Bildirim
nba 2k12 kapanma sorunu !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
oyunun orjinalmi küreklimi kürekliyse kürekten orjinalse sisteminden yapabilir -
orjinal değil , kürekli ne demek ya :) -
quote:
Orijinalden alıntı: cerambia
orjinal değil , kürekli ne demek ya :)
kürek = crack
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 18 Ekim 2011; 19:27:50 > -
ve oyun şimdi tam ekran olmuyor anlamış değilim ya peki save dosyasını nasıl bulabilirim bi bilgin varmı bu konuda ? my player oynuyorum save dosyası lazım bana -
bende de aynı sorun vardı fanı değiştir düzelır düzelmezse ekran kartını değiştirmelisin -
Arkadaşlar NBA 2K12'de My Player'da Playoff finalini kazanıyorum kupayı alıyorum tam her şey bitiyo kaydetmeye başlıyo taak diye kapanıyo oyun hep aynı yerde kapanıyo bu sorunu nasıl çözebilirim peki? -
beyler aynı sorun bende de var nasil halletcez ya -
autosave i kapat öyle dene öyle bisiler duymustum -
quote:
Orijinalden alıntı: BruceLee93
autosave i kapat öyle dene öyle bisiler duymustum
Üstad o donmalar için sanırım yine de cevabın için teşekkür ederim.Aynı hatayı yaşayan insanlar yenilince böyle sorunun ortadan kalktığını söylemişler hakikaten öyle oldu , yenildim hiç bi sorun olmadan devam etti final de denverla seride 3-3tü durum o kadar oynadim saçma sapan bi bug yüzünden bütün emeğim boşa gitti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X