Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu az önce yükledim açıyorum fakat press enter or start yazısı geldiğinde entera ve diğer bütün tuşlara basmama ragmen oyun başlamıyor kafayı yiyeceğim farklı crack denedim tekrar sildim kurdum...
  • ilk açıldığında senin yaptığın kontrol ayarları değil orjinal kontrol ayarları oluyor o enter hangisiyse ona bas sonra senin ayarlara geçiyor
  • Beyler ilk defa basketbol oyunu yükledim ve oynuyorum ama anlamadığım şeyleri sormak istiyorum lütfen cevap verin

1)Pes oynarken hani w ile s ye basığında adama yaklaşıp topu falan almaya çalışır haniya bu nba 2k10'dada böyle bir olay varmı illa kendimiz adamı bulup elinden topu almak zorundamıyız?

2)koşma tuşu varmı?

3)ribandı almak için potaya doğru zıplama tuşu varmı gamepadde hangi tuş?

4)Adama yaklaştığımızda hangi tuş ile elinden topu alıcam?

5) bu son soru bazen rakit takımın adamı benimkinin önüne geçiyo ve ben ne pas atabiliyorum ne hareket edebiliyorum nede şut çekebiliyorum bundan nasıl kurtulurum?

evet arkadaşlar bu kadar bildikleriniz cevaplarsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klozet

Beyler ilk defa basketbol oyunu yükledim ve oynuyorum ama anlamadığım şeyleri sormak istiyorum lütfen cevap verin

1)Pes oynarken hani w ile s ye basığında adama yaklaşıp topu falan almaya çalışır haniya bu nba 2k10'dada böyle bir olay varmı illa kendimiz adamı bulup elinden topu almak zorundamıyız?

2)koşma tuşu varmı?

5) bu son soru bazen rakit takımın adamı benimkinin önüne geçiyo ve ben ne pas atabiliyorum ne hareket edebiliyorum nede şut çekebiliyorum bundan nasıl kurtulurum?

öncelikle şunu belirtiyim 2k10 bir bakıma basketbol simulasyonu olduğundan alışması ve oynaması biraz zordur.

1) gerçek hayatta basketbolda rakibin elindeki topu kapmak futboldaki gibi kolay değildir. top çalma çok nadir olur, genelde rakibin basket atması engellenmeye çalışılır. "steal" tuşuyla topu rakipten kendin çalmak zorundasın, genelde 10 denemenin en az 9u başarısız olacaktır. "dual player" tuşuyla ise rakibin karşısında otomatik olarak durabilirsin.

2) elbette var "turbo" tuşu. yalnız yorulma barı biraz farklı, oyuncunu sürekli koşturduğunda toparlanamaz duruma getirebilirsin.

3) potaya doğru zıplama tuşu doğal olarak yön tuşları, yani "sol analog"u veya yön tuşlarını potaya doğru itip "ribaund" tuşuna basacaksın

4) 1. maddede açıklandı

5) yön tuşunu kullanıp yanından sıyrılıp geçeceksin, "turbo" dan da yararlanılabilir.

bahsettiğim "turbo, steal vs." tuşları için
    ana menü->options->my controller->controller setup

• Bu oyunda MYplayer da rakip takım forvet ve pivotları inanılmaz bir yüzde ile oynuyor bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır acaba?

Bu arada bu siteyi buldum 2k10 için bir sürü download var sömürünhttp://nba-2k.com/

Bu arada myplayer için pek çok özellikte oynama yapılabilen trainerhttp://www.nbavg.com/nba-2k10-patches-downloads-f5/nba-2k10-trainer-t7.html

• quote:

Orijinalden alıntı: regist

quote:

Beyler ilk defa basketbol oyunu yükledim ve oynuyorum ama anlamadığım şeyleri sormak istiyorum lütfen cevap verin

2)koşma tuşu varmı?

öncelikle şunu belirtiyim 2k10 bir bakıma basketbol simulasyonu olduğundan alışması ve oynaması biraz zordur.

1) gerçek hayatta basketbolda rakibin elindeki topu kapmak futboldaki gibi kolay değildir. top çalma çok nadir olur, genelde rakibin basket atması engellenmeye çalışılır. "steal" tuşuyla topu rakipten kendin çalmak zorundasın, genelde 10 denemenin en az 9u başarısız olacaktır. "dual player" tuşuyla ise rakibin karşısında otomatik olarak durabilirsin.

2) elbette var "turbo" tuşu. yalnız yorulma barı biraz farklı, oyuncunu sürekli koşturduğunda toparlanamaz duruma getirebilirsin.

3) potaya doğru zıplama tuşu doğal olarak yön tuşları, yani "sol analog"u veya yön tuşlarını potaya doğru itip "ribaund" tuşuna basacaksın

4) 1. maddede açıklandı

5) yön tuşunu kullanıp yanından sıyrılıp geçeceksin, "turbo" dan da yararlanılabilir.

çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için birazdan bakıcam tuşlara teşekkurler tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: regist

quote:

2)koşma tuşu varmı?

4) 1. maddede açıklandı

kardeş dediiklerin gerçekten doğru sadece bir şeyi yapamadım hani otomatik olarak rakibnin karşında durmak için dual player .... diye bir tuş var ben onu joyistikde l1 yaptım ve l1 e basılı tuttuğum halde adamın önüne geçmiyor acaba bunun farklı bi mantığımı var?

• Hocam sana bikaç sorum daha var yanıtlarsan sevnirim

1)Ben ilk normal maç yaptım butun adamları kendimiz yonetiyoduk sonra my league den 6 maç yaptım tek kişilik olarak sonra d ligine yükseldim şimdi sanırım 10 maç yapıcam bunların hepsinide tek olarak mı oynamak zorundayız? ve bu 10 maçı yapınca tek kişilik oyundan kurtulucakmıyız?

2)defans yapmayı bir türlü beceremedim nasıl yapılıyor :(
  • quote:

Hocam sana bikaç sorum daha var yanıtlarsan sevnirim

1)Ben ilk normal maç yaptım butun adamları kendimiz yonetiyoduk sonra my league den 6 maç yaptım tek kişilik olarak sonra d ligine yükseldim şimdi sanırım 10 maç yapıcam bunların hepsinide tek olarak mı oynamak zorundayız? ve bu 10 maçı yapınca tek kişilik oyundan kurtulucakmıyız?

Adı üstünde,my player.Yani senin oyuncun.Bu seneryoyu sevmediyseniz acc moduna girip oynayın yada online moda girip oynayın.Çünkü myplayerde 5 kişilik takımı yönetmek mümkün değildir. Yahu hiçmi pesde legend modunda oynamadınız? :)

Oyunda defans yapmak çok basit.Sadece adamını karşıdaki adama doğru yönelt yani ona şut atacak fırsat yada pas atacak fırsat bırakma. Top çalmayı sürekli denemeyin iyi top çalma yeteneği olmayanla.

Post taykende en iyi zamanı bekleyip sıçrayın,bu sayede karşıdaki rakibin atış pozisyonu azalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 27 Ekim 2009; 22:09:07 >

• nba 2k10 my player modda arkadaşlar bende iyi oynadıkça d+ f+ fln oluyor en azı c- onun azına inmiyor oyunu ben tam çözemedim eğer anlatırsanız çok sevinirim bide bu görevlerin ne olduğunu nasıl anlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızEnes

quote:

Hocam sana bikaç sorum daha var yanıtlarsan sevnirim

Adı üstünde,my player.Yani senin oyuncun.Bu seneryoyu sevmediyseniz acc moduna girip oynayın yada online moda girip oynayın.Çünkü myplayerde 5 kişilik takımı yönetmek mümkün değildir. Yahu hiçmi pesde legend modunda oynamadınız? :)

Oyunda defans yapmak çok basit.Sadece adamını karşıdaki adama doğru yönelt yani ona şut atacak fırsat yada pas atacak fırsat bırakma. Top çalmayı sürekli denemeyin iyi top çalma yeteneği olmayanla.

Post taykende en iyi zamanı bekleyip sıçrayın,bu sayede karşıdaki rakibin atış pozisyonu azalacaktır.

teşekkurler hocam peki ben şimdi hiçbir şutum isabet girmiyo uzaktan sanıorım ben defans gibi bişeyim forvet oynamak ve isabetli şut atmak istiyorum defans falan değil bunun için bi ayar yapabiliyomuyuz my playerin bi köşesinden ?

birde maçlarda surekli yewniliyorum az farklada olsa ipucu taktik falan verebilirmisiniz?

• Oyunda ilk oyuncuyu oluştururken size 5 tane pozisyon ve bu pozisyonlara uygun isimler verir. (3 pt,slasher,atletic vs...)

Bu 5 pozisyondan eğer siz daha çok atak oynamak ve topla uzun süre oynamak istiyorsanız pg yada sg pozisyonlarını seçin.

Sonra oradaki görevleri kendi isteğiniz doğrultusunda seçin.Örneğin ben sf pozisyonunda atletic bir oyuncu seçtim ve hızım,smaç ve turnikelerim iyi derecede.Ama şutlarım ve defansım zayıf.Kendiniz belirliyeceksiniz bunları...
  • Ben bayağı ilerlemiştim bunu değiştirmenin yolu yokmu baştan mı başlamak zorundayım?
  • Hocam yeni başladım sf atletik oldum ama bi sorum daha var

1)Şimdi my playerda maçları yaparken ğuanlamada ya c+ c- d+ falan alıyorum hiç a veya b alamadım ve hep - 100 falan kalıyo maç bitimine iyi puan yapmak için ne yapmak lazım maç boyunca?

2)ben süreyi arkadaşın verdiği programla 2dkya indirdim bunu 2dkya indirdiğim için az puan alıyo ve maç bitince az performans göstermiş gibi mi oluyoruz?

yani şimdi 5 dklık maçda 20 kere c+ d+ falan alıyoduk 2dklıkda 7 kere alabiliyosun buda senin az puan almana neden olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChnGT/GTS -- 27 Ekim 2009; 22:18:14 >
  • quote:

Hocam yeni başladım sf atletik oldum ama bi sorum daha var
    1)Şimdi my playerda maçları yaparken ğuanlamada ya c+ c- d+ falan alıyorum hiç a veya b alamadım ve hep - 100 falan kalıyo maç bitimine iyi puan yapmak için ne yapmak lazım maç boyunca?
    2)ben süreyi arkadaşın verdiği programla 2dkya indirdim bunu 2dkya indirdiğim için az puan alıyo ve maç bitince az performans göstermiş gibi mi oluyoruz?
    yani şimdi 5 dklık maçda 20 kere c+ d+ falan alıyoduk 2dklıkda 7 kere alabiliyosun buda senin az puan almana neden olurmu?

2 dakikalık maç mı olur.
    5 dakika bile az geliyor. Bence ideali 6 dakika.
    c+c-d+ ile yerinde sayarsın.
    Maç başlamadan önce senden ne istendiği yazıyor. Onlar 100'er puan.
    En çok skill puanını maçta aldığın nottan alıyorsun.
    Ondan sonra maçta gösterdiğin performans en çok skill puanı veriyor.
    Notunun iyi olmasını istiyorsan, rakibine sayı attırma, gerekli yerlerde iyi müdehaleler yap (blok yapmaya çalış). Blok yapamasanda iyi savunmandan dolayı + puan verecektir.
    Hücumda PG yada SG nin savunma oyuncusuna screen yap. (Ben en kolay + puanı bu şekilde alıyorum.) Screen takımının hücumunu da rahatlatacaktır.
    Savunmada off ball screen yap. (rakibini potadan uzak tut.)
    Bunlar kolay + puanlar.
    Diğerlerini de biliyorsun zaten. Sayı atacaksın doğru yerde pas ve asist yapacaksın, fast break lere koşacaksın vede sayı atacaksın.
    Aynı zamanda puan da aldıktan sonra skill lerini arttırırsan zaten oyun daha da kolay hale gelecek.
    Hadi iyi oyunlar

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot Ayhan -- 28 Ekim 2009; 9:06:26 >

• hocam omrunu futbol ve futbol oyunları ıle gecırmıs bır spor sever olarak bır sorum var...

nba 2k10 oynuyoruz kendımızden gecıyoruz, sabahlıyoruz eve arkadasları cagırıp "ŞAKIYIIIIIL ONİYIIIIIILLLLL LAN İŞTE" diye bağırarak oynuyoruz. fakat oyunu yalın olarak oynayacağımız zaman hangı modda oynamalıyız yanı bilenler için şu şekilde bir örnek veriyim, pes'de ki master lig gibi finansa transfere bakabılecegımız NBA in tum maclarını onayabılecegımız mod hangısı playoff falan mı... ben sezon da oynuyorum burada transferde sıkıntı yasıyorum. bostakı oyuncular nasıl bulunur a. iverson u l.james ile aynı takımda oynatmak ıstıyorum, maç kazandıkca para kazanmıyormuyum, alt yapıdan ardalar messiler cıkartamıyomuyuz .. aydınlatabılırsenız sevınırım :(
  • Ya arkadaşlar oyun kurulurken hata veriyor sürekli

The cabinet file "nba2k10_16.cab" required for this installation is corrupt cannot be used. This could indicate a network error, an arror reading from the CD-Rom or a problem with this package.

naapcam bilemiyom valal kafayı yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06reis
    hocam omrunu futbol ve futbol oyunları ıle gecırmıs bır spor sever olarak bır sorum var...
    nba 2k10 oynuyoruz kendımızden gecıyoruz, sabahlıyoruz eve arkadasları cagırıp "ŞAKIYIIIIIL ONİYIIIIIILLLLL LAN İŞTE" diye bağırarak oynuyoruz. fakat oyunu yalın olarak oynayacağımız zaman hangı modda oynamalıyız yanı bilenler için şu şekilde bir örnek veriyim, pes'de ki master lig gibi finansa transfere bakabılecegımız NBA in tum maclarını onayabılecegımız mod hangısı playoff falan mı... ben sezon da oynuyorum burada transferde sıkıntı yasıyorum. bostakı oyuncular nasıl bulunur a. iverson u l.james ile aynı takımda oynatmak ıstıyorum, maç kazandıkca para kazanmıyormuyum, alt yapıdan ardalar messiler cıkartamıyomuyuz .. aydınlatabılırsenız sevınırım :(

Association Modunda oynayacaksınız ama pes' in menejerliğine nazaran çok daha karmaşıktır, biraz uğraşmanız gerekecek.
    nba de parasını bastırıp oyuncu almak pek o kadar kolay değildir.
    ilk mesajdaki " 6. Association Modu'nda Finans " konusunu bir inceleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head
    Ya arkadaşlar oyun kurulurken hata veriyor sürekli
    The cabinet file "nba2k10_16.cab" required for this installation is corrupt cannot be used. This could indicate a network error, an arror reading from the CD-Rom or a problem with this package.
    naapcam bilemiyom valal kafayı yedim.

"nba2k10_16.cab" dosyanız bozulmuş, dvd den yüklemeye çalışıyorsanız dvd'de çizik vs. olabilir, iso ise küçük ihtimal ama eksik inmiş olabilir. "yoksay" gibi bir seçenek varsa onu deneyin oyun hatalı da olsa yüklenecektir, eğer bu seçenek yoksa yapacak bir şey de yok yeni bir dvd ye ihtiyacınız var...

• quote:

Hocam yeni başladım sf atletik oldum ama bi sorum daha var

macı kaybedersen -100 puan alırsın
  • Teşekkürler dostm çok güzel paylaşım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.