Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2K forumlarında resmi yama Ocak-Şubat gibi çıkacak söylentileri dolaşıyor.
  • Arkadaşlar klavye ile oynuyorum..Pro'da Playoffları seçip UTAH ile başlıyorum, Lakers'a karşı..Şu ana kadar 5dk lık maçların hiçbirinde galibiyet alamadım..Adam yeri geliyor 14/11 3 lük atıp tokatlıyor yani Utah'ın Lakers'ı sahasında yenmesi için mucize mi gerekiyor illa ki :D
  • Oyunda ilk önce uzunca bir zaman log in olamadım.Sonra bunu başardım ve internetle kullanabiliyorum.Ancak bir türlü maç yapmayı beceremedim.O kadar uğraştım liglere turnuvalara kayıt oldum.Ne bileyim teke tek maç yapmaya falan çalıştım ama olmadı.Quick match ekranında üstteki seçeneği seçip oyuncu aranıyor yazısı geliyor ama tekrar geri oyuncu seçme ekranı geri geliyor.Bu konuda bilgisi olan biri yardım edebilirse sevinirim
  • windows 7 de oyuna giriyorum yalnız maç esnasında spikerin sesi gelmiyor ?
  • Klavye de Aley-oop u buldum.

Q+S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokolojik2

Klavye de Aley-oop u buldum.

Q+S

aley oop clutch+pas
  • Arkadaşlar ben yanlışlıkla Reset Roster yaptım şimdi Bütün Kadrolar ilk haline döndü tekrar bunu nasıl düzelticem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

Arkadaşlar ben yanlışlıkla Reset Roster yaptım şimdi Bütün Kadrolar ilk haline döndü tekrar bunu nasıl düzelticem ?

En son çıkan Offical Roster'ı 2K Share kısmından tekrar indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 28 Aralık 2009; 15:40:51 >
  • A ortalamayla oynuyorm 12 mac oldu ortalama hep +A alıyorm fakat ne ortalamam artıyor nede Bi takıma girdim yaz ligindeyim baştan mı açayım bug mu oldu sizce
  • My playerda veritical ve dunk 99, özel sımaçlarda 360 smaçlar çıktı, ama ne maçlarda nede tek başıma antremanda bir türlü yapmıyor 360 ları. Neden olabilir acaba ?
  • My player da takım arkadaşımı perdelemeye çağıramıyorum ne yapsam olmadı.Rehberde yazan tuş kombinasyonunu da denedim.Nasıl yapılıyor bilen var mı acaba?
  • 15 maçım oldu Gelişim liginde fakat hala bi takıma giremedim.Oyunu aldıgımdan bu yana bi nba ye giremedik abi bu ne ya..kaçıncı karakterım gına geldi..Assosication moda geçiyorm olmuyor böyle NBA e adım atamadık bi.
    Şunu sorucam..
    Kadro güncellemeleri nasıl oluyor ? Öyle yapıpta başlıyayım assosication a..
  • Gerçekçi slider yok mu oyun böyle çok basit her maçta çok yüksek yüzdeli oynuyor her 2 taraf da hiç zevki yok böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 31 Aralık 2009; 22:25:36 >
  • Ya beyler online oynayamıyorum yardım edin.Online lobiye giriyor kimse görünmüyor lobide.Kendim de dahil. Ne yapmam lazım

Arkadaşlar birisi bana C:\Documents and Settings\**\Application Data\2K Sports\NBA 2K10 deki ''Cache'' klasörünü upload edebilirmi? Online e girememenin nedeninin bu klasörden kaynaklandığını düşünmekteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 4 Ocak 2010; 10:40:06 >
  • arkadaşlar selamlar..
    oyunu indirdim.
    kurarken net framework 1.1 i kurmak istedi no tıkladım ve yükleme iptal oldu.
    setup a çift tıkladım tekrar 1.1 i yüklemek istedi yes tıkladım ve yükleme devam etti.
    hangi kullanıcılar için yüklemek istediğimi sordu ben de tüm kullanıcıları işaretledim.
    yükleme bitti.

oyunda problem yok ama kayıt alınmıyor hiç bir şekilde.
    tüm kullanıcıları işaretlediğim için olabilir mi?

denetim masasından kontrol ettim net framework 3.5 (sp1) yüklü olduğunu gördüm.
    3.5 varken 1.1 e gerek var mı?

bana bir yardım edin araştırdım ama pek birşey bulamadım.
    teşekkürler..
  • yha arkadaşlar ben pcde konsolla oynuyorum butun smaçları yaptım ama 360 derece donerek yapılan smacı yapamadım pc dekıler ıcın mumkun degıl yazıyo ama ben konsolla oynuyorum bu pcde konsolla oynuyanlar ıcınde gecerlı mı yoksa benmı yanlıs yapıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden teşekkurler...
  • Bu oyunun pc versiyonunda gerçekten bazı şeyler eksik, 2k üvey evlat muamelesi yapmış resmen pc oyuncularına. Konsol versiyonunda yapılan 360 derece smaç pcde neden yapılmıyor? neden konsol versiyonunda gördüğüm tonlarca animasyorlara, enteresan haraketlere pcde oynarken neden rastlamıyorum??? ne patchi çıkar ne doğru düzgün açıklama yaparlar, herşeyi muamma.
  • Benim gamepad'de analog tuş yok ben napcam?????
    Yardımcı olurmusunuz???
  • my player modunda periyot sürelerini arttırmak istiyorum.
    internetten araştırdım tsearch programını indirdim.
    söylendiği gibi 2k10u ordan da my player modundaki kayıtlı oyunumu açtım daha sonra alt+tab la aşağı aldım oyunu.
    tsearch programını açtım, open process kısmına tıkladım ancak açık programlarda 2k10.exe dosyası görünmüyor bir türlü
    yardımcı olabilirseniz sevinirim 2 saattir uğraşıyorum çözemedim bir türlü
  • Arkadaşlar benim online league başlamam için ne yapmam lazım bütün takımlar tam olmasına rağmen maçlara başlayamıyoruz.._? Bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.