smaç basarken hem adamı yönlendirip hem koşturum hemde sağ analogu ileriye nasıl itiyorsunuz ben hiç beceremedim.
Ne varki onda yav
yaptım sonunda
Alinti _ :
Panyadan Alley-oop Açık alanda siz potaya baskete giderken arkadaşınız arkadan sizi takip ediyorsa(trailer) "LT" ye basılı tutup, "A" tuşu ile panyadan alley-oop yapabilirsiniz.
Alleyoopun alasini yapiyorum ama bu panyadan olana rastlayamadim bir turlu. Adami pesime nasil takacam Biri soylesin ya.
teşekkürler çok faydalı oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Usak_Efesi
Alıntı :
Panyadan Alley-oop Açık alanda siz potaya baskete giderken arkadaşınız arkadan sizi takip ediyorsa(trailer) "LT" ye basılı tutup, "A" tuşu ile panyadan alley-oop yapabilirsiniz.
Alleyoopun alasini yapiyorum ama bu panyadan olana rastlayamadim bir turlu. Adami pesime nasil takacam Biri soylesin ya.
aynen bende rastlamadım.. arkadan gelen adam otomatik geliyodur herhalde ama panyalı alley oop pas atamadım daha kendisine (: denedim ama saçma sapan bi pas verdi .. :)
arkadaşlar ben the association modunda oynuyorum ve sezonu bitirdim fakat yeni sezona geçemedim biraz araştırdım program falan indirin diolar da program indirmek şart mı? nasıl geçebilirim yardım edebilir msniz???
ARKADAŞLAR BEN PC KOLU ALDIM LAPTOPA NBA 2K10 DA KOL ÇALIŞMIYOR NAPMAM LAZIM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIM ETSİN
nasıl çalışmadı?optionstan tusları ayarladın mı daha dogrusu kolu gördü mü?
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Çok geç kaldık ama bir deneyelim bakalım
bence de dene :D hayatımda oynadgm en ii basketbol oyunu
Arkadaşlar şu taktik faul my player modda hangi tuşla yapıyoruz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Berke Çelik
Arkadaşlar şu taktik faul my player modda hangi tuşla yapıyoruz ?
Timeout tuşu olması lazım
tuş ayarlarının defans bölümünde buldum sağol.
BEnch Performans Diye Bişey Var Oraya Gİrdim Test Ettim Olumsuz bişey cıktı ben şimdi online oynıyamıycakmıyım bu oyunu
Bide ONline Oynamak İçin Bi Yerden Üyelikmi Almak Gerekiyor Cunku İsim ve Pasword İstiyor Üyelik Almak Gerekiyorsa Nerden Alınıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: umbar
BEnch Performans Diye Bişey Var Oraya Gİrdim Test Ettim Olumsuz bişey cıktı ben şimdi online oynıyamıycakmıyım bu oyunu
Bide ONline Oynamak İçin Bi Yerden Üyelikmi Almak Gerekiyor Cunku İsim ve Pasword İstiyor Üyelik Almak Gerekiyorsa Nerden Alınıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim
Oyunun kapatmadan direk register diyerek kayıt olabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
Your version of this game is no longer compatible online Patch I Kurdugum Halde Bu Sorunlar Karşılaşıyorum lütfen yardım Edin
teşşekkür eederim hallettim üyelik işini fakat Your version of this game is no longer compatible online diye bir sorunla karşılaştım onu çözemedim hale patchı yukledıgm halde bu cıkıyor
arkadaşlar, ben tsearch programıyla periyot sürelerini uzattım fakat çok uzun oldu ve tsearch de açılmıyor. nasıl açabilirim tsearch'ü bi yardım eder misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: umbar
Your version of this game is no longer compatible online Patch I Kurdugum Halde Bu Sorunlar Karşılaşıyorum lütfen yardım Edin
google'da aramayı denesen ?
t search de zorluk seviyesini en zor yapmak için hangi değeri girmeliyiz
quote:
Orijinalden alıntı: hama
t search de zorluk seviyesini en zor yapmak için hangi değeri girmeliyiz