Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

My-player'da oluşturduğum karakter PF.
    Neredeyse 2 sezonu bitirdim.

Şu sırtı dönük, adama yaslanıp potaya doğru gidemiyorum.
    Benim adam sırtını dönüyor fakat iki adım adıp daha devam etmiyor.
    Olduğu yerde topu sektirip duruyor.

Ve ben hangi tuşa basarsam basayım 2 adıma çıkıp atış pozisyonuna geçiyor.

Sırtı dönük şekilde adamı istediğim kadar itmeye devam edebilmek için ne yapmam lağzım.
    Ya da bu benim karakterimin herhangi bir skil seviyesinin yetersiz oluşundan mı kaynaklanıyor?
    Eğer böyle ise hangi skil seviyesidir.

Bu arada gamepad kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

1-ps2de my player modu var mı?
    2-auto save off optionsta nerede?
    3-nba'ye gitmek icin takımımızla tüm macları oynamamız mı lazım?(çok fazla maç var)

1-yok

2- options -> load/save -> load/save options -> off
    adından
    save settings den kayıt.

3-önemli olan kaç maç yaptığın değil iyi bir performans sergilemen, harf not ortalaman önemli.
    yeterli performansı sergileyemezsen sezon bitse bile nba e gidemeyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan

Merhaba arkadaşlar

My-player'da oluşturduğum karakter PF.
    Neredeyse 2 sezonu bitirdim.

Şu sırtı dönük, adama yaslanıp potaya doğru gidemiyorum.
    Benim adam sırtını dönüyor fakat iki adım adıp daha devam etmiyor.
    Olduğu yerde topu sektirip duruyor.

Ve ben hangi tuşa basarsam basayım 2 adıma çıkıp atış pozisyonuna geçiyor.

Sırtı dönük şekilde adamı istediğim kadar itmeye devam edebilmek için ne yapmam lağzım.
    Ya da bu benim karakterimin herhangi bir skil seviyesinin yetersiz oluşundan mı kaynaklanıyor?
    Eğer böyle ise hangi skil seviyesidir.

Bu arada gamepad kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

nba deki çoğu 4 numara bahsettiğin postup'ı yapamıyorki senin oyuncun yapabilsin
    charles barkley hesabı rakibini sırtına alıp pota altına kadar sokmak için; en önemli özellik strength
    bu özellik sende yüksek rakibinde düşük olmalı. bir diğer özellik ise off./def. low post
    ancak bu özellikleri geliştirmek ve dişine göre bir rakip bulman zor.

bu hareketten vazgeçip; rakibini sırtına almışken pas sana geldiğinde spin ile baseline tarafından dönerek çok rahat sayılar bulabilirsin. nasıl yapıldığı ilk mesajda mevcut...

• Oyunu 1366x768 çözünürlükte oynuyordum alttan ve üstten siyah şerit çıkıyor ve dolayısıyla oyun deforme olmuyordu (monitörüm samsung 1440x900 wide) Oyun devamlı her açılışta updateler yapıyor biliyorsunuz ve update sonrası artık her çözünürlükte tam ekrana yayıyor oyunu ve deforme meydana geliyor. bu işin bi çözümü varmı acaba???
  • My player modunda oyununda herkezin maşallahı var.
    Atan kaçırmıyor. Neredeyse her pozisyon sayı oluyor.
    Bunun için bir yerlerde bir ayar vardı ama hatırlayamadım.
    Sanırım ORGİNAL % gibi bir şeydi. Yada REAL %.
    Fakat bunu da yaptıktan sonra yine istediğim gibi olmadı.

Bu atışların daha geçekçi bir yüzde ile isabetli olmasını sağlanak mümkün mü?
  • oyunun menusu cok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAnswer23

Arkadaşlar merhaba.Windows 7 işletim sistemini kurduktan sonra oyunda takılmalar olmaya başladı.Xp deyken gayet akıcı bir şekilde oyunu oynayabiliyordum.Aynı ayarlar hatta daha düşük ayarlarda dahi takılmalar geçmiyor.İşin ilginç yanı Fps düşmemesine rağmen bütün bunlar oluyor.Bilen biri bi yardımcı olursa sevinirim.

Sistem
    E8400 işlemci
    8800 gt ekran kartı
    2gb ram

aynı sorun bende de var...

imzamdaki laptopa sahibim..

Modern warfare 2 bütün ayarlar full hiç kasılmadan oynayıp bitirdim ama NBA 2k 2010 indirdim kurarken zaten port oldu..

setup exeyi çalıştırmak istediğimde framework 1.1 mi ne onu yüklemek gerekir dedi onu yükledik ok sorunlu olsada windows 7 yüklemeyi başardı. oyuna da girdim fakat oynarken deli gibi sabit bir şekilde kasılarak oynuyor yani fps sabit ama oyun yavaş sanki donarak devam ediyor.

Yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?

Benchmark teste fps 33-34 arası çıktı ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 14 Aralık 2009; 20:24:13 >

• Sizlere harika Michael Jordan yamaları, iyi oyunlar,

http://nba-2k.com/michael-jordan-patches-for-nba-2k10/

• Arkadaşlar double press sorununu nasıl kaldırabilirim ne yaptıysam geri donduremedim nasıl oldu bilmiyorum. dual playere falanda basıyorum ama düzelmiyor hep souble press yapıyor ne yapmam gerekir?
  • arkadaşlar ya oynu yükledigim ilacını falan da caktım da şöyle bi problemim var benim.oyun başlıo.bi süre sonra yaklaşık 40 dakka gibi bilgisayar kapanıyo tamamen.sonra bi süre acılmıo.ne yapmam lazım
  • Ya Arkadaşlar,Bilgisayarda Aley-oop tuşu hangisi bi türlü bulamadım.Yardım Ederseniz Sevinirim
  • Kimse Yok mu Bilen
  • Artık MP oynayamıyorum neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokolojik2

Ya Arkadaşlar,Bilgisayarda Aley-oop tuşu hangisi bi türlü bulamadım.Yardım Ederseniz Sevinirim

joystikte L2 + x e basacaksın adam potaya yönelirken ama bilgiyarda hangi tuş bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

quote:

Orijinalden alıntı: kokolojik2

Ya Arkadaşlar,Bilgisayarda Aley-oop tuşu hangisi bi türlü bulamadım.Yardım Ederseniz Sevinirim

joystikte L2 + x e basacaksın adam potaya yönelirken ama bilgiyarda hangi tuş bilmiyorum

Çok Teşekkürler.Bir Sorum Daha Olacak.Ben Ve Arkadaşım My PLayerdeki Playerlerimizle Bağlantılı Nasıl Oynayabiliriz?
  • arkadaslar şu smaç olayını bir türlü beceremedim bi yardım edermisiniz.Smaç
    "RT" ye basılı tutarak potaya doğru giderken "Sağ Analog" u iterek yapılır.

Bu konuda böle yazıyor ben de konsolla oynuyorum ve beceremedim yardım.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: criminal039

arkadaslar şu smaç olayını bir türlü beceremedim bi yardım edermisiniz.Smaç
    "RT" ye basılı tutarak potaya doğru giderken "Sağ Analog" u iterek yapılır.

Bu konuda böle yazıyor ben de konsolla oynuyorum ve beceremedim yardım.. :(

Uygun pozisyonda R1+Kare tuşlarına basarak smaç vurabilirsiniz.
  • teşekkürler hocam bu sefer oldu
  • Yaw su my player ta cpu trade leri kapatmanın bir yolu yok depilmi dostlar ? Kafayı yedi iyice manak manyak tradeler yapıyor takımların bir gerçekçiliği kalmadı yahu
  • intel chipset 4500 ekran kartı bu oyunu kaldırır mı acaba?

notebook ekran kartları sıralamasında bu ekran kartını ati 1300 den daha iyi bir sıraya koymuşlar. ati 1300 de bu oyun için min. gereksinim olarak belirtilmiş.

fikri olan paylaşabilir mi?
  • Resmi Yama yokmu hala ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.