Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür kuzenimle multi oynamaya çalışıyoduk sonunda oldu. Teşekkürler süper bir rehber. Smaç basmayı burdan öğrendim :)
  • Arkadaşlar oyunun zorluğu beni çok sinir etmeye başladı. Oyun harika tabii orası ayrı da.

All Star zorluk seviyesini geçemiyorum. Bir aşağı seviye çok kolay geliyor, farkla kazanıyorum ama All Star seviyesinde kesinlikle yeniliyorum. Bir kere bile maç alamadım. Nedir bunun incelikleri yahu? Rakip manyak gibi oynuyor. Her boştan salladığı giriyor, ribaundları alıyor. Ne yapmam lazım anlamıyorum ki, uzun süredir de bu oyunu oynarım yani öyle yeni başlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar oyunun zorluğu beni çok sinir etmeye başladı. Oyun harika tabii orası ayrı da.

All Star zorluk seviyesini geçemiyorum. Bir aşağı seviye çok kolay geliyor, farkla kazanıyorum ama All Star seviyesinde kesinlikle yeniliyorum. Bir kere bile maç alamadım. Nedir bunun incelikleri yahu? Rakip manyak gibi oynuyor. Her boştan salladığı giriyor, ribaundları alıyor. Ne yapmam lazım anlamıyorum ki, uzun süredir de bu oyunu oynarım yani öyle yeni başlamış değilim.

Aynı sorun bende de var bir alt seviyede çok kolay maç kazanırken, All Star'da çok zorlanıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar oyunun zorluğu beni çok sinir etmeye başladı. Oyun harika tabii orası ayrı da.

Aslında sliderları AI nin sliderlarından 7 puan daha fazla artırmak gerek, çünkü AI çok iyi pozisyon yaratıyor ayrıca oyunu setli oynarsanız daha kolay pozisyon bulduğunuzu görürsünüz.

• arkadaşlar taktik açısından çok çeşitli oynamanız lkazım ben de superstar da zorlanıyorum all star da savunma ve hücumda farklı taktikler deniyorum
    hücumda pick and roll çok kullanıyorum savunmada ise zone yapıyorum genelde ama zone savunmada deli gibi alley hoop yiyorsunuz
    bu arada oyun 2. periyottan itibaren bende ara ara 15 fpsye düşüyor sonra tekrar 50 fps ye çıkıyor bunun sebebini bilen var mı bir türlü bulamadım ekran kartı driveri değştirdim baştan kurdum configle oynadım gene aynı ne yapmama lazım çok sinirimi bozuyor bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

arkadaşlar taktik açısından çok çeşitli oynamanız lkazım ben de superstar da zorlanıyorum all star da savunma ve hücumda farklı taktikler deniyorum
    hücumda pick and roll çok kullanıyorum savunmada ise zone yapıyorum genelde ama zone savunmada deli gibi alley hoop yiyorsunuz
    bu arada oyun 2. periyottan itibaren bende ara ara 15 fpsye düşüyor sonra tekrar 50 fps ye çıkıyor bunun sebebini bilen var mı bir türlü bulamadım ekran kartı driveri değştirdim baştan kurdum configle oynadım gene aynı ne yapmama lazım çok sinirimi bozuyor bu olay

Pick and Roll'dan sonra perdeleyen oyuncu boşalıyor, her zaman onla alley-oop yapıyorum, çözümü yok mutlaka boşalıyor 2K11'de düzeltmişler videolardan gördüğüm kadarıyla. Ben o şekilde My Playerde bir maç 26 assist yapmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Aslında sliderları AI nin sliderlarından 7 puan daha fazla artırmak gerek, çünkü AI çok iyi pozisyon yaratıyor ayrıca oyunu setli oynarsanız daha kolay pozisyon bulduğunuzu görürsünüz.

Slider nedir hiç bilmiyorum oyunda rastlamadım.

Slider ayarları var mı önerebileceğiniz? Ayrıca setli oynama konusunu biraz açarsak çok iyi olur. Setli oynamak nasıl oluyor? Ben harala gürele girişiyorum karşıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Eylül 2010; 13:19:04 >

• quote:

quote:

quote:

Slider nedir hiç bilmiyorum oyunda rastlamadım.

Slider ayarları var mı önerebileceğiniz? Ayrıca setli oynama konusunu biraz açarsak çok iyi olur. Setli oynamak nasıl oluyor? Ben harala gürele girişiyorum karşıya

Oyun içerisinde Playcalling tuşlarından (configrationdan bakabilirsiniz) 4'e bastığınız zaman altta seçenekler çıkar, mesela orada sg-sf vs. var. SF'yi seçerseniz altta seçenekler var ordakilerden birini "A"ya basıp seçtiniz sahanın üzerinde daireler ve çizgiler oluşur, daire topun o alanda olması gerektiğini çizgilerde oyuncunun koşacağı yeri, perdeleme yapacağı yeri, pas atacağın yeri gösterir atağın sonunda SF mevkinde olan adamın eline top gelir ve onla sayı bulmaya çalışırsın. Slider ise şutların, top çalmaların başarılı olma yüzdesidir, mesela "3pt Shoot"u 99 yaparsan tüm 3 sayıların girer (ortasahalardan atışlarda ise girme şansını arttırır.) Slider'ları Prefences/Options (ikisinde biriydi, oyun yüklü olmadığından hatırlamıyorum) Game Sliders'dan ayarlayabilirsiniz.

• Slider ayarları buldum forumdan. Uyguladım ve daha ilk maçta all-star'ı 10 sayı farkla yendim. Bir kaç set taktiği de yaptım bazı ataklarda. Yavaş yavaş setlere alışmam lazım.

Ama slider'ların bu kadar etkilemesi çok ilginç Çok daha gerçekçi bir oyun oldu bu sefer. Önceden rakibin her attığı giriyordu, şimdi %'leri düştü. Olması gereken de bu zaten. Her maçtan sinir küpü şeklinde çıkmaya son artık
  • quote:

Slider ayarları buldum forumdan. Uyguladım ve daha ilk maçta all-star'ı 10 sayı farkla yendim. Bir kaç set taktiği de yaptım bazı ataklarda. Yavaş yavaş setlere alışmam lazım.

Ama slider'ların bu kadar etkilemesi çok ilginç Çok daha gerçekçi bir oyun oldu bu sefer. Önceden rakibin her attığı giriyordu, şimdi %'leri düştü. Olması gereken de bu zaten. Her maçtan sinir küpü şeklinde çıkmaya son artık

Setli oynamaya tameman alış, o zaman en son zorluk seviyesinde (Hell'li bişeydi oyun yüklü olmadığından hatırlamıyorum ) zorlanırsın anca, ben o seviyede zorlanıyordum bayağı, periyotlarıda 8 dakika ayarlarsan çok iyi olur eğer setli oynarsan tüm periyotlarda 100 sayının üzerine çıkarsın (aldığın takımlada ilgili gerçi). Hadi iyi oyunlar.

• arkadaşlar fake nasıl yapacağız? hem gamepad hem klavye için lazım
    baştaki yazıda lt falan yazıyo sağ anloğu it çek falan diyo ama bi türlü olmuyo çok acil yardım edin arkadaşlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

arkadaşlar fake nasıl yapacağız? hem gamepad hem klavye için lazım
    baştaki yazıda lt falan yazıyo sağ anloğu it çek falan diyo ama bi türlü olmuyo çok acil yardım edin arkadaşlar ..

Şut feyki için, şut tuşuna dokun-çek.
  • 5 dk'lik periyotlar icin süperstar seviyesinde uygun bir slider arıyorum.aslında bu lafları söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama bende dante gibi bu cok yüzdeli atma olayına gıcık oldum.ve optionsta hepsi 50(hic dokunmadım)sizce gercekci bir oyun icin neleri ne kadar degistirmeliyim?
  • acaba bilgisayarda hem klavye hemde gamepad den nasıl yapacağız acaba?ben bir türlü yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

5 dk'lik periyotlar icin süperstar seviyesinde uygun bir slider arıyorum.aslında bu lafları söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama bende dante gibi bu cok yüzdeli atma olayına gıcık oldum.ve optionsta hepsi 50(hic dokunmadım)sizce gercekci bir oyun icin neleri ne kadar degistirmeliyim?

http://forum.donanimhaber.com/m_36820567/tm.htm

Kullandığım ayarlar. Oyun bambaşka oldu. Ayarları paylaşan arkadaşa da buradan teşekkürler

• hem gamepad hemde klav ye den nasıl yapabiliriz acaba?
  • ilk sayfadaki rehberi okudum yazanın eline sağlık fakat my player modunda takımdakilere nasıl taktik vereceğim örneğin perdeye gel ya da içeriyi boşalt gibi (pc de oynuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertblade -- 6 Eylül 2010; 1:48:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

ilk sayfadaki rehberi okudum yazanın eline sağlık fakat my player modunda takımdakilere nasıl taktik vereceğim örneğin perdeye gel ya da içeriyi boşalt gibi (pc de oynuyorum)

Options'a gel oradan Configuration'ı seç. Klavye'nin tuşlarını ayarladığın bölüme geç, en altlarda Playcalling tuşları var onlara sırasıyla 1-2-3-4 tuşlarını ata.
    Sonra maça girdiğinde 1'e basıp pas tuşuna bastığında perdeleme ve 1'e basıp spin (crossover, şut tuşuda olabilir hatırlayamadım) tuşuna basarsan takım arkadaşların içeriyi boşaltır, eğer pg sen çok yararlı olur hem sayı hem assist bakımından, içeriye girmeyi başarırsan oradan SF'yi veya SG'yi tutan adam seni bloklamaya geliyor o sırada senin takım arkadaşların boşalıyor sg'ye atarsın pası gömer 3'lüğü ama her zaman işe yaramaz onuda söyleyeyim, bazen gelmiyorlar bloklamaya.

Edit: Bu arada My Player modunda "Playcalling 4" tuşuyla oyun kurmak için bir nba takımında olmanız gerekiyor, dandik takımlardayken bu özellik açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 7 Eylül 2010; 11:11:54 >

• quote:

quote:

ilk sayfadaki rehberi okudum yazanın eline sağlık fakat my player modunda takımdakilere nasıl taktik vereceğim örneğin perdeye gel ya da içeriyi boşalt gibi (pc de oynuyorum)

Options'a gel oradan Configuration'ı seç. Klavye'nin tuşlarını ayarladığın bölüme geç, en altlarda Playcalling tuşları var onlara sırasıyla 1-2-3-4 tuşlarını ata.
    Sonra maça girdiğinde 1'e basıp pas tuşuna bastığında perdeleme ve 1'e basıp spin (crossover, şut tuşuda olabilir hatırlayamadım) tuşuna basarsan takım arkadaşların içeriyi boşaltır, eğer pg sen çok yararlı olur hem sayı hem assist bakımından, içeriye girmeyi başarırsan oradan SF'yi veya SG'yi tutan adam seni bloklamaya geliyor o sırada senin takım arkadaşların boşalıyor sg'ye atarsın pası gömer 3'lüğü ama her zaman işe yaramaz onuda söyleyeyim, bazen gelmiyorlar bloklamaya.

Edit: Bu arada My Player modunda "Playcalling 4" tuşuyla oyun kurmak için bir nba takımında olmanız gerekiyor, dandik takımlardayken bu özellik açılmıyor.

teşekkür ederim cevap için ya ben 2006 dan beri oynamıyorum nba. bu 2k serisini pek beğenmedim tamam atmosfer grafik falan güzelde önceden tek tuşla taktik verirdik tek tuşla smaç basardı şimdi smaç basabilmek için gamepadle 2-3 tuşa basmamız gerekiyor oyunu simulasyona çevirmeye çalışmışlar herhalde

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim cevap için ya ben 2006 dan beri oynamıyorum nba. bu 2k serisini pek beğenmedim tamam atmosfer grafik falan güzelde önceden tek tuşla taktik verirdik tek tuşla smaç basardı şimdi smaç basabilmek için gamepadle 2-3 tuşa basmamız gerekiyor oyunu simulasyona çevirmeye çalışmışlar herhalde

Koşma tuşu + şut'a basmanın hiç bir zor yanı yok bence kaldı ki Nba 2005-2006'da da böyleydi (sonrasını oynamadığım için bilmiyorum). Simulasyondu Nba2k serisi ama sonradan giderek arcade'ye kaçtı oyunda AND-1 hareketlerinin olmasından bunu anlayabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.