Şimdi Ara

nba 2k12 kapanma sorunu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler nba2k12 de my player oynuyorum durduk yerde oyun pat diye kapanıyor bazen macın ortası oluyo bazen sonu ne bi hata nede başka bişey veriyor oyun tamamen kapanıyor ve macı bastan oynamak zorunda kalıyorum buda hic hoş bi durum değil . bu konuda bi bilginiz varmı acaba ?

• oyunun orjinalmi küreklimi kürekliyse kürekten orjinalse sisteminden yapabilir
  • orjinal değil , kürekli ne demek ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerambia

orjinal değil , kürekli ne demek ya :)

kürek = crack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 18 Ekim 2011; 19:27:50 >
  • ve oyun şimdi tam ekran olmuyor anlamış değilim ya peki save dosyasını nasıl bulabilirim bi bilgin varmı bu konuda ? my player oynuyorum save dosyası lazım bana
  • bende de aynı sorun vardı fanı değiştir düzelır düzelmezse ekran kartını değiştirmelisin
  • Arkadaşlar NBA 2K12'de My Player'da Playoff finalini kazanıyorum kupayı alıyorum tam her şey bitiyo kaydetmeye başlıyo taak diye kapanıyo oyun hep aynı yerde kapanıyo bu sorunu nasıl çözebilirim peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler aynı sorun bende de var nasil halletcez ya
  • autosave i kapat öyle dene öyle bisiler duymustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

autosave i kapat öyle dene öyle bisiler duymustum

Üstad o donmalar için sanırım yine de cevabın için teşekkür ederim.Aynı hatayı yaşayan insanlar yenilince böyle sorunun ortadan kalktığını söylemişler hakikaten öyle oldu , yenildim hiç bi sorun olmadan devam etti final de denverla seride 3-3tü durum o kadar oynadim saçma sapan bi bug yüzünden bütün emeğim boşa gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.