. If you are waiting for any other items which are not listed below you will receive a further e-mail once they have been sent.

We will endeavour to keep you updated on the status of your order and any delays that may occur.
    Mail de geldi...

@tmac6

O mesaj bana da gelmişti, üründeki gecikmeden haber veren mesaj. Eğer despatched olduysa ürünün, önemi yok o gelen mesajın.
  • Arkadaşlar elimde fazladan 1 adet Nba 2k10 orijinal oyunu var. İsteyen benle iletişim kurabilir...
  • 13 ekim itibariyle postaya verilmiş ve karttan 35.70 tl kesilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlu45 -- 14 Ekim 2009; 15:14:55 >
  • 36. tl kesmişler benden de 14 unde rostaya verilmiş..izmir e umarim çabuk gelir..
  •  NBA 2K10 (PC) Önsipariş Konusu (yaklaşık 39 TL)

An itibari ile NBA 2K10 19.99$ gibi bir fiyata satılmakta.Oyunun tutukunlarına duyurulur.

http://store.steampowered.com/app/40920/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Arkadaşlar elimde fazladan 1 adet Nba 2k10 orijinal oyunu var. İsteyen benle iletişim kurabilir...

hangi platform için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Arkadaşlar elimde fazladan 1 adet Nba 2k10 orijinal oyunu var. İsteyen benle iletişim kurabilir...

hangi platform için?

PC için. Hatta an itibariyle 2 tane oldu fazladan orijinal
  • quote:

quote:

quote:

hangi platform için?

satış bölümüne konu açtınmı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hangi platform için?

satış bölümüne konu açtınmı

Açtım ama pek bir haber çıkmadı...

• Oyunu teslim alan var mı? Yarın 1 hafta oluyor kargoya verilmesinden itibaren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızEnes

Ben internetten kredi kartı kullanmıyorum.Elle teslim oluyormu? Yani parayı elle versek?

????????????????????????????bende merak ediyorum lütfen yazsabilirmisiniz????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---john---

quote:

Orijinalden alıntı: YalnızEnes

Ben internetten kredi kartı kullanmıyorum.Elle teslim oluyormu? Yani parayı elle versek?

????????????????????????????bende merak ediyorum lütfen yazsabilirmisiniz????

Yok öyle birşey.
  • mesajım silinmiş tekrar yazıyorum
    bu oyunda serial girilmiyor mu
    kutunun neresinden çıkıyor serial bi cevap verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknerdgn

mesajım silinmiş tekrar yazıyorum

oyun postadan bi gelse hayırlısıyla bakacam ama malesef gelmedi daha:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-mac6

quote:

Orijinalden alıntı: frknerdgn

mesajım silinmiş tekrar yazıyorum

oyun postadan bi gelse hayırlısıyla bakacam ama malesef gelmedi daha:(

ben siparişimi 12 ekimde verdim 20 ekimde geldi.
    zaten dvd yi okumadı bilgisayarım geri göndericem galiba
    diğer dvdleri de denedim okudu ama oyunun dvdsini okumuyor

• Sonunda geldi oyunum, ama korsanını yüklemiştim zaten tekrar silip orijinalini yükleme zahmetine girmeyeceğim için sadece görüntü olmuş oldu.
  • işe gidince aldım muhtemelen geleli 4-5 gün oluştur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.