Şimdi Ara

NBA 2K14 VC Kazanmak + Locker Kodlar [Güncel] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daily vc uygulaması mycareer için kullanılabiliyor mu?
  • winterice kullanıcısına yanıt
    evet kazandığınız vc, mycareer bölümünde kullanılabilir.
  • çok başarılı bir çalışma olmuş, paylaşım için teşekkürler.
  • Hocam bu yeni kodları girdim ancak bi degisiklik goremedim param artmadi yada ne biliyim baska bisey. Ne yapmam gerkiyor bi yardimci olursan cok sevinicem =)

• faydalı konu. heralde çoğu kişi para ile vc satın alıyor. ne zaman park'a çıksam herkesin ovr. 95 ve üstü
  • Şuan para ile VC satisi var mi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: efecan13

Hocam bu yeni kodları girdim ancak bi degisiklik goremedim param artmadi yada ne biliyim baska bisey. Ne yapmam gerkiyor bi yardimci olursan cok sevinicem =)

yeni kodlar random itemlerdi. ne çıktığını bilmeliyim ki yardımcı olabileyim. myplayer'da oyuncun için giysi, dunk package çıkmış olabilir yada myteam için oyuncu, mt points kazanmış olabilirsin.

bu arada bildiğim kadarıyla vc satışı yok. satın alma bölümünde ürün satışı gözükmüyor.
  • Dün zarflar açılmadan bir kaç defa geri dedim ve yaklaşık 4000 puan kazandım, ancak ardından saat sayacı çıkmamasına rağmen bir türlü yeni zarflardan gelen puanlar hesaba eklenmedi. Network hatası verip durdu, bugün zamanlamayı tutturamayınca bir zarfla yetindik...

Ayrıca maç tahminlerini yapmayı unutmayın, maç başı 50 puan da oradan geliyor.
  • doğrudur hocam, bahsettiğim sistem iyileştirmelerinden bir tanesi bu. 2-3 kere yapıyorsunuz sanırım en fazla sonrasında süre sayacını göstermiyor. fakat yine 24 saat süre sonra zarf açabiliyorsunuz. ilk başıma geldiğimde ban yedim zannettim :)
  • Şansa random itemden 5000vc çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat: Kodun süresinin dolmasına son 11 saat, kullanmayanların bilgisi olsun.
  • Kodlari nereden aliyorsunuz?

• Bu uygulama sayesinde kazandıklarımızı my career de oyuncu gelişiminde kullanamıyorum ben sadece ayakkabı şort vb alımızda kullanabildim.
    Buradan kazandıklarımla oyuncumuzu geliştiremez miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukupcu

Bu uygulama sayesinde kazandıklarımızı my career de oyuncu gelişiminde kullanamıyorum ben sadece ayakkabı şort vb alımızda kullanabildim.

Bende maç sonu skill point yerine para veriyor... ne yapsam oyun para veriyor o paraylada ister skill, ister eşya alabiliyorum..

Sanırım nedenide offline / online olayı. ilk karakterim buglamıştı '' the park'' ta ki oyun yüklenirken açmıştım. overal 25 gözüküyor ozaman.. silip yeni karakter açtım acc oluşturduktan sonra bu seferde her şey paraya döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

Bu uygulama sayesinde kazandıklarımızı my career de oyuncu gelişiminde kullanamıyorum ben sadece ayakkabı şort vb alımızda kullanabildim.

Bende maç sonu skill point yerine para veriyor... ne yapsam oyun para veriyor o paraylada ister skill, ister eşya alabiliyorum..

Sanırım nedenide offline / online olayı. ilk karakterim buglamıştı '' the park'' ta ki oyun yüklenirken açmıştım. overal 25 gözüküyor ozaman.. silip yeni karakter açtım acc oluşturduktan sonra bu seferde her şey paraya döndü.

Tekrar karakter açamam çok uzun sürüyor geliştirmek.
    Ayrı bi karakter açıp bakayım onda nasıl olacak.

• Başka konu bulamadım buraya sorayım bari.
    My career'de ismimi kabul etmiyor.illaha olan isimlerden seçmemi istiyor.var mı düzeltmenin yöntemi

Fifadaki gibi kendi yüzünü yapabilme olsa süper olurmuş
  • quote:

Başka konu bulamadım buraya sorayım bari.
    My career'de ismimi kabul etmiyor.illaha olan isimlerden seçmemi istiyor.var mı düzeltmenin yöntemi

Fifadaki gibi kendi yüzünü yapabilme olsa süper olurmuş

ben kendi ismimi kullanıyorum. Herhangi bir problem yok
  • Ronnie2k official twitter hesabini kontrol ederseniz ara ara locker codes paylasimi yapiyor.Bu adam pesteki Adam Bhatti gibi bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

Ronnie2k official twitter hesabini kontrol ederseniz ara ara locker codes paylasimi yapiyor.Bu adam pesteki Adam Bhatti gibi bisey.

ronnie2k benim verdiğim locker kodları veriyor zaten ekstra verdiği birşey yok. dileyen ordan da takip edebilir tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.