Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2K11 çıkmadan önce oyunu bir oynayayım dedim.My Player yapacağım büyük ihtimalle.Ama bir problemim var.Ben SF oyuncusuyum.Summer Circuit'te 3 maç geçti.1 kere SF oynadım.O da 2. periyodun son 4 saniyesi.Koç beni SF hariç her eyrde oynatıyor.PG oynadım,SG oynadım,PF oynadım.Mesela PG oynayında oyuncum yavaş olduğu hemen geçiliyorum.SG'de de aynı problem var.En çok SG oynuyorum.Bu yüzden sorum şu.SG olan rakibi mi nasıl rahat durdurabilirim.L2 tuşuna basıyorum ittiriyo falan ama sonra dam kaçıp gidiyo yetişemiyorum da.
  • benim sorun hala devam ediyor taktik veremiyorum on-the-fly-coaching tuşlarını atadım 1-2-3-4 diye ama 1 basılı tutarken pas vermeye bastım hiçbir şey olmadı yanlış tuşlarımı ayarladım acaba??
  • Beyler ben oyunu ınternetten ındırdım, kurdum..
    crack de yaptım, ama oyuna girmiyor, yani giriyor ama açılır açılmaz siyah ekran geliyor.
    ekran kartım hd 4650 1gb gddr3 128 bit
    laptop samsung r620 js01tr..
    directx güncel
    ekran kartı driver güncell.
    acaba neden kaynaklanıyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

benim sorun hala devam ediyor taktik veremiyorum on-the-fly-coaching tuşlarını atadım 1-2-3-4 diye ama 1 basılı tutarken pas vermeye bastım hiçbir şey olmadı yanlış tuşlarımı ayarladım acaba??

1'e bas altta bişeyler çıkacak sonra pas tuşuna bas 1'e basılı tutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

benim sorun hala devam ediyor taktik veremiyorum on-the-fly-coaching tuşlarını atadım 1-2-3-4 diye ama 1 basılı tutarken pas vermeye bastım hiçbir şey olmadı yanlış tuşlarımı ayarladım acaba??

yok valla adamlar hiçbir şey yapmıyor ben tuşları değiştirmiştim acaba ondan mı böyle oldu?
  • Oooooovvvv mükkemmel bir konu şuan %94 ' ü inmiş durumda oyunun hemen faydalanacağım.
  • quote:

quote:

quote:

yok valla adamlar hiçbir şey yapmıyor ben tuşları değiştirmiştim acaba ondan mı böyle oldu?

Böyle olmalı, bir şeyleri yanlış yapıyorsundur.

• Oyunu indirmek istiyorumda bulamıyorum.Nerden indircemki acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle olmalı, bir şeyleri yanlış yapıyorsundur.

muhtemelen tuş ayarlarını değiştirmiştim ondan oldu teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertblade -- 7 Eylül 2010; 19:00:15 >

• Beyler auto save'i nasıl kapatıyoz? Ne yaptıysam bi türlü olmadı
  • Arkadaşlar bu oyunu güvenilir olarak nerden indirebilirim acaba biri PM den link yollayabilirmi?
  • torr... sını bul.
  • ya arkadaşlar rt nedir ben klavye ile pc de oynuyorum yardımm
  • Evet dünya şampiyonasında gaza gelip nba2k10 indirenlerdenim ve sırf bunun için analog'lu gamepad aldım(sanki pahalı birşeymiş gibi :P ) ama oyuna girdiğim zaman hem klavye hemde keyboard/mouse aktif oluyor ve myplayer'e girdiğimde klavyeyle oynanıyor ama bn gamepad'le oynamak istiyorum nasıl yapabilirim

Not:My Controllers'ten PS to Pc converter diye ayarladım

Ayrıca o kırmızı lambanın yanması gerekiyor mu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonker -- 15 Eylül 2010; 9:56:34 >
  • Bende indiriyordum ama arkadaşımda CD'si varmış 2 gündür vericek hala veremedi CD'yi keşke indirseydim şimdiye çoktan oynuyordum ve oyun ile ilgili sorularımı,bilgilerimi paylaşacaktım.
  • BU LT,RT ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

BU LT,RT ne oluyor?

PS koluna göre L2 ve R2 oluyor. Kolun ön tarafında bulunan düğmeler.
  • Klavyede ne oluyor acaba? Birde my player da 6 maç yaptım D ligine yollandım Vipers diye bir takıma napıcam şimdi burda.Ne kadar durcam?
  • Performansına bağlı eğer iyi oynarsan ve arkadaşlarına kendi sevdirirsen seni her an bir takım alabilir
  • Pg oynuyorum 10 sayı ve 6 asist ortalamamam var şuan iyimi ?

He birde transfer teklifi olursa nerden bakıcaz? Adam Los Angeles falan bişeyler dedi ama

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __éSér__ -- 18 Eylül 2010; 14:44:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.