Şimdi Ara

NBA 2K10 problemi... çok sıkıntıdayım canlar!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar ben birkaç gün önce aldım 2K10'u bilgisayarıma sorunsuz olarak kurdum. şunu da bilmenizi isterim bilgisayarımın özellikleri bu oyunu çalıştırmak için gayet yeterli. neyse, kurdum oyunu crack de yaptım. masaüstündeki ikonuna tıklıyorum oyun bir türlü açılmıyor. herhangi bir hata da vermiyor. oyunu crackinden çalıştırmaya kalktığımdaysa ekran 2 saniye kararıyor(girecek gibi oluyor) sonra ondan da çıkıyor hata vermeden.
    bu arada windows 7 kullanıyorum, kafayı da yemek üzereyim bi el atarsanız çok sevinicem.

teşekkür ederim.

• Başka crack kullanmaya bak.Aynı sorun arkadaşımdada olmuştu.Fixli crackini bulduk,değiştirdik sorun halloldu.

+ Olarak ekran kartının shader 3.0 destekleme olayı vardı 2k9da.2k10 da varmı bilmiyorum o özellik ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mxyzptlk -- 18 Kasım 2009; 14:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphin

selamlar herkese öncelikle

arkadaşlar ben birkaç gün önce aldım 2K10'u bilgisayarıma sorunsuz olarak kurdum. şunu da bilmenizi isterim bilgisayarımın özellikleri bu oyunu çalıştırmak için gayet yeterli. neyse, kurdum oyunu crack de yaptım. masaüstündeki ikonuna tıklıyorum oyun bir türlü açılmıyor. herhangi bir hata da vermiyor. oyunu crackinden çalıştırmaya kalktığımdaysa ekran 2 saniye kararıyor(girecek gibi oluyor) sonra ondan da çıkıyor hata vermeden.
    bu arada windows 7 kullanıyorum, kafayı da yemek üzereyim bi el atarsanız çok sevinicem.

teşekkür ederim.

Abow buralarda ne gonuşuluyo böyle.....Hemen kaçmak lazım.....

• quote:

Orijinalden alıntı: | Göktuğ |

Başka crack kullanmaya bak.Aynı sorun arkadaşımdada olmuştu.Fixli crackini bulduk,değiştirdik sorun halloldu.

+ Olarak ekran kartının shader 3.0 destekleme olayı vardı 2k9da.2k10 da varmı bilmiyorum o özellik ama...

abi peki fixli crack nedir? nerden bulabilirim bir fikrin var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.