Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu quick game den oynarken tek kişiyi yönetiyordm sürekli cevap ını burda bulmuş oldum
  • Hayır bu kadar uzun bir mesaja alıntı yapılır mı ya :D:D:D şaka mı bu mesaj :D oyunda çok sıkıntılar var o kadar maç kastım bi anda dumur oldum my player modu tıkandı yani... İnşallah düzeltirler patch'le...
  • Gerçekten çok yararlı bir paylaşım ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: regist

* Sistemim gayet iyi, diğer oyunlarda olmuyor ama bu oyunda kasma yaşıyorum.
    Genelde varolan bir problrem, resmi yamayı bekliyoruz.

oh be sadece bende olmuyomuş zaten ilk periyotta değilde 2 periyotta başlıyo sahanın ortasına gelince, oyunu durdurup başlatınca geçiyo enteresan inşallah yamayla düzelir.Bilgiler için teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar oyunu kurarken bi sorun yaşıyorum şöyle ki

net framework 1.1 i kurmaya çalışıyo ancak işletim sistemimle (vista ultimate sp 2) uyumlu değildir diye uyarı geliyo o yüzden kuruluma da devam edemiyorum ne yapmamı önerirsiniz

bu arada sistem sanki hiç framework yok gibi 1.1,2.0,3.0 hiçbirini göremedim üst versiyonları kursam yine bunu kurmaya çalışır mı ?

şimdiden teşekkürler..
  • ellerine saglık tek kelime ile olaganüstü...
  • Eline, emeğine sağlık. Bravo
  • bu oyun için hangi gamepadi önerirsiniz?

korsan alırsak ileride on-line sorunu yaşarmıyız?

Cevaplarsanız teşekkür ederim
  • yardımın için teşekkür ederim çok sağol intention faul olayından kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van Wilder
    merhaba arkadaşlar oyunu kurarken bi sorun yaşıyorum şöyle ki
    net framework 1.1 i kurmaya çalışıyo ancak işletim sistemimle (vista ultimate sp 2) uyumlu değildir diye uyarı geliyo o yüzden kuruluma da devam edemiyorum ne yapmamı önerirsiniz
    bu arada sistem sanki hiç framework yok gibi 1.1,2.0,3.0 hiçbirini göremedim üst versiyonları kursam yine bunu kurmaya çalışır mı ?
    şimdiden teşekkürler..

bildiğim kadarıyla vista ve win7 zaten framework yüklü gelirler.
    denetim masası -> programlar -> Windows Özelliklerini aç veya kapat
    menüsünden aktifleştirilebilir.

buna rağmen uyumluluk uyarısı alıyorsanız, uyarıya rağmen kurmayı deneyiniz. win7 de böyle bir seçenek vardı.

tüm bunlar işe yaramadıysa son çözüm önerisi ise şöyle;

Oyunun DVDsinin içine girip ana menüde setup.ini dosyasını not defteri ile açtığınızda şunları göreceksiniz;

PreRun = Microsoft .NET Framework 1.1; MSNET110; Packages\dotnetfx11.exe; /q
    PreRun = Microsoft .NET Framework 2.0; MSNET200; Packages\dotnetfx20.exe; /q
    SetProp = DirectX runtime components; DXRUNTIME; Packages\DirectX\dxsetup.exe;

buradaki ilk 2 satır bilgisayarınızda Framework kontrolü yapar yoksa kurmaya çalışır. setup.ini deki bu 2 satırı silip kaydederseniz artık bu kontrolü yapmayacaktır. yalnız DVD içinde doğal olarak bu değiştirme işlemini yapamazsınız.
    PowerISO adında bir programla bu işlem zahmetsizce yapılabilir.
    Ya da daha zahmetli bir işlemle Nero benzeri bir yazma programı kullanarak; önce tüm DVD içeriğini bilgisayarınızda bir klasöre taşıyın, ardından setup.ini yi değiştirin ve son olarak yeni DVD iso dosyanızı yazın. Yazdığınız dosyanın etiketi eskisiyle aynı olmalıdır(NBA_2K10), direkt dvd yazmaktansa önce iso kalıbı hazırlayınız.
    Biraz zor ve uğraştırıcı bir işlemdir, kurulumu bu sayede yapabilirsiniz ama frameworkler olmadan oyunda sorun yaşayıp yaşamayacağınızı bilemem

kullanmaktaki tüm sorumluluk size aittir, kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regist -- 21 Ekim 2009; 17:50:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ---john---
    bu oyun için hangi gamepadi önerirsiniz?

size kalmış, paraya kıyıp Logitech' in Rumplepad 2 veya ChillStream' i ile Microsoft' un XBOX 360 Controller for Windows' unu tercih edebilirsiniz.

Ya da daha ucuza çakmalarını alabilirsiniz(snopy, kontorland vs...)

quote:

Orijinalden alıntı: ---john---
    korsan alırsak ileride on-line sorunu yaşarmıyız?

bu sorunun cevabını kimse bilemez...
  • @regist çok teşekkür ederim

oyunun sistem gereksinimlerini bilgisayarım kaldırıyor

orjinal alırsam oyun açılmazsa,hata verirse veya başka bir sorun yaşarsam geri verebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 21 Ekim 2009; 18:25:24 >
  • oyunun yaması çıkacakmış acaba çıkış tarihi belli oldumu?
  • zorluk seviyesi ayarı ıcın sayıların karşılıg ne acaba rokie pro superstar bunların sayı karsılıkları nedir?
  • Bu oyunda drillsler sadece sezon başımı var? 33 maç oldu ve nba'deyim ancak hiç drills alamıyorum. Haliyle oyuncumun gücü hala 43 sizce anormal bir durum söz konusu mu? Oyuncumu geliştirmek için başka ne yapmalıyım? (Görev yap falan demeyin her maç en az 1200sp kazanıyorum zaten)
  • analog gamepad sart mı ben analogsuz logitech le oynuyorum 360 derece smac felan yapamıyorum ama yetiyor gibi acaba cok sey mi kacırıyorum analoglu gamepad alsam cok farkedermi
  • arkadaşlar aynısını 2k9'da(bir çok defa farklı yerlerden indirip kurdum sonunda orj. aldım yine sorun devam etti) yaşıyordum. 2k10 da aynı problem var. sistemim gayet iyi ve full 60 fps almama rağmen. yarı sahayı geçince ve atılan uzun paslarda hafif bir takılma-donma oluyor. bu durum canımı çok sıkıyor. çünkü özellikle hızlı hücumlarda daha belli oluyor. neden kaynaklanıyor acaba? denemediğm şey kalmadı.

[B]lütfen cevap bekliyorum.[/B]
  • Bende de çok fazla kasma oluyor, anladığım kadarıyla çoğu kişide böyle, her hangi bir yama olduğunda buradan paylaşırsanız sevinirim. Yararlı bir rehber olmuş teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -onur

Bende de çok fazla kasma oluyor, anladığım kadarıyla çoğu kişide böyle, her hangi bir yama olduğunda buradan paylaşırsanız sevinirim. Yararlı bir rehber olmuş teşekkürler.

anlamadığım ayarları full yapsam da en düşüğe getirsemde yine aynı yerlerde takılma oluyor. takılma dediğim gibi sadece yarı sahayı geçerken ve uzun paslarda oluyor. sistem gayet iyi onla ilgili bir sorun değil yani.

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

2K Games'in NBA oyunu bana göre değil.Daha dün kurdum,bugün kaldırıyorum.Live'da Pc platformuna çıkmadı.Hay böyle işin

pcye en son çıkan nba live 08 oynmadın galiba. rakip takım oyuncu değişiklği yapmaz, oyunu sadece kısalar domine eder, uzunlara top inmez saçma sapan smaçlar...vs kısacası rezalet

2k serisi her şeyiyle çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.matsuyama -- 21 Ekim 2009; 22:20:59 >

• Nba 2K10 Ana Konusunda Anlattık Neden Kastınığını Ve Cözümünü Bakan Olmamış Demekki,Yine Ekleyelim..
    C:\Users\Kullanıcı Adınız\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K10\Saves\Config.cfg'yi Not Defterine Sürükleyip Aşşağıdaki Değerleri Uygulayın.
    Soru İşareti Olan Kısmı Size Ait Dİğerini Aynen 3 Yapın Ve Oyuna Girin.

İşlemci Sayısı
    GPU_LOGICAL_THREAD = ?

STALL_CPU_ON_END_FRAME = 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 21 Ekim 2009; 22:28:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.