Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim problemim biraz daha karışık sanırım , gamepadimin sağ analog tuşu çalışmıyor , daha doğrusu gamepaddeki 1 2 3 4 tuşları gibi çalışıyor. 1 2 3 4 tuşları da aynı anda çalışıyor yani hem o tuşlar hem sağ analog aynı işlevi görüyor. yön tuşları ve sol analogda aynı işlevi görmekte , yön tuşları da sol analog gibi çalışmakta , işletim sistemin windows 7 64 bit , yardımcı olabilecekler için şimdiden teşekkürler.
  • international faul aktif olduğu halde faul yapmıyor bende. bu sadece bende oluşan bişeymi yoksa oyunda hatamı var arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

international faul aktif olduğu halde faul yapmıyor bende. bu sadece bende oluşan bişeymi yoksa oyunda hatamı var arkadaşlar.

bu sorun 2k9da güncelleme yapılana kadar yaşanıyordu 2k10da hiç başıma gelmedi, oyunu bir süre oynadıktan sonra başlıyordu neden olduğunu bilmiyorum ama çözümü için

oyundan çıkıp
    "Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves"

klasöründeki ihtiyacın olan oyun dosya yedeklerini aldıktan sonra(myplayer.CMG, sliders gibi)

Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports içindeki "NBA 2K10" klasörünü sil veya adını değiştir...

Config.cfg veya Settings.STG dan kaynaklanan bir hata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regist -- 31 Ekim 2009; 19:01:45 >

• redist senin oyunda faul yapılabiliyor yani doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 31 Ekim 2009; 21:23:48 >
  • Teşekkürler çok işime yaradı.
  • beyler şimdi geçen sene pc de game pad ile oynayanlar için bir tuş yaması yapmışlardı icon pas da A B C yerine kare,üçgen,X çıkıyordu ps gibi texmod ile çalışan bir yamaydı bu sene de var mı acaba öyle bir şey avrsa bana ilaç gibi gelir ?

• Mükemmel olmuş ellerine sağlık hocam hemen alayım şu oyunu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASLAN1905

Arkadaşlar oyunu az önce yükledim açıyorum fakat press enter or start yazısı geldiğinde entera ve diğer bütün tuşlara basmama ragmen oyun başlamıyor kafayı yiyeceğim farklı crack denedim tekrar sildim kurdum...

Senin ilacın bende aslanımvalla dostum aynısı bende 2k9 da olmuştu ilk yükleyişimde yükledim oldu formattan sonra yükledim aynı bu dediğin gibi oldu daha sonra farklı bir kullanıcı açmıştım onda girip oynayabiliyordum
  • gamepadle online oynayamıyorum. klavyeyi iptal edince starta basamıyosun ve dolayısıyla maça başlayamıyosun
  • assocatıon moda da chıagoyla bır sezon bıtırıp mıamıyle yenı sezona basladım ama trade de cok enretasan bı durum var ,, teklıf ettıgım takım kabul etmezse kabul etmeleri için zorla diye bı scenek cıkıyo yes e tıklayınca adamlar cok sacma teklıflerı bıle kabul edıyolar...bu durumla karsılasan oldumu???? hall of fame de oynuyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78
    assocatıon moda da chıagoyla bır sezon bıtırıp mıamıyle yenı sezona basladım ama trade de cok enretasan bı durum var ,, teklıf ettıgım takım kabul etmezse kabul etmeleri için zorla diye bı scenek cıkıyo yes e tıklayınca adamlar cok sacma teklıflerı bıle kabul edıyolar...bu durumla karsılasan oldumu???? hall of fame de oynuyorm

trade override ı aftif yapmışsın
    assocatıon settings -> trade override -> off
  • Selam arkadaşlar. NBA 2k9'ı tüm ayarlar full 2xaa çok rahat oynarken 2k10'de ayarları en yüksek de yapsam en düşük de yapsam aynı. acayip kaıyor. 15fps civarında. sistemim : athlon 3500 @ 2.8, 2gb ram, Hd3870.. sizce neden olabilir? işlemciyle ilgisi olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: regist

quote:

Orijinalden alıntı: theboss78
    assocatıon moda da chıagoyla bır sezon bıtırıp mıamıyle yenı sezona basladım ama trade de cok enretasan bı durum var ,, teklıf ettıgım takım kabul etmezse kabul etmeleri için zorla diye bı scenek cıkıyo yes e tıklayınca adamlar cok sacma teklıflerı bıle kabul edıyolar...bu durumla karsılasan oldumu???? hall of fame de oynuyorm

trade override ı aftif yapmışsın
    assocatıon settings -> trade override -> off

tşk ederım arkadasım : )
  • 2.sezona baslayamıyorumm neden acaba yardımcı olur musunuz...
  • Benim bi sorunum var sizde öyle oldumu acaba ??

Sorun şu ki myplayer modda sezon bitti ve playofflarda oynuyorum.herşeygüzel fakat.Attığım sayılar geriye doğru oluyor.Mesela kariyer sayı toplamım 1414 ken son maçta 40 küsür sayı attığım için 1370 lere gelmiş.

Kariyer steal de 100 top çalmayı tamamlamışım completed yazıyor fakat. 97'ye düşmüş :) garip değil mi?
  • My player'da oyuncum ilk takımı olan sacremento ile 10 maç oynadıktan sonra insider benimle ilgilenen bir sürü takım olduğunu ve seçimimi kendim yapabileceğimi söyledi,
    Ama teklif falan gelmedi yani benim takım değiştirmem için bir seçenek sunulmadı, onu ayrıca biryerdenmi yapıyoruz, yoksa daha fazla maç mı yapmalıyım, yada ben birşeyi gözden kaçırdımda sezon sonuna kadar sacrementoylamı anlaşmış oldum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

My player'da oyuncum ilk takımı olan sacremento ile 10 maç oynadıktan sonra insider benimle ilgilenen bir sürü takım olduğunu ve seçimimi kendim yapabileceğimi söyledi,
    Ama teklif falan gelmedi yani benim takım değiştirmem için bir seçenek sunulmadı, onu ayrıca biryerdenmi yapıyoruz, yoksa daha fazla maç mı yapmalıyım, yada ben birşeyi gözden kaçırdımda sezon sonuna kadar sacrementoylamı anlaşmış oldum ?

Kesinlikle,banada o tür şeyler söylüyor ama herhangi bir hareket yok.

Ayrıca ben oyuna başlar başlmaz hazırlık maçları ve yaz kampının ardından nba ye seçildim. Bucksda forma giyiyorum ve 8 maçımı tamamladım.Ama drill felan gelmedi daha...
  • Sen direk takıma seçildiysen aradaki d lig drillerini kaçırdın sanırım
    Bende yeniden başladım my player a önceden all around shooting guard idim, şimdi athletic sg, kesinlikle atlethic i oynamak daha kolay geldi, oyuncu fiziksel olarak güçlü olunca her türlü penetre ve itiş kakış daha kolay oluyor
  • arkadaslar taktık foulerı hakemler calmıyor ,,bu sorunla karsılasan varmı?cözumu nedir??tşkler
  • Ya arkadaşlar bi hareket konusunda yardımınıza ihtiyacım var Knicks'te pg olarak oynuyorum bilgisayarda çogu crossover biliyorum ama şu fake back spini bir türlü yapamadım klavyeden oynayanlar yardımcı olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.