Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birisi smaç nasıl basılıyor söyleyebilirmiiii ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersien

Arkadaşlar bir sorunum var

Sistemim

ram 2 gb a data extreme edition
    ekran kartı nvidia palit 9800 gt 512 mb
    işlemci intel pentium 640 lga 3.2 ghz 775 2 mb l2
    anakart msi p35 neo 7360

Oyundan düşük fps alıyorum. Tüm ayarlarıyla oynadım çok düşürünce verim alabiliyorum ancak. Sistemimde bu oyun için yetersiz parça hangisi. Ona göre yenisini alıcam. Bu oyunu detaylı bir şekilde oynamak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Biri cevap verebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

birisi smaç nasıl basılıyor söyleyebilirmiiii ??

Koşma ve Şuta aynı anda basacaksın . Bi "Practise" aç çalış orda öğrenirsin
  • Arkadaşlar, gerçek bir NBA ligi açıp, bir takım seçtikten sonra, sadece 1 oyuncu ile oynamak mümkün mü? Örneğin; NBA full sezonu açtım ve Lakers'ı aldım. Oradan sadece Kobe Bryant'ı yönetmem gibi. Ben sadece oynadığım oyuna bakayım, takaslar, sözleşmeler, kadro seçimleri, antrenmanlara karışmak istemiyorum. Varsa böyle bir mod nasıl açmam gerekir? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar oyunu ilk defa oynamak için indiriyorum, 200 Mb'lık 35 Part halinde 10 Partı indi şimdiden, herneyse.
    Ben ilk defa oynayacağım için kurmam gereken tüm yamaları sizden sıralanmış halde istiyorum.
    Bir de ben Laptop'ta oynuyorum Laptop'un sistemi şu,

Mobile Intel GMA 4500 256 Mb Ekran Kartı
    Pentium Dual Core T4200 2.00 GHz İşlemci
    3GB Ram

Oyunu hangi ayarda oynayabilirim (rahat bir şekilde)

Dediğim gibi Laptop kullanıyorum o yüzden klavye ayarlarımda NumPad tuşları yok onu nasıl halledebiliriz. Herşey için şimdiden teşekkürler, umarım yardım eden biri çıkar.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 7 Mart 2010; 11:52:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Arkadaşlar, gerçek bir NBA ligi açıp, bir takım seçtikten sonra, sadece 1 oyuncu ile oynamak mümkün mü? Örneğin; NBA full sezonu açtım ve Lakers'ı aldım. Oradan sadece Kobe Bryant'ı yönetmem gibi. Ben sadece oynadığım oyuna bakayım, takaslar, sözleşmeler, kadro seçimleri, antrenmanlara karışmak istemiyorum. Varsa böyle bir mod nasıl açmam gerekir? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu konuda bilgisi olan kimse yok mu?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, gerçek bir NBA ligi açıp, bir takım seçtikten sonra, sadece 1 oyuncu ile oynamak mümkün mü? Örneğin; NBA full sezonu açtım ve Lakers'ı aldım. Oradan sadece Kobe Bryant'ı yönetmem gibi. Ben sadece oynadığım oyuna bakayım, takaslar, sözleşmeler, kadro seçimleri, antrenmanlara karışmak istemiyorum. Varsa böyle bir mod nasıl açmam gerekir? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu konuda bilgisi olan kimse yok mu?

Böyle birşeye rastlamadım oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Arkadaşlar oyunu ilk defa oynamak için indiriyorum, 200 Mb'lık 35 Part halinde 10 Partı indi şimdiden, herneyse.
    Ben ilk defa oynayacağım için kurmam gereken tüm yamaları sizden sıralanmış halde istiyorum.
    Bir de ben Laptop'ta oynuyorum Laptop'un sistemi şu,

Mobile Intel GMA 4500 256 Mb Ekran Kartı
    Pentium Dual Core T4200 2.00 GHz İşlemci
    3GB Ram

Oyunu hangi ayarda oynayabilirim (rahat bir şekilde)

Dediğim gibi Laptop kullanıyorum o yüzden klavye ayarlarımda NumPad tuşları yok onu nasıl halledebiliriz. Herşey için şimdiden teşekkürler, umarım yardım eden biri çıkar.

Edit: İmla

Arkadaşlar bu sistemle Player Detail Medium diğerleri Low şeklinde oynuyorum, ben mediumda oynarım zannediyordum, bir terslik varmış gibi sanki.

• Ps3 te normal yön tuslarıyla nasıl oynayabilirim?
  • sana olan başıma geldi 2. sezon sonunda hangi takımla sözleşme imzalayacağım sorulurken oyunu kaydedip tekrar seçebilmek için alt+F4 yaparak çıktım şimdi ise home ekranı geliyor ve play next match dediğimde home ekranına geri dönüyor çok yardıma ihtiyacım var mükemmel bir kariyerle gidiyordum rekorları kırıp ödülleri alarak bozulmasını istemiyorum ACİL YARDIM LÜTFEEEEENN.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom_2334

ben bilgisayarıma yükledim ama 2 kişi oynayamıyorz. Bende kol var ama takıyorum nereye gireceğim oyunun içinde bilmiyorum.

options a girip orda my controller orda controller setup a girip keyboard yada joystick diye üst taraftan değiştirerek bunuda Ü - Ğ YADA Ö - Ç ile yapıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Hayır bu kadar uzun bir mesaja alıntı yapılır mı ya :D:D:D şaka mı bu mesaj :D oyunda çok sıkıntılar var o kadar maç kastım bi anda dumur oldum my player modu tıkandı yani... İnşallah düzeltirler patch'le...

bu durmlarda olanlardan düzeltebilen varsa yardımcı olsun 2 senede 2 mvp 2 şampiyonluk yılın defans oyuncusu falan hepsi gidecek o kadar kastım yardım lütfen
  • İkinci sezona başlayabilsem dünyalar benim olacak ama.. Ne yaptıysam ikinci sezona geçemedim..

İkinci sezona nasıl geçilir birisi yardımcı olursa çok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 27 Mart 2010; 17:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepuLsive

İkinci sezona başlayabilsem dünyalar benim olacak ama.. Ne yaptıysam ikinci sezona geçemedim..

Patch'i yüklediysen 2. sezona geçebilmen lazım.
  • Evet.My player gibi skill falan kazanmalı olmaz ama ona benzer birşey yapılabilir.Controller settings de player lock ayarı var,ordan sg (kobe için tabi) yi seçersen maç boyunca sg ile oynarsın.My playerdan sonraki oyuncu takılmalarının sebebi de bu.Sonra da asso. settings veya asso customizationdan tüm ayarları yardımcılara bırakabilirsin.Ama kobe giderse diğer sg ile oynamak zorunda kalırsın.Onun dışında trainerla o şekilde de oynama durumu var direkt my playerdan ama trainer daha yenilenmedi.
    @Dogpro
    Crowd u kapatırsan çok sağlam performans artışı olabilir,seyircisiz ama daha iyi görüntüyle oynayabilirsin.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: RepuLsive

İkinci sezona başlayabilsem dünyalar benim olacak ama.. Ne yaptıysam ikinci sezona geçemedim..

Patch'i yüklediysen 2. sezona geçebilmen lazım.

Patch yüklediğim halde geçemiyorum , öylece kaldı :(
  • beyler yha ben 2 k 10da tam takas yparken böle anything diye uzu bi yazı gelıyo ışıklarda yeşil oluyo takas yapmıyo bi yardımcı olabilrimisiniz ?
  • NBA 2k10'da panyadan alleyoop ve kendi kendine firlatip alleyoop nasil yapiliyor? (gamepad icin)

Not : MAC ICINDE! Smac okulu ya da yarismasinda degil.
  • ne biçim oyun bu 35 part indirdim zamanıma yazık olmiycağını bilsem anında silerim ama o kadar saat indirdim.
    dün tek başıma oynayabiliyodum şimdi olmuyo.
    TAKIM seçerken kendimi çekebiliyorum sağa ya da sola bi de player 2 klavyeyi çekmem gerekiyo.
    oyunda hava atışı yapılcak karşı takım görünmüyo.
    tek kendi profilimi save yaptım. klavye olan player 2 yi kaldıramıyorum oynayamıyorum bi türlü.
    bi destek verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: <sodom>

ne biçim oyun bu 35 part indirdim zamanıma yazık olmiycağını bilsem anında silerim ama o kadar saat indirdim.
    dün tek başıma oynayabiliyodum şimdi olmuyo.
    TAKIM seçerken kendimi çekebiliyorum sağa ya da sola bi de player 2 klavyeyi çekmem gerekiyo.
    oyunda hava atışı yapılcak karşı takım görünmüyo.
    tek kendi profilimi save yaptım. klavye olan player 2 yi kaldıramıyorum oynayamıyorum bi türlü.
    bi destek verir misiniz ?

Sil baştan yükle

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.