Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baştan yükleyemem 35 rar ı ve içinden çıkanı oynu kurduktan sonra sildim
    başka çözüm gerek
  • Ben 2k10'i Xbo 360 da oynuyorum Xbox için tsearch gibi bir program var mı Myplayer modunda cpu dakikasını düşürmek istiyorum ne yapabilirim ?
  • Ben bu oyunu ps3'te kardeşimle karşılıklı oynamak istiyorum ama pesteki gibi karşılıklı nasıl takım seçiyoruz?
    Beceremdik valla.
  • arkadaşlar bnm bi sorunum var bir türlü çözemedim sorunum şu bütün formaların arkasında sol tarafta kalın bi çizgi var kimisinde kalın kimisinde ince bazılarında ise hiç çizgi yok nasıl çözebilirim lütfen yardım edin

• beyler SMAÇ BASAMIYORUM stick mtick denedim yok abi olmuyor turobyada basıyorum yok. gamepad var yine olmuyor
  • Nbadeki 2. sezonumda Orlando ile şampiyon olduk. 3. sezona başlamak istediğimde next game dediğimde tekrar bulunduğum yere dönüyor. Bu problem ile ilgili herhangi bir çözüm var mı? 164 maç yapmıştım ovr 78 e çekmiştim buraya kadarmış heralde
  • Uzun zamandır oynuyorum ama konuyu ilk defa görüyorum çok işime yaradı sağol
  • Arkadaşlar ben quickgame modunda oynarken sadece bir adamı yönlendiriyorum nasıl tüm takımı yönlendiricem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Show Must Go On

Arkadaşlar ben quickgame modunda oynarken sadece bir adamı yönlendiriyorum nasıl tüm takımı yönlendiricem?

Option > My Controller > Control Settings > Preferred Position -None olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Psycho]

Nbadeki 2. sezonumda Orlando ile şampiyon olduk. 3. sezona başlamak istediğimde next game dediğimde tekrar bulunduğum yere dönüyor. Bu problem ile ilgili herhangi bir çözüm var mı? 164 maç yapmıştım ovr 78 e çekmiştim buraya kadarmış heralde

Benim adam ilk sezonda 55. maç itibariyle 84 overalla sahip yav. Çok az gelişmiş seninki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Arkadaşlar ben quickgame modunda oynarken sadece bir adamı yönlendiriyorum nasıl tüm takımı yönlendiricem?

Teşekkür Ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1350

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Teşekkür Ederim :)

• Arkadaşlar ben yeniyim de smaç yarışmasını yapamadım bunun için acil yardıma ihtiyacım var desteğinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

windows 7 de oyuna giriyorum yalnız maç esnasında spikerin sesi gelmiyor ?

aynı sorun bende de mevcut. cevabını da göremedim burada. yardımcı olabilir misiniz?
  • Benimde bir sorunum var oyunu acıyorum ama kayıt yapmıyor eğerkaparsam oyunu tekrar bütün ayarları yapmam ve maclara yeniden başlamam gerekıyor eskıden böyle bır sorunum yoktu pc ye yüklüyorum sorun cıkmıyor ama laptopta sorun yaşıyorum ( daha öncedende aynı laptopta 2k10 u oynamıştım ) yardım ederseniz sevinirim
  • Oyunun nerdeyse yeni versiyonu çıkacak hala sorunlarla uğraşıyor millet... Arkadaşlar bu oyun malesef böyle, kiminde hata vermezken kiminde veriyor. umarım yeni versiyonunda böyle şeyler başımıza gelmez...
  • İlginç olan hatta vermiyordu sonradan başladı hatta vermeye ben onu anlamıyorum bir türlü laptoptan kaldırdım yenıden yükleyınce sorun yaratmaya basladı
  • smaç basarken hem adamı yönlendirip hem koşturum hemde sağ analogu ileriye nasıl itiyorsunuz ben hiç beceremedim.
  • my player kariyerimde maça girdiğimde direk hava atışıyla başlıyor oyun. daha önceki save'mde salonu gösteriyordu, oyuncuların isimlerini sayıyordu. acaba ayarlarını mı bozdum şimdi göstermiyor. nasıl düzeltebilirim.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

smaç basarken hem adamı yönlendirip hem koşturum hemde sağ analogu ileriye nasıl itiyorsunuz ben hiç beceremedim.

Ne varki onda yav
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.