Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar NBA 2K10 +40 Trainer V1.0 By Binba1028 bu trainer i nerden bulabilirim biri pm fln atabilirmi aradim googlede bulamadim
  • 19 Şubat Kadro Güncellemesi
     NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu

http://downloads.moddingway.com/file/2609.html
  • My Player modunda takım rosterleri saçma sapan oldu. Kafasında göre değiştiriyor bilgisayar. Mesela Phoenixte Barbosa hariç hepsi başka, Yao Ming falan var ve sinir bozucu.

My Playerde rosterları güncellemek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

My Player modunda takım rosterleri saçma sapan oldu. Kafasında göre değiştiriyor bilgisayar. Mesela Phoenixte Barbosa hariç hepsi başka, Yao Ming falan var ve sinir bozucu.

My Playerde rosterları güncellemek mümkün mü?

Aynısı kariyer modunda felan var.Mesela,1 sezonu bitirdikten sonra atıyorum lebronun özel smacı değişiyor air oluyor,yada nashın rondo oluyor.Çok fazla bug var...
  • Eyv. Kardeşim Sağolasın
  • sezonu bitirdim L.A Lakersla final seriside 4-1 bitti ee şimdi napıcam ne diğer güne geçiyor ne başka birşey kaldı öyle birde
    nerden transfer yapıcam yaa anlamadım gitti sezon bitti kaldım öyle ileri git diğer güne geç hiç birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

sezonu bitirdim L.A Lakersla final seriside 4-1 bitti ee şimdi napıcam ne diğer güne geçiyor ne başka birşey kaldı öyle birde
    nerden transfer yapıcam yaa anlamadım gitti sezon bitti kaldım öyle ileri git diğer güne geç hiç birşey yok

Sezonu menüden tamamlıyorsun. Transfer olayı futboldaki gibi değil, takas yöntemiyle oyuncularını değiştirebilirsin. Manage Roster'dan Trade'ye girersen, takas yapıp takımını güçlendirebilirsin. Ama takası sadece all-star maçına kadar yapabilirsin.

• cevapların için çok sağol hocam basket normaldede oynamam bu sene ne olduysa işte oynuyorum hatta ntvdeki all star hafta uyumamıştım
    transferde direk oyuncu almak yok takas var anladım peki menüden bitiryorsun derken anlamadım nerden yani heryere girdim diğer sezona geçemedim
  • nasıl 2 kişi oynayıyor söyler misiniz bende kol var ama nasıl oynanır nereden girilir bilmiyorum.
  • ben bilgisayarıma yükledim ama 2 kişi oynayamıyorz. Bende kol var ama takıyorum nereye gireceğim oyunun içinde bilmiyorum.
  • beyler cvp yazan yok mu ya lütfen bi yardım edin..
  • cvp veren yok muuuuuu
  • yardım eden yok mu ya multiplayer pcde joystickle nasıl oynucaz. Allah yardım edenin tüm günahlarını affettiği gibi her isteğini kabul mekanı cennet yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom_2334

yardım eden yok mu ya multiplayer pcde joystickle nasıl oynucaz. Allah yardım edenin tüm günahlarını affettiği gibi her isteğini kabul mekanı cennet yapsın.

Ben Bilmiyorum.Bilsem Söylerdim Fakat Senin İçin Yararlı Olacak Bir Şey Söyleyeyim.

Başka Forumlarada Sorunun Yazabilirsin.
  • arkadaşlar benim pc de nba 2k10 korsan ama online oynayabiliyorum sizde oynanıyor mu?ranked e giriyor nba today vs. hepsine giriyor bende ne şanslıyım amma
  • Arkadaşlar bir sorunum var

Sistemim

ram 2 gb a data extreme edition
    ekran kartı nvidia palit 9800 gt 512 mb
    işlemci intel pentium 640 lga 3.2 ghz 775 2 mb l2
    anakart msi p35 neo 7360

Oyundan düşük fps alıyorum. Tüm ayarlarıyla oynadım çok düşürünce verim alabiliyorum ancak. Sistemimde bu oyun için yetersiz parça hangisi. Ona göre yenisini alıcam. Bu oyunu detaylı bir şekilde oynamak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

cevapların için çok sağol hocam basket normaldede oynamam bu sene ne olduysa işte oynuyorum hatta ntvdeki all star hafta uyumamıştım
    transferde direk oyuncu almak yok takas var anladım peki menüden bitiryorsun derken anlamadım nerden yani heryere girdim diğer sezona geçemedim

Bende fazla sezon bitirmediğim için bugün kardeşime sordum, playoff ekranında direk enter'a basarsan yeni sezona geçiyormuşsun.

• 1-) C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves Klasörüne Girin.

2-) config.cfg Dosyasını Not Defteri Yardımıyla Açın.

3-) Şu Satırları Bulun:
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = -1
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1

4-) Bulduğunuz Satırları Aşağıdaki Şekilde Değiştirin:
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2

Oyuna Girdiğinizde Gözle Görülür Bir FPS Artışı Olduğunu Göreceksiniz.

Takılma problemi yaşaynlar bunu bir denesin

• quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

1-) C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves Klasörüne Girin.

2-) config.cfg Dosyasını Not Defteri Yardımıyla Açın.

3-) Şu Satırları Bulun:
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = -1

4-) Bulduğunuz Satırları Aşağıdaki Şekilde Değiştirin:
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2

Oyuna Girdiğinizde Gözle Görülür Bir FPS Artışı Olduğunu Göreceksiniz.

Takılma problemi yaşaynlar bunu bir denesin

Güzel bilgiler ama grafikleri kısmıyordur umarım.

• benim sorularım grafik ayarlarıyla ilgili
    oyunun config dosyası içindeki şu parametreler ne işe yarıyor

(oyundaki her ayar maksimumda ama mesela saha kenarındaki maskotları veya ponpon kızları görüyorum ama config dosyasında VIDEOSETTING_SIDELINECHARACTER = 0 yazıyor.)

VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 0 (oyun içinden oyuncu detayları max ama burdaki 0 gözüküyor??????????)
    VIDEOSETTING_SIDELINECHARACTER = 0
    VIDEOSETTING_PARTICLEFFECT = 0 (acaba ne işe yarıyor????????)
    VIDEOSETTING_FORCE_HDR_ON_INTEL_GPU = 0 (Diz üstü bilgisayarlar için bi ayarmı acaba)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.