Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS2 De Korsan Oyunda MyPlayer Modu Mevcut Mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: regist

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtfs
    my player da kendi oynadığın oyunun süremi ayarlamaya çalışıyorum Tsearch programı ile ama olmuyor...5 yazan yere 2 kere tıklıyorum kitleniyor program
    5 i delete ile 0 yapıyorum ama başka hiç bişey olmuyor...
    nerede yanlış yapıyorum acabaa...

resimlerdeki adımları eksiksiz yaparsan bir sorun olmaz, bir aşamayı atlıyor labilirsin, herkes problemsiz yapıyor çünkü.

hala olmuyorsa "NBA.2K10+40.Trainer" bulup indir, onunla yaparsın...

quote:

Orijinalden alıntı: neczer

oyunu normal oynarken oynayamıyorum sahaya çıkıyolar ve bi türlü maçı başlatamıyorum spikerde konuşmuyor ne klavye ne joystick işe yarasmıyor bunun sebebini bilen var mı

oyundan çıkıp

"Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves"

klasöründeki ihtiyacın olan oyun dosya yedeklerini aldıktan sonra(myplayer.CMG, sliders gibi)

Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports içindeki "NBA 2K10" klasörünü sil...

oyuna girdikten sonra yedeklediğin myplayer, assoc. vs. save i geri kopyalarsın. buradaki amaç settings dosyasını sıfırdan yaratmak...

Dostum document and settingse giriyorum ama application data klasoru yok oyunu c ye kurdum normal olarak. aradım taradım bulamadım. diger oyunların savelerini de buldum ama bu oyunun klasoru yok piyasada. sadece c program flieste kendi dosyası var ordada kalsor yok zaten hep winamp tarzı uygulamalar var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kokolojik2

PS2 De Korsan Oyunda MyPlayer Modu Mevcut Mu?

Kimse Bilmiyor mu??
  • Mevcut değil bildiğim kadarıyla...
  • merhaba arkadaşlar. ben oyunumu mis gibi oynarken abimler artık naptılarsa:) trojen vb şeyler bilgisayara bulaşmış ve baya yavaşlatıyo gördüğüm kadarıyla.. neyse ben 40 maç filan yaptım ve bilgisayara format atçağım için save dosyasınıda almak istiyorum fakat bulamıyorum..belgelerimde yok zaten, program filesdaki kendi dosyasında da..online olarakmı kaydoluyor, eğer öyleyse interneti olmayanlar ne yapçak..bir bilgi verirseniz sevinirim dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademilhan

merhaba arkadaşlar. ben oyunumu mis gibi oynarken abimler artık naptılarsa:) trojen vb şeyler bilgisayara bulaşmış ve baya yavaşlatıyo gördüğüm kadarıyla.. neyse ben 40 maç filan yaptım ve bilgisayara format atçağım için save dosyasınıda almak istiyorum fakat bulamıyorum..belgelerimde yok zaten, program filesdaki kendi dosyasında da..online olarakmı kaydoluyor, eğer öyleyse interneti olmayanlar ne yapçak..bir bilgi verirseniz sevinirim dostlar

gizli dosyaları açtıktan sonra
    xp için Documents and Settings\kullanıcıadınız\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\
    vista/win7 için Users\kullanıcıadınız\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K10\

yalnız format son çaredir, hatta çare bile değildir. antivirus/spyware programlarıyla önce silmeyi deneyin...

• doğru diyosun dostum son çare ama zaten uzun süredir istiyordu format, belli bilgisayarın halinden:D bir yavaşladı bir yenilenmek istiyor cihaz:P tarattırdım bulduda ama birini silemiyor(sistem dosyasına girdi belkide bilmiyorum) ve hala yavaş bilgisayar ki yavaşlığı cidden çok belli oluyor yani.. ben atıcaktım zaten format üşeniyordum, bahanem oldu:P bu arada teşekkür ederim verdiğin cevap için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ademilhan

merhaba arkadaşlar. ben oyunumu mis gibi oynarken abimler artık naptılarsa:) trojen vb şeyler bilgisayara bulaşmış ve baya yavaşlatıyo gördüğüm kadarıyla.. neyse ben 40 maç filan yaptım ve bilgisayara format atçağım için save dosyasınıda almak istiyorum fakat bulamıyorum..belgelerimde yok zaten, program filesdaki kendi dosyasında da..online olarakmı kaydoluyor, eğer öyleyse interneti olmayanlar ne yapçak..bir bilgi verirseniz sevinirim dostlar

gizli dosyaları açtıktan sonra
    xp için Documents and Settings\kullanıcıadınız\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\
    vista/win7 için Users\kullanıcıadınız\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K10\

yalnız format son çaredir, hatta çare bile değildir. antivirus/spyware programlarıyla önce silmeyi deneyin...

gizli klasörleri göster diyorum genede Application Data\2K Sports\NBA 2K10 bulamıyorum ne yapmam lazım ya

• Bende oyun normal şekilde çalışıyordu nolduysa windows penceresi şeklinde çalışmaya başladı sildim kurdum aynı gene lütfen biri yardım etsin deliricem ya
    http://img9.imageshack.us/i/adszrrp.jpg/ ss bu
  • My Player modunda her maç başlangıcında kamera sideline gösteriyor, istediğim kamerayı her maç başında değiştirmek zorunda kalıyorum. Sıktı artık, neden kaydedemiyorum kamerayı? tsearch programıyla yapabilir miyim, kodunu bilen var mı acaba?
  • oyun da michael jordan yamasını indirdim.bulls un kadrosuna ekledim ama 23 numara emekli edilmiş sanırım edit playerden seçilmiyor....çaresi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoxclan -- 23 Kasım 2009; 23:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yt1990

My Player modunda her maç başlangıcında kamera sideline gösteriyor, istediğim kamerayı her maç başında değiştirmek zorunda kalıyorum. Sıktı artık, neden kaydedemiyorum kamerayı? tsearch programıyla yapabilir miyim, kodunu bilen var mı acaba?

ne yazıkki her maç kamera açısını tekrar ayarlamak zorundasın.
    tsearch ile ayarlanması mümkün ancak kodunu bulabilen henüz çıkmadı....

quote:

Orijinalden alıntı: paradoxclan

oyun da michael jordan yamasını indirdim.bulls un kadrosuna ekledim ama 23 numara emekli edilmiş sanırım edit playerden seçilmiyor....çaresi var mı?

kadro düzenleme programı REDitor ile istediğin numarayı seçebilirsin...
    http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=125&t=69994

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yt1990

My Player modunda her maç başlangıcında kamera sideline gösteriyor, istediğim kamerayı her maç başında değiştirmek zorunda kalıyorum. Sıktı artık, neden kaydedemiyorum kamerayı? tsearch programıyla yapabilir miyim, kodunu bilen var mı acaba?

ne yazıkki her maç kamera açısını tekrar ayarlamak zorundasın.
    tsearch ile ayarlanması mümkün ancak kodunu bulabilen henüz çıkmadı....

quote:

Orijinalden alıntı: paradoxclan

oyun da michael jordan yamasını indirdim.bulls un kadrosuna ekledim ama 23 numara emekli edilmiş sanırım edit playerden seçilmiyor....çaresi var mı?

kadro düzenleme programı REDitor ile istediğin numarayı seçebilirsin...
    http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=125&t=69994

Çözemedim ben programı maalesef ya.MJ in Bulls takımındaki 23 no su emekli.O numarayı alamıyorum.Yrdım eden olursa sevinirim çözemedim programı.

• slmlar..oyuncular ozel layup larını nasıl yapıyorz..hangı tus kombınasyonları..mesela kobenın özel lay up ı olan pump fake and shot u nasıl yapıyorz??sımdıden tşkler
  • Arkadaşlar merhaba.Windows 7 işletim sistemini kurduktan sonra oyunda takılmalar olmaya başladı.Xp deyken gayet akıcı bir şekilde oyunu oynayabiliyordum.Aynı ayarlar hatta daha düşük ayarlarda dahi takılmalar geçmiyor.İşin ilginç yanı Fps düşmemesine rağmen bütün bunlar oluyor.Bilen biri bi yardımcı olursa sevinirim.

Sistem
    E8400 işlemci
    8800 gt ekran kartı
    2gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

slmlar..oyuncular ozel layup larını nasıl yapıyorz..hangı tus kombınasyonları..mesela kobenın özel lay up ı olan pump fake and shot u nasıl yapıyorz??sımdıden tşkler

ayrıca bır sorum daha olacak,,oyun ıcınde living rosterı acma yada kapama gıbı bı secenek varmı?
  • quote:

slmlar..oyuncular ozel layup larını nasıl yapıyorz..hangı tus kombınasyonları..mesela kobenın özel lay up ı olan pump fake and shot u nasıl yapıyorz??sımdıden tşkler

oyuncuya özel hareketler için herhangi bir kombinasyon gerekmiyor, oyuncu düzenlemenın, imza hareketler bölümünde oyunculara has hareketler seçilebilir.

quote:

ayrıca bır sorum daha olacak,,oyun ıcınde living rosterı acma yada kapama gıbı bı secenek varmı?

options -> load/save -> load/save options

ayrıca sorularımızı iki konudan sadece birine yazalım ;)
  • quote:

quote:

oyuncuya özel hareketler için herhangi bir kombinasyon gerekmiyor, oyuncu düzenlemenın, imza hareketler bölümünde oyunculara has hareketler seçilebilir.

quote:

options -> load/save -> load/save options

ayrıca sorularımızı iki konudan sadece birine yazalım ;)

=) tamamdır dostum sagolasın ...

• Bu hareket listesinin klavyeye uyarlanmış hali yok mu?
  • 1-ps2de my player modu var mı?
    2-auto save off optionsta nerede?
    3-nba'ye gitmek icin takımımızla tüm macları oynamamız mı lazım?(çok fazla maç var)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.