Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geç kaldık ama bir deneyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

smaç basarken hem adamı yönlendirip hem koşturum hemde sağ analogu ileriye nasıl itiyorsunuz ben hiç beceremedim.

Ne varki onda yav

yaptım sonunda
  • Alinti _ :

Panyadan Alley-oop
    Açık alanda siz potaya baskete giderken arkadaşınız arkadan sizi takip ediyorsa(trailer) "LT" ye basılı tutup, "A" tuşu ile panyadan alley-oop yapabilirsiniz.

Alleyoopun alasini yapiyorum ama bu panyadan olana rastlayamadim bir turlu. Adami pesime nasil takacam Biri soylesin ya.
  • teşekkürler çok faydalı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Alıntı :

Panyadan Alley-oop
    Açık alanda siz potaya baskete giderken arkadaşınız arkadan sizi takip ediyorsa(trailer) "LT" ye basılı tutup, "A" tuşu ile panyadan alley-oop yapabilirsiniz.

Alleyoopun alasini yapiyorum ama bu panyadan olana rastlayamadim bir turlu. Adami pesime nasil takacam Biri soylesin ya.

aynen bende rastlamadım.. arkadan gelen adam otomatik geliyodur herhalde ama panyalı alley oop pas atamadım daha kendisine (: denedim ama saçma sapan bi pas verdi .. :)
  • arkadaşlar ben the association modunda oynuyorum ve sezonu bitirdim fakat yeni sezona geçemedim
    biraz araştırdım program falan indirin diolar da program indirmek şart mı?
    nasıl geçebilirim yardım edebilir msniz???
  • ARKADAŞLAR BEN PC KOLU ALDIM LAPTOPA NBA 2K10 DA KOL ÇALIŞMIYOR NAPMAM LAZIM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIM ETSİN
  • nasıl çalışmadı?optionstan tusları ayarladın mı daha dogrusu kolu gördü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Çok geç kaldık ama bir deneyelim bakalım

bence de dene :D hayatımda oynadgm en ii basketbol oyunu
  • Arkadaşlar şu taktik faul my player modda hangi tuşla yapıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke Çelik

Arkadaşlar şu taktik faul my player modda hangi tuşla yapıyoruz ?

Timeout tuşu olması lazım
  • tuş ayarlarının defans bölümünde buldum sağol.
  • BEnch Performans Diye Bişey Var Oraya Gİrdim Test Ettim Olumsuz bişey cıktı ben şimdi online oynıyamıycakmıyım bu oyunu

Bide ONline Oynamak İçin Bi Yerden Üyelikmi Almak Gerekiyor Cunku İsim ve Pasword İstiyor
    Üyelik Almak Gerekiyorsa Nerden Alınıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbar

BEnch Performans Diye Bişey Var Oraya Gİrdim Test Ettim Olumsuz bişey cıktı ben şimdi online oynıyamıycakmıyım bu oyunu

Bide ONline Oynamak İçin Bi Yerden Üyelikmi Almak Gerekiyor Cunku İsim ve Pasword İstiyor
    Üyelik Almak Gerekiyorsa Nerden Alınıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim

Oyunun kapatmadan direk register diyerek kayıt olabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
  • Your version of this game is no longer compatible online Patch I Kurdugum Halde Bu Sorunlar Karşılaşıyorum lütfen yardım Edin
  • teşşekkür eederim hallettim üyelik işini fakat Your version of this game is no longer compatible online diye bir sorunla karşılaştım onu çözemedim hale patchı yukledıgm halde bu cıkıyor
  • arkadaşlar, ben tsearch programıyla periyot sürelerini uzattım fakat çok uzun oldu ve tsearch de açılmıyor. nasıl açabilirim tsearch'ü bi yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbar

Your version of this game is no longer compatible online Patch I Kurdugum Halde Bu Sorunlar Karşılaşıyorum lütfen yardım Edin

google'da aramayı denesen ?
  • t search de zorluk seviyesini en zor yapmak için hangi değeri girmeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hama

t search de zorluk seviyesini en zor yapmak için hangi değeri girmeliyiz

MyPlayer Zorluk Seviyesi: 54439C4
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.