Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nba Live'a göre ayarlamışsa.
    SS alıp buraya koyabilirler mi ?
  • 18 maçımı tamamladım bucksda. Ama bu takım sürekli yeniliyor.Takımın bütün sayılarını benle redd sırtlıyorduk redd sakatlandı bir ben varım.

Nasıl başka bir takıma geçebilirim?

Ayrıca halen 0 drill...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 11 Kasım 2009; 15:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend33

Klavyeden oynayan arkadaşlar.

Yokmu Klavyeden oynayan
  • Arkadaşlar Windows 7 64 bit işletim sistemini yükledikten sonra Nba 2k10 u oynayamıyorum..Microsof.NET framework 2.0'ı yükleyemiyorum(64 bit uyumsuz uyarısı veriyor).Windows 7'de 3.5 versiyonu varmış..Denetim Masası/Programlar/Windows özellikleri aç-kapa bölümünden framework ayarlarını açtığım halde indirdiğim 3.5 framework u kurarken "Programlardan Windows özelliklerini aç/kapa kısmını kullanınız" uyarısı çıkıyor..

Aynı sorunu yaşayan ve çözüme ulaşanlara duyrulur..
    Bu arada sistem özellikleri şöyle;
    P8700 Dual core 2.53gzh - 3mb L2 Cache
    4gb DDR2 ram 1066mhz
    ATi 4650 1Gb GDDR3 128bit ekran kartı
  • slm arkadaşlar...oyunu ps3 te association modda oynuyorum...nba todaydan güncel rosterları yüklüyorum,ama bi türlü association moda kaydedemiyorum...ana sayfada save rosters seçeneği var ama oraya kaydettikten sonra associaion moda atamıyorum bu savei...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmur20
    2.sezona baslayamıyorumm neden acaba yardımcı olur musunuz...

birçok kişinin başına gelen oyundaki buglardan biri yüzünden başlayamıyorsunuz.
    genelde oyuncunuzun bir kopyası(klonu) oluşmasından veya fikstürdeki hatadan kaynaklanıyor.
    bu sorun başına gelip şans eseri çözenler genelde oyun ayarlarıyla oynayıp tekrar tekrar deneyerek başardıklarını söylüyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: alpozge
    Benim bi sorunum var sizde öyle oldumu acaba ??
    Sorun şu ki myplayer modda sezon bitti ve playofflarda oynuyorum.herşeygüzel fakat.Attığım sayılar geriye doğru oluyor.Mesela kariyer sayı toplamım 1414 ken son maçta 40 küsür sayı attığım için 1370 lere gelmiş.
    Kariyer steal de 100 top çalmayı tamamlamışım completed yazıyor fakat. 97'ye düşmüş :) garip değil mi?

garip değil oyundaki diğer bugların yanında bu sorun hiç bir şey...

quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

My player'da oyuncum ilk takımı olan sacremento ile 10 maç oynadıktan sonra insider benimle ilgilenen bir sürü takım olduğunu ve seçimimi kendim yapabileceğimi söyledi,
    Ama teklif falan gelmedi yani benim takım değiştirmem için bir seçenek sunulmadı, onu ayrıca biryerdenmi yapıyoruz, yoksa daha fazla maç mı yapmalıyım, yada ben birşeyi gözden kaçırdımda sezon sonuna kadar sacrementoylamı anlaşmış oldum ?

sezonu bitirdikten sonra takım seçebilirsin.(genede 3 takım içinden seçiliyor)

quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

arkadaslar taktık foulerı hakemler calmıyor ,,bu sorunla karsılasan varmı?cözumu nedir??tşkler

2k9da da mevcut olan yamayla düzeltilen bir sorun. neden kaynaklandığı bilinmiyor ama bir süre oyunu oynadıktan sonra başlıyor.
    tek çözümü "Documents and Settings" deki ayar dosyalarını silmek...

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26
    Ya arkadaşlar bi hareket konusunda yardımınıza ihtiyacım var Knicks'te pg olarak oynuyorum bilgisayarda çogu crossover biliyorum ama şu fake back spini bir türlü yapamadım klavyeden oynayanlar yardımcı olursa sevinirim

dual player+sprint tuşlarına basılı tutup, hareket tuşlarından hareket yönüne göre geri ye basacaksın...

quote:

Orijinalden alıntı: Saygili
    Klavyeden oynayan arkadaşlar.

oyunun kontroller nba live a göre farklı, sağ analog 2k da şut çeşitleri için kullanıldığından ayarları kendine göre deneme yanılma yöntemiyle yapman lazım...

quote:

Orijinalden alıntı: YalnızEnes

18 maçımı tamamladım bucksda. Ama bu takım sürekli yeniliyor.Takımın bütün sayılarını benle redd sırtlıyorduk redd sakatlandı bir ben varım.

Nasıl başka bir takıma geçebilirim?

Ayrıca halen 0 drill...

sezon bitmeden takım değiştiremezsin. zaten gerçek nba oyuncuları da anlaşmaları bitmeden öyle istedikleri takıma gidemezler...

quote:

Orijinalden alıntı: lebroon

Arkadaşlar Windows 7 64 bit işletim sistemini yükledikten sonra Nba 2k10 u oynayamıyorum..Microsof.NET framework 2.0'ı yükleyemiyorum(64 bit uyumsuz uyarısı veriyor).Windows 7'de 3.5 versiyonu varmış..Denetim Masası/Programlar/Windows özellikleri aç-kapa bölümünden framework ayarlarını açtığım halde indirdiğim 3.5 framework u kurarken "Programlardan Windows özelliklerini aç/kapa kısmını kullanınız" uyarısı çıkıyor..

Aynı sorunu yaşayan ve çözüme ulaşanlara duyrulur..
    Bu arada sistem özellikleri şöyle;
    P8700 Dual core 2.53gzh - 3mb L2 Cache
    4gb DDR2 ram 1066mhz
    ATi 4650 1Gb GDDR3 128bit ekran kartı

ilk sayfada benzer sorun yaşayıp çözen bir arkadaşın mesajı var.

quote:

Orijinalden alıntı: cagamer
    slm arkadaşlar...oyunu ps3 te association modda oynuyorum...nba todaydan güncel rosterları yüklüyorum,ama bi türlü association moda kaydedemiyorum...ana sayfada save rosters seçeneği var ama oraya kaydettikten sonra associaion moda atamıyorum bu savei...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

bahsettiğin şeyi yapamaman normal. association mod her ynayışında farklı bir senaryoyla ilerler, oyuncular her seferinde farklı gelişirler, farklı performanslşar sergilerler...
    güncel rosterları mevcut savelerinin yerine yeni başlayacak modlarında kullanabilirsin...

• arkadaşlar 2K9 da playbooka bir kısayol tusuyla ulasıp,belirlediğimiz 4 tane oyunu set için de oynabılıyoduk,ya da savunmayı değiştirebiliyoduk.Şimdi hücümda dual playerla az cok onu yapabiliyorum ama savunma şeklimi değiştiremiyorum,lütfen yardımcı olun ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armored

arkadaşlar 2K9 da playbooka bir kısayol tusuyla ulasıp,belirlediğimiz 4 tane oyunu set için de oynabılıyoduk,ya da savunmayı değiştirebiliyoduk.Şimdi hücümda dual playerla az cok onu yapabiliyorum ama savunma şeklimi değiştiremiyorum,lütfen yardımcı olun ya.

Kontrol ayarlarında (options->my controller->control setup) "on-the-fly coaching right" a atadığınız tuşla hucüm/savunma setleri seçiliyor. Ayrıca 2k9dan farklı olarak set menüsüne girdikten sonra sprint/dualplayer tuşlarıyla hücum oyununun hangi oyuncu üzerinden döneceği seçilebiliyor.

(default gamepad ayarlarında d-pad sağ yön tuşu)

• quote:

Orijinalden alıntı: regist

quote:

Orijinalden alıntı: armored

arkadaşlar 2K9 da playbooka bir kısayol tusuyla ulasıp,belirlediğimiz 4 tane oyunu set için de oynabılıyoduk,ya da savunmayı değiştirebiliyoduk.Şimdi hücümda dual playerla az cok onu yapabiliyorum ama savunma şeklimi değiştiremiyorum,lütfen yardımcı olun ya.

Kontrol ayarlarında (options->my controller->control setup) "on-the-fly coaching right" a atadığınız tuşla hucüm/savunma setleri seçiliyor. Ayrıca 2k9dan farklı olarak set menüsüne girdikten sonra sprint/dualplayer tuşlarıyla hücum oyununun hangi oyuncu üzerinden döneceği seçilebiliyor.

(default gamepad ayarlarında d-pad sağ yön tuşu)

çok teşekkür ederim...

• my player da kendi oynadığın oyunun süremi ayarlamaya çalışıyorum Tsearch programı ile ama olmuyor...5 yazan yere 2 kere tıklıyorum kitleniyor program
    5 i delete ile 0 yapıyorum ama başka hiç bişey olmuyor...
    nerede yanlış yapıyorum acabaa...
  • oyunu normal oynarken oynayamıyorum sahaya çıkıyolar ve bi türlü maçı başlatamıyorum spikerde konuşmuyor ne klavye ne joystick işe yarasmıyor bunun sebebini bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtfs
    my player da kendi oynadığın oyunun süremi ayarlamaya çalışıyorum Tsearch programı ile ama olmuyor...5 yazan yere 2 kere tıklıyorum kitleniyor program

resimlerdeki adımları eksiksiz yaparsan bir sorun olmaz, bir aşamayı atlıyor labilirsin, herkes problemsiz yapıyor çünkü.

hala olmuyorsa "NBA.2K10+40.Trainer" bulup indir, onunla yaparsın...

quote:

Orijinalden alıntı: neczer

oyunu normal oynarken oynayamıyorum sahaya çıkıyolar ve bi türlü maçı başlatamıyorum spikerde konuşmuyor ne klavye ne joystick işe yarasmıyor bunun sebebini bilen var mı

oyundan çıkıp

"Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves"

klasöründeki ihtiyacın olan oyun dosya yedeklerini aldıktan sonra(myplayer.CMG, sliders gibi)

Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports içindeki "NBA 2K10" klasörünü sil...

oyuna girdikten sonra yedeklediğin myplayer, assoc. vs. save i geri kopyalarsın. buradaki amaç settings dosyasını sıfırdan yaratmak...

• Myplayers'da maç süresi arttırma ve oyuncumun güçlerini 99 yapma gibi şeyleri nerdne bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Myplayers'da maç süresi arttırma ve oyuncumun güçlerini 99 yapma gibi şeyleri nerdne bulabilirim

tercih meselesi ama myplayer modunda esas amaç kendi yarattığın çaylak oyuncuyu maçlar yaparak kendi çabalarınla geliştirmektir, hile ile güçleri 99a dayayınca modun ne anlamı kalır ki?

googleda "NBA.2K10+40.Trainer by binba1028" benzeri aramalar yapılarak bulunabilir.

edit:http://www.nbavg.com/nba-2k10-patches-downloads-f5/nba-2k10-trainer-t7.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regist -- 15 Kasım 2009; 14:33:54 >

• quote:

quote:

Myplayers'da maç süresi arttırma ve oyuncumun güçlerini 99 yapma gibi şeyleri nerdne bulabilirim

tercih meselesi ama myplayer modunda esas amaç kendi yarattığın çaylak oyuncuyu maçlar yaparak kendi çabalarınla geliştirmektir, hile ile güçleri 99a dayayınca modun ne anlamı kalır ki?

googleda "NBA.2K10+40.Trainer by binba1028" benzeri aramalar yapılarak bulunabilir.

edit:http://www.nbavg.com/nba-2k10-patches-downloads-f5/nba-2k10-trainer-t7.html

yok bi adammım var zaten kendi oynadığım bide hepsini 99 yapıp nasıl bişeyler yapabileceğimi merak ettim

Cevap için sağol :D

• quote:

quote:

my player da kendi oynadığın oyunun süremi ayarlamaya çalışıyorum Tsearch programı ile ama olmuyor...5 yazan yere 2 kere tıklıyorum kitleniyor program

resimlerdeki adımları eksiksiz yaparsan bir sorun olmaz, bir aşamayı atlıyor labilirsin, herkes problemsiz yapıyor çünkü.

NBA.2K10+40.Trainerı çince versiyonunu buldum ama eski versiyonu yok...bulamıyorum bildiğin bi link varmı acabaa...
  • quote:

quote:

quote:

NBA.2K10+40.Trainerı çince versiyonunu buldum ama eski versiyonu yok...bulamıyorum bildiğin bi link varmı acabaa...

Evet başka link varmı

Ayrıca ;

quote:

Resmi patch varmı

Bide benim driller neden -1 oldu Maç kazandım sp gelmedi :S

• ben buldum ingilizcesini.....cok zor oldu ama çince bi site numaralarını gir enterla 30 saniye bekle çince bi link çıkacak...
    ona tıkla ingilizcesi mevcut...
    http://allshares.ge/download.php?id=87439BA027
  • MRB ARKADAŞLAR BEN MY PLAYER MODUNDA BİR SEZONU BİTİRDİM (TOPLAM 102 MAÇ YAPTIM ŞAMPİYON VE MVP OLARAK ) FAKAT ŞU AN HİÇ BİR ŞEY YOK NE YENİ TAKIM FALAN NEDE YENİ SEZON BAŞLIYOR NORMAL MENÜ DURUYOR ŞİMDİ NE YAPACAĞIM Bİ BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YAZSIN
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.